AndrzejC Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Dzisiaj w prasie, jeden pan napisał, cytuję:"...a poza tym, do wyłapywania dronów w strefie lotniskowej zaczyna się wykorzystywać sokoły łowne. Czyli należy dokładnie przeanalizować celowość takiego zakupu, bowiem oprócz pieniędzy niezbędnych do nabycia drona będzie potrzebna licencja na jego użytkowanie. ....." koniec cytatu. Pisownia dosłowna. Nie wiem czy to jest dobry dział na ten post, ale ja bym zadał pytanie: do pana , który napisał to co, napisał: Proszę pana, a jak już taki "sokół łowny " upoluje takiego drona, to co on biedak z nim zrobi? A może pan ma rację,i faktycznie sokoły łowne łowią drony? A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Andrzeju, nic w tym dziwnego. Nie tak dawno w jakichś wiadomościach wspominali znowu o bliskim przelocie drona obok pochodzącego do lądowania airbasa, chyba we Francji. I pokazali właśnie że wykorzystują ptaki drapieżne do odławiania takich latadeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 ...pokazali właśnie że wykorzystują ptaki drapieżne do odławiania takich latadeł. Na to też znajdzie sę sposób.... https://www.youtube.com/watch?v=jityxjT4Tk0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Taki sobie system do uciszania sąsiadów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 "Guma" zawsze gotowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 "zegarmistrz"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Żona znalazła zdjęcie kosmetyków, ja zrobiłem mema. Miłego weekendu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Stare i pewnie niektórzy widzieli, ale ja przypadkiem znalazłem dziś. Uwaga! Drastyczne sceny http://www.ipla.tv/Swiat-wedlug-kiepskich-odcinek-247/vod-23961 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 What's common with ILS Landing (approach) and SEX? Answer: One dot below and you are in deep shit!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Czy Ty aby nie świntuszysz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Czy Ty aby nie świntuszysz? :D Trochę - dlatego po angielsku - możecie usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 http://gifspace.net/image/YN3Dz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi