Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Honorowe chłopaki z tych Słoweńców ;)

Jakbyś nadal miał rozterki co z tym zrobić to chętnie Ci pomożemy ... :D

Opublikowano

Hehe. Rafał nie jeździ na zawody, Rafał nie parcypuje w rozkoszach zawodniczego po-latania ;)

Ja niestety od Rany mam co weekend jakieś modelarskie coś poza lataniem. I jak ja dożyje do końca czerwca?!?!

Opublikowano

Racja, kto nie jeździ nie korzysta :( .

Ale korzysta na inne sposoby ;) .

Konrad pewnie liczy że zabierzesz to coś pod namioty na f5j :D .

Opublikowano

Gdzieś pomiędzy wrockiem a Lublinem, zostałem gościnnie zmoczony ;)

post-9196-0-48247600-1558028527_thumb.jpeg

Fajne lotnisko. I polatalem sobie na fali na zboczu metrowym ;)

Opublikowano

Mi dziś praca pokrzyżowała plany i nie mogłem zakosztować latania na Radawcu. Ale jest szansa ze jeszcze wkrótce się uda.

Ale ... jak nie rybka to pipka. Jutro będą Trzy Pipki :D bo dziś nie zdążę :(

Kolejne podniebne atrakcje w budowie:

post-9196-0-79421600-1558114606_thumb.jpeg

Opublikowano

Ej, rzut beretem ode mnie jechałeś i nawet na kawę nie zapukałeś ;)  ?

Już raz wiatr tą konstrukcję zwalił, budują od nowa

A na 3 lipkach da się latać ? ktoś tam kiedyś wojował z modelarzami...

Opublikowano

To lubię! Pipki z rana jak śmietana :) cisza, spokój i dosłownie nikogo. Rewelka

Ostanie moje zabawy, to latanie na ‚fali’ nad czym się da ;) dziś do tego był mały DSik nad krzakiem :D

post-9196-0-93715000-1558168930_thumb.jpeg

post-9196-0-01695900-1558169064_thumb.jpeg

Opublikowano

Ciekawostka pozamodelarska. Pociąg ponoć jedzie tak:

post-9196-0-96952800-1558187296_thumb.jpeg

A na dworcu napisali tak:

post-9196-0-64973700-1558187329_thumb.jpeg

Jak rozumiem ro ta Włoszczowa to jakieś jedno z najważniejszych miast w Polsce. Ale gdzie ona jest?!?

Opublikowano

Panowie, nawet nie wiecie co ja bym dał, żeby mieć taką "PAKĘ" w FSRach, jak u Was w szybowcach

U nas wszystko się praktycznie rozleciało...

Poziom u nas jest, i owszem. Udaje się wygrywać z najlepszymi  i tu nie ma problemów, tylko to nasze lokalne piekiełko...

Szkoda gadać :(.

Robię co mogę.. Propaguję. A i tak znajdują się tacy, którzy nawet tu rozwalają.

Czyta wielu namiętnie te moje STD, ale nie dyskutują. Może się boją, bo i dyscyplina elitarna ( jeżeli chodzi o tzw wyczyn).

Tak, jak ja nawet nie próbuję tu , bo g... się na tym znam.

Ale jakby któryś  z kolegów chciał się pościgać dla odmiany na wodzie, to zapraszam.

Panowie mając potencjał powiedzmy "finansowy"  szybko dołączą.

Ja pomogę.

A porządny wyścig powoduje, że czasem człek schodzi z pomostu na miękkich nogach :)

I wiem, co piszę, bo jakiś czas temu ŚP Jan Ochman wziął kiedyś radio i przepłynął się naszą piętnastką. Jego słowa: " Jak wy w ogóle możecie się tym ścigać. To za szybkie..." :)

A niejakiego W.O. od razu proszę, żeby  mi nie odpisywał...

A.C

Opublikowano

Andrzej. Ja nie wykluczam ;) lubię próbować wszystkiego ;) i wode bardzo lubię. Byle nie brudną (metanol znaczy się)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.