cZyNo Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 No to już ani leżymy ani nie latamy. Wkrotce... bankiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Po bankiecie to dopiero będziecie leżeć ... To polegiwanie to skupienie przed startami czy efekty poprzedniej nocy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Z powodu niemożności latania czyli z nudów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A z rana na Ranie; I tak jak pisałem gdzieś powyżej - latania już nie będzie. Obowiązują wyniki z dnia 1go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jurek, przerzuć się na pięćjot. Tam da się latać od zera do 12ms. Zawsze coś polatasz, a na Ranie to hmmmm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 na razie lubię trochę szybsze szybowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A może tak relacja z bankietu... z tej atrakcyjniejszej części, miłej dla oka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Rafał ... a czemu nie pojechałeś? tam dla bankietu warto pojechać na zawody. Bo na bankiecie lepiej być i samemu co nieco dotknąć i z bliska zobaczyć Z bankietów na ranie raczej nie powinno być fotorelacji :D Ja byłem zajęty i zdjęć nie robiłem. No sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Niestety nie stać mnie na takie marnowanie czasu i kasy ale nie ukrywam że chciałbym bardzo ... Akurat ja na bieżąco mam foto/info relację a warto by pokazać innym że nie samym lataniem stoją zawody ... Delikatne foto na zachętę mógłbyś dać lub kto inny jak Ty nie masz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 To dostałem jako nagrode od organizatora Lepiej się zastanowić przed publikacja różnych zdjęć (to takie info dla co bardziej porywistych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Niech będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nasz Rysiek był zdania ze telefony, aparaty i kamery powinny zostać zdeponowane przed częścią artystyczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 I chyba miał rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ogólnie modelarze to straszne cykory. Odgradzają się od świata i uciekają na ściany A nasi to jeszcze stół przed sobą stawiają ???? to zdjęcie z 2017 roku. Tu widać inne nacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A oficjal wynik z zawodów jest ? Jest się czym chwalić czy raczej mieszane uczucia.... Ciągnę temat bo skoro była informacja o zawodach to dobrze by do końca przedstawić sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Są takie same jak nieoficjalne z piątku Janek był by zachwycony takim bankietem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A oficjal wynik z zawodów jest ? Jest się czym chwalić czy raczej mieszane uczucia.... Ciągnę temat bo skoro była informacja o zawodach to dobrze by do końca przedstawić sytuację. 11, potem 17, 22, 25, 29, 31, 33 i 37 Zanim oni je poprawią, żeby to wyglądało pewnie trochę czasu upłynie .-) http://www.f3f.cz/upload/galerie/RO_2019/RanaOpen2019day1.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A wracając do zawodów to było bardzo zimno. Ja w ostatnim dygotałem z zimna. A jak Jurek marznie to jest bardzo zimno północny wiatr to paskudztwo. Szczególnie wtedy gdy przybywa znad Skandynawii no ale mus to mus. Na szczęście wizja bankietu dodawał sił aby przetrwać ten trudny czas. A ty Piotr nie odpisałeś skąd miałeś to zdjęcie z wynikami. Bo koledzy na miejscu mówili ze nie mieli pojęcia ze wcześniej ktoś miał wgląd do wynikow a kamyczek powiedział nam ze widział tylko wyniki jednej ostatniej kolejki i nie widział innych wyników choć jak siedziałem w aucie to widziałem kogoś kto nie tylko rozmawiał z Tomaszem. Tak po prostu ciekaw jestem kto nas w bambuko robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Oftopa mod zaczął a ni chu... odpowiedzi na Skąd te zera? dodam, że w punktacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 No normalnie. Albo się nie skończyło lotu bo np ziemia przeszkodziła albo się nie wystartowało. Np bo kolega zepsuł koledze model tuż przed startem Moj wątek, moje oftopy mod dobrze zagaił i dostał odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi