Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za jajka będzie fajniej :D

Marcinie, ja mam większa szanse na zachowanie jajek w całości.

Was to chyba łączy "coś" więcej niż tylko F3F  :lol:

Opublikowano

Nawet raz spaliśmy razem. Ale nie powtórzę tego

Do tej pory myślałem, że Tobie chodzi o dobro i rozwój tej dyscypliny. Już nawet przytargałem z piwniczki 0,75 pomocnika myślenia bo nie mogłem rozkminić jak Ty chcesz zorganizować Puchar Wrocławia F3F 2018 w 2019-04-06

Nawet na trzeźwo to ja tu widzę niezły burdel.

Czy można prosić organizatorów żeby zaznaczali które zawody F3F są tęczowe a które NIE
Opublikowano

Oj ,sensacja ;)  A ja spałem z Konradem i fajną ma piżamę

A co mam taką czaderską halloween -nową. 

Cóż "dwa menszczyzny w jednym łóżku" to teraz żadna sensacja, powoli staje się to normą.

Tak więc nie wiem co tu tak ten temat roztrząsacie. Wzięli byście się za latanie a nie pierdołami zajmujecie.

• Lubię to 1
Opublikowano

Hihi. Piękna charakterystyka ;)

I merytoryczny cytacik z dyskusji:

„Nie jest bezstronny i nie dba o nasze interesy i to mi wystarczy poza tym zapierdala za free przez 7 lat wystarczy niech się ktroś inny wykaże .”

Opublikowano

Dobrze i merytorycznie było do czasu gdy nie pojawiła się jedna osoba :/

Tradycja górą (korciło mnie ale nie napisałem beton) :)

Podejście do sportowej rywalizacji:

———

-Czyli jak ty latałeś odchyłką 50 stopni to protest był zasadny a jak ja miałem 3m/s na 7 m maszcie z wiatromierzem to nie miało to sensu , Jesteście warci siebie

-Nie trafiłeś w pierwsza bazę. Bez względu na warunki. Rozumiesz? Czy zdajesz dobie sprawę jakby to wyglądało?

- Jak byś miał szansę zostać Mistrzm świata mając powód do protestu a poleciał byś źle i się pomylił to byś go zgłosił czy nie ?

Interpretujesz fakty tak jak jest ci to na rękę zawsze

——-

Jak to przeczytałem byłem w szoku. Niestety wiele to tłumaczy. Również to co wydarzyło się w tym roku. Ręce się załamują :(

Opublikowano

Podstawowym Obowiązkiem zawodnika jest znac regulaminy. Wszystkie. A widać większość kolegów nawet podstaw nie zna. I potem są śmieszne komentarze.

Niestety ten regulamin to mi tez umknął. To trochę jak z kierowca. Jeździ się na pamięć. Marcin przypomniał wszystkim ze oprócz regulaminów fai są tez krajowe. Dość istotne jak widać.

Opublikowano

Się delikatnie wetnę, ale moim zdaniem tego typu statuetki od plastikowych kielichów są o niebo lepsze. :)  ;)  :ph34r:

A wracając do meritum to gratulacje dla Ciebie i koleżanki małżonki za miły pomysł. :)

Opublikowano

Puchary Śląska ,zawody widmo gdzieś w Polsce... ;)

Ale wizualnie bardzo ładne.

Żona ma gust :) .

Konrad zachwala bo jego "produkcji"  ;) .

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.