Sage Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Również jestem bardzo ciekaw opini o Evo kogoś kto Lata. Czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń ... Wędkarze podniecają się wędkami ... Modelarze modelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 A ja jako modelarz i wędkarz podniecam się całkiem czym innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sage Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Dobra, dobra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Ryby łapie dla relaksu, i do tego małe, a latam dla przyjemności starymi i niejednokrotnie bitymi modelami , a do tego mam zabytkową aparaturę z wyprzedaży wiec tu podniet brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Jest tam kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Ktoś był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Korzystając nie wiem już który raz w tym roku z okazji jaka się nadarzyła przemieszczając się z pkt A do pkt B, polatalem sobie troszkę. Dziś męczyłem jedynie modele zboczowe, bo zgodnie z ostatnimi moimi trendami należało je podrasować. Przy okazji różne moje teorie z których korzystałem, okazały się nieoptymalne a na koniec, w końcu po kilku latach ustawiłem w modelach w miare porządnie buterflaya ???? no i starego respecta przywróciłem do latania, bo coś w tym roku był bardzo niemrawy. Zabawy zajęły mi trzy godziny i każdy model bym męczony. Bo w przypadku awarii kolejny model który wyciągam z torby, nie może latać gorzej od poprzedniego i to u mnie się sprawdza. A to moj zboczowy zestaw na powakacyjne cześć sezonu : A po lataniu, tradycyjna chwila przyjemności 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 MINTUS...jak boga kocham...a też malem dziś chetkę na niego tam dają tam najlepiej ale zabalowałem do rana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Master of Parski Z tymi prędkościami z jakimi tam lata nawet nie zauważał turbulencji. Ale z pewnych powodów to był baaardzo ryzykowny lot. I to już wiedziałem przed startem. Na szczęście wszystko skończyło się doskonale. Lądowanie było idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Szybki tercecik Parskowy. Na szczęście nikogo nie było i w spokoju mogłem sobie polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nikt nie powiedział ze trzeba latać na jednym zboczu. Tak wiec zaliczyłem dziś kolejne. Odległe o ponad 200km. PrzyNajmniej wiem które jest ładniejsze i gdzie lepiej się lata A przy okazji musiałem przyspieszyć piątkę, bo Evo wysforowało się do przodu. Cel osiągnięty Z wyjazdu pracowniczo-modelarskiego jestem całkiem całkiem zadowolony A teraz Jano niech zgaduje co będę jadł :D Miętusik zboczowy....mniam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Uwaga! Dziś ukrywałem się na Rusku! Do okoła postawiłem maskownice żeby nie było mnie widać z drogi tez. Bo jeszcze jakiś szpieg się zjawi i zobaczy moje tajne nastawy ???????????? Latania nigdy za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Kup se czapkę niewidkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 A na modele też są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na biegunie północnym podobno sprzedają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 dziś klikam w domu. Ale nie wiem czy mogę. Bo klikam i nikt nie widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 To zrób screenshota i wklej, to wszyscy zobaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Graupner jest stary i kiepski. nie ma screenshotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 A telefonem nie umiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 a na Rusku wiejeeeeee i furczy bez 3.5kg nawet nie ma co podchodzić Wczoraj Guma latał Mystikiem na 3.4kg. Powiedział że to mniejszy model, to musi być lekki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi