Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również jestem bardzo ciekaw opini o Evo kogoś kto Lata.

Czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń ...

Wędkarze podniecają się wędkami ...

Modelarze modelami ;)

Opublikowano

Ryby łapie dla relaksu, i do tego małe, a latam dla przyjemności starymi i niejednokrotnie bitymi modelami , a do tego mam zabytkową aparaturę z wyprzedaży :) wiec tu podniet brak :P

Opublikowano

Korzystając nie wiem już który raz w tym roku z okazji jaka się nadarzyła przemieszczając się z pkt A do pkt B, polatalem sobie troszkę. Dziś męczyłem jedynie modele zboczowe, bo zgodnie z ostatnimi moimi trendami należało je podrasować. Przy okazji różne moje teorie z których korzystałem, okazały się nieoptymalne :) a na koniec, w końcu po kilku latach ustawiłem w modelach w miare porządnie buterflaya ???? no i starego respecta przywróciłem do latania, bo coś w tym roku był bardzo niemrawy.

Zabawy zajęły mi trzy godziny i każdy model bym męczony. Bo w przypadku awarii kolejny model który wyciągam z torby, nie może latać gorzej od poprzedniego :D i to u mnie się sprawdza.

A to moj zboczowy zestaw na powakacyjne cześć sezonu :

post-9196-0-05736700-1562532436_thumb.jpeg

A po lataniu, tradycyjna chwila przyjemności :)

post-9196-0-32646100-1562532476_thumb.jpeg

• Lubię to 1
Opublikowano

MINTUS...jak  boga  kocham...a  też  malem  dziś  chetkę  na  niego  tam dają  tam  najlepiej     ale  zabalowałem do  rana...033.jpg

Opublikowano

Master of Parski :D Z tymi prędkościami z jakimi tam lata nawet nie zauważał turbulencji.post-9196-0-41806300-1562583709_thumb.jpeg

Ale z pewnych powodów to był baaardzo ryzykowny lot. I to już wiedziałem przed startem. Na szczęście wszystko skończyło się doskonale. Lądowanie było idealne.

Opublikowano

Nikt nie powiedział ze trzeba latać na jednym zboczu. Tak wiec zaliczyłem dziś kolejne. Odległe o ponad 200km. PrzyNajmniej wiem które jest ładniejsze i gdzie lepiej się lata :)

A przy okazji musiałem przyspieszyć piątkę, bo Evo wysforowało się do przodu. Cel osiągnięty ;)

post-9196-0-03733000-1562606479_thumb.jpeg

Z wyjazdu pracowniczo-modelarskiego jestem całkiem całkiem zadowolony :)

A teraz Jano niech zgaduje co będę jadł :D :D

Miętusik zboczowy....mniam

• Lubię to 1
Opublikowano

Uwaga! Dziś ukrywałem się na Rusku! Do okoła postawiłem maskownice żeby nie było mnie widać ;) z drogi tez. Bo jeszcze jakiś szpieg się zjawi i zobaczy moje tajne nastawy ????????????

post-9196-0-14231700-1562689175_thumb.jpeg

Latania nigdy za wiele ;)

Opublikowano

a na Rusku wiejeeeeee i furczy

bez 3.5kg nawet nie ma co podchodzić

Wczoraj Guma latał Mystikiem na 3.4kg. Powiedział że to mniejszy model, to musi być lekki :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.