Sage Opublikowano 5 Lipca 2019 Opublikowano 5 Lipca 2019 Również jestem bardzo ciekaw opini o Evo kogoś kto Lata. Czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń ... Wędkarze podniecają się wędkami ... Modelarze modelami
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Opublikowano 5 Lipca 2019 A ja jako modelarz i wędkarz podniecam się całkiem czym innym
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Opublikowano 5 Lipca 2019 Ryby łapie dla relaksu, i do tego małe, a latam dla przyjemności starymi i niejednokrotnie bitymi modelami , a do tego mam zabytkową aparaturę z wyprzedaży wiec tu podniet brak
cZyNo Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Opublikowano 7 Lipca 2019 Korzystając nie wiem już który raz w tym roku z okazji jaka się nadarzyła przemieszczając się z pkt A do pkt B, polatalem sobie troszkę. Dziś męczyłem jedynie modele zboczowe, bo zgodnie z ostatnimi moimi trendami należało je podrasować. Przy okazji różne moje teorie z których korzystałem, okazały się nieoptymalne a na koniec, w końcu po kilku latach ustawiłem w modelach w miare porządnie buterflaya ???? no i starego respecta przywróciłem do latania, bo coś w tym roku był bardzo niemrawy. Zabawy zajęły mi trzy godziny i każdy model bym męczony. Bo w przypadku awarii kolejny model który wyciągam z torby, nie może latać gorzej od poprzedniego i to u mnie się sprawdza. A to moj zboczowy zestaw na powakacyjne cześć sezonu : A po lataniu, tradycyjna chwila przyjemności 1
janegab Opublikowano 7 Lipca 2019 Opublikowano 7 Lipca 2019 MINTUS...jak boga kocham...a też malem dziś chetkę na niego tam dają tam najlepiej ale zabalowałem do rana...
cZyNo Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Opublikowano 8 Lipca 2019 Master of Parski Z tymi prędkościami z jakimi tam lata nawet nie zauważał turbulencji. Ale z pewnych powodów to był baaardzo ryzykowny lot. I to już wiedziałem przed startem. Na szczęście wszystko skończyło się doskonale. Lądowanie było idealne.
cZyNo Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Opublikowano 8 Lipca 2019 Szybki tercecik Parskowy. Na szczęście nikogo nie było i w spokoju mogłem sobie polatać
cZyNo Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Opublikowano 8 Lipca 2019 Nikt nie powiedział ze trzeba latać na jednym zboczu. Tak wiec zaliczyłem dziś kolejne. Odległe o ponad 200km. PrzyNajmniej wiem które jest ładniejsze i gdzie lepiej się lata A przy okazji musiałem przyspieszyć piątkę, bo Evo wysforowało się do przodu. Cel osiągnięty Z wyjazdu pracowniczo-modelarskiego jestem całkiem całkiem zadowolony A teraz Jano niech zgaduje co będę jadł :D Miętusik zboczowy....mniam 1
cZyNo Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Opublikowano 9 Lipca 2019 Uwaga! Dziś ukrywałem się na Rusku! Do okoła postawiłem maskownice żeby nie było mnie widać z drogi tez. Bo jeszcze jakiś szpieg się zjawi i zobaczy moje tajne nastawy ???????????? Latania nigdy za wiele
cZyNo Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Opublikowano 10 Lipca 2019 dziś klikam w domu. Ale nie wiem czy mogę. Bo klikam i nikt nie widzi
Marcin.O Opublikowano 10 Lipca 2019 Opublikowano 10 Lipca 2019 To zrób screenshota i wklej, to wszyscy zobaczą
cZyNo Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Opublikowano 10 Lipca 2019 Graupner jest stary i kiepski. nie ma screenshotów
cZyNo Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Opublikowano 10 Lipca 2019 a na Rusku wiejeeeeee i furczy bez 3.5kg nawet nie ma co podchodzić Wczoraj Guma latał Mystikiem na 3.4kg. Powiedział że to mniejszy model, to musi być lekki
Rekomendowane odpowiedzi