Irek M Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam ponownie. Zgodnie z obietnicą złożoną adminowi chciałem przeprosić przede wszystkim moda Szymka-98-pl, Robertusa i chyba Idix'a za słowa jakie padły z mojej strony w rozmowie z początku chyba stycznia czy grudnia. Chciałem również podziękować adminowi - Kubie za przywrócenie ciągłości konta. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witaj. Dobrze, że wracasz. Czytając Twoje posty podjąłem kilka chyba dobrych wyborów. Chciaż widząc Twój obecny awatar zaczynam się bać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nie musisz się obawiać - jestem urodzony 4lipca, a do tego z bronią w ręku . Zresztą nie będę już tak strzelał jak dawniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witamy ponownie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Również witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Fajnie,że wróciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 no i bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 hej Irku. Fajnie że jesteś wśród Nas...wilka ciągnie do lasu ,natury nie oszukasz. To była kwestia czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Długo mnie nie był Ale się pozmieniało na forum, nawet 15-latkowie są moderatorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Wiek tu nie ma nic do gadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Długo mnie nie był Ale się pozmieniało na forum, nawet 15-latkowie są moderatorami Damianie, może uzupelnij wiek we własnym profilu, jeśli juz poruszyles temat ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 I ja przepraszam, za swoje, być może zbyt ostre słowa, jakie padły w kierunku Irka. Na swoje usprawiedliwienie napiszę, że nie byłem wtedy moderatorem, i że tak to ujmę, mogłem pozwolić pofolgować emocjom i niesalonowemu zachowaniu. Niestety nie było nam dane wyprostować tego wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi