ArabaT Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 za jajka będzie fajniej Marcinie, ja mam większa szanse na zachowanie jajek w całości. Was to chyba łączy "coś" więcej niż tylko F3F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Męskie zauroczenie. Dogłębne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Was to chyba łączy "coś" więcej niż tylko F3F Ups wydało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nawet raz spaliśmy razem. Ale nie powtórzę tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nigdy nie mów nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nawet raz spaliśmy razem. Ale nie powtórzę tego Oj ,sensacja A ja spałem z Konradem i fajną ma piżamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Rafał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nawet raz spaliśmy razem. Ale nie powtórzę tego Do tej pory myślałem, że Tobie chodzi o dobro i rozwój tej dyscypliny. Już nawet przytargałem z piwniczki 0,75 pomocnika myślenia bo nie mogłem rozkminić jak Ty chcesz zorganizować Puchar Wrocławia F3F 2018 w 2019-04-06 Nawet na trzeźwo to ja tu widzę niezły burdel. Czy można prosić organizatorów żeby zaznaczali które zawody F3F są tęczowe a które NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Chyba taki mały mistake Jurkowi się trafił czry panie, ale to szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Oj ,sensacja A ja spałem z Konradem i fajną ma piżamę A co mam taką czaderską halloween -nową. Cóż "dwa menszczyzny w jednym łóżku" to teraz żadna sensacja, powoli staje się to normą. Tak więc nie wiem co tu tak ten temat roztrząsacie. Wzięli byście się za latanie a nie pierdołami zajmujecie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Tylko moje będą tęczowe. Jeśli będzie wiatr I wtedy każdy w sobotę strzeli sobie Rainbow w stosownym klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Hihi. Piękna charakterystyka I merytoryczny cytacik z dyskusji: „Nie jest bezstronny i nie dba o nasze interesy i to mi wystarczy poza tym zapierdala za free przez 7 lat wystarczy niech się ktroś inny wykaże .” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 I jak tam Jurek ? zadowolony ? W całym tym bajzlu jednak wyszło jak wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Dobrze i merytorycznie było do czasu gdy nie pojawiła się jedna osoba :/ Tradycja górą (korciło mnie ale nie napisałem beton) Podejście do sportowej rywalizacji: ——— -Czyli jak ty latałeś odchyłką 50 stopni to protest był zasadny a jak ja miałem 3m/s na 7 m maszcie z wiatromierzem to nie miało to sensu , Jesteście warci siebie -Nie trafiłeś w pierwsza bazę. Bez względu na warunki. Rozumiesz? Czy zdajesz dobie sprawę jakby to wyglądało? - Jak byś miał szansę zostać Mistrzm świata mając powód do protestu a poleciał byś źle i się pomylił to byś go zgłosił czy nie ? Interpretujesz fakty tak jak jest ci to na rękę zawsze ——- Jak to przeczytałem byłem w szoku. Niestety wiele to tłumaczy. Również to co wydarzyło się w tym roku. Ręce się załamują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Bardziej chodziło mi o fakt właściwego liczenia punktów do klasyfikacji PP na co Marcin słusznie zwrócił uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Podstawowym Obowiązkiem zawodnika jest znac regulaminy. Wszystkie. A widać większość kolegów nawet podstaw nie zna. I potem są śmieszne komentarze. Niestety ten regulamin to mi tez umknął. To trochę jak z kierowca. Jeździ się na pamięć. Marcin przypomniał wszystkim ze oprócz regulaminów fai są tez krajowe. Dość istotne jak widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Żona samoistnie uznała ze to moje najważniejsze puchary. Zdziwiłem się po powrocie do domu miło zdziwiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Się delikatnie wetnę, ale moim zdaniem tego typu statuetki od plastikowych kielichów są o niebo lepsze. A wracając do meritum to gratulacje dla Ciebie i koleżanki małżonki za miły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 To prawda. Zgrabniejsze i ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Puchary Śląska ,zawody widmo gdzieś w Polsce... Ale wizualnie bardzo ładne. Żona ma gust . Konrad zachwala bo jego "produkcji" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi