cZyNo Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 A po lataniu jeziorko I znów zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Dziś zaczęliśmy latać przed 8mą. Właśnie kończymy dystans. A loty treningowe były od 6:30 7km w nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Coś mnie ominęło Wojtka tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Wojtek zdobył pierwsze punkty w pucharze świata F3B. Nie wiem czy w czasach „nowożytnych” udało się to jakiemuś Polakowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Jakieś wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Nie mam. Chwilowo. Bezczelnie wyjechaliśmy pokąpać się w jeziorku Ale ... progres jest. Kilka osób wyciągnęło poprawne wnioski po zeszłotygodniowych zawodach A za tydzień MP w Nowym Targu ... w doborowej obsadzie - Petr wygrał pięknie dzisiejsze zawody dla nas tok olejny etap przygotowań do sierpniowej imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Mi chodziło o Wojtka, które zajął miejsce ostatecznie. Punkty w PŚ to nie tak hop siup się zdobywa, więc gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 23. Dobry rok dla niego. Pierwsze punkty w pucharze świata F3F i F3B on i Antek to chwilowo najlepsi modelarscy szybownicy szybcy w Polsce. A zawody zakończyłem spacerkiem na 34 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 To Młodzi nie biegają po spadochroniki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Biegają. W czasie zawodów. Gdyby nie biegali toby doszło trochę kilometrów Ale jak sobie trenuje przed zawodami, czy przygotowuje windy i hole to spaceruje sam. Też w czasie zawodów trochę trzeba sie nachodzić to na swoje loty, to do pomocy innym, to wymienić aku itp itd. Mimo pozorów to nie jest statyczny sport Jak wstawałem o 6tej to na chwile przysiąść mogłem koło 9-10 Koledzy mieli zbliżone spacerki, choć trochę krótsze bo nie latali rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Po analizie danych, moj najwyższy start był na 315m. Wypięcie z holu było na 145m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Ponownie zapraszam ciekawskich w weekend do Nowego Targu. Będą międzynarodowe mistrzostwa polski F3B czyli starty z wyciągarek jak ktoś jest ciekaw jak ustawić model szybowca do latania wolnono lub szybko czy potrzebuje pomocy z aparaturą (oprócz taranisa bo chyba nikt z nas nie ma) lub tylko chce popatrzeć to czekamy Cześć kolegów już jest spakowana, inni trenują a pozostali pracują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Czyli jak mam haczyk pod kadłubem to być może się zahaczę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Jasne. Ustawimy i wypuścimy. Delikatnie na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 To nadmuchane freestylery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Troszkę spuchły od słońca Dziś pora na zielonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Będzie najszybszy, najdalszy i najtermiczniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Model w czwartek ustawiłem w hotelu, wczoraj przed i po zawodach oblatalem. A dziś max na termike, max na dystans i prawie maks na preskosć. Szybszy był tylko mistrz Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 MP zakończone. W klasyfikacji krajowej Wygrał bez zaskoczenia Wojtek. Na drugim miejscu tez Wojtek. Ale junior. Już wcześniej pisałem ze jak Stalowa ruszycie kraj to wszyscy dostaną bęcki przed ostatnią prędkością na trzecim miejscu tez był Kamil ze stalowej. Strach ich się bać A w klasyfikacji open bez zaskoczenia wygrał Petr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi