robertus Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 No panie... szacun. Teraz to koniecznie musisz film skombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dziekuje A co do aerografu to racja Od 1.15 jest pare sekund o Iskrze. Na poczatku za lekki wyrzut i walka o utrzymanie w powietrzu https://m.youtube.com/watch?v=BCoOEtFKW74 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Świetnie prezentuje się w powietrzu. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Gratuluję udanego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Gratuluję Piotr bardo ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 W locie jak prawdziwa i jeszcze lata jak trzeba. Szacuneczek. Zastanów się teraz ilu Twoich rówieśników potrafiłoby zbudować coś takiego. Nie musisz odpowiadać. Co następne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Świetny samolot, gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dziekuje za mile slowa Szczerze mowiac to nie wiem co bedzie kolejne to musi byc cos co znowu wpadnie mi w oko, miec w sobie "to coś". Mam kilka pomyslow ale nie moge sie zdecydowac (glownie ze wzgledow finansowych ) Postaram sie zorganizowac wiecej zdjec Iskry w locie zeby dopelnic relacje po fazie finalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Nie jestem doświadczonym modelarzem, ale po udanym oblocie Iskry, na Twoim miejscu, bym ją wyszpachlował, zeszlifował i pomalował raz jeszcze. Świetnie lata, warto by było pokusić się o większą dbałość w wykończeniu. Będzie co robić zimą i kasy za wiele nie potrzeba. 16 lat, stary, mega szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Za takie wypuszczenie modelu pozbawił bym tego pana jedynek Gratuluję oblotu! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Piotr, Gratulacje pięknego i dobrze latającego modelu! A Bartosz z tym malowaniem dobrze prawi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ponowne malowanie to bym jeszcze rozważył, zaszpachlujesz, obkleisz papierem, pomalujesz i przestanie latać bo będzie za ciężki, bo bedzie za gladki itp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 To u was jest coś takiego jak zakończenie sezonu? Na Chudoby sezon trwa od 1 stycznia do 31 grudnia Pozdrawiam... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Za takie wypuszczenie modelu pozbawił bym tego pana jedynek Gratuluję oblotu! No właśnie była dyskusja, kto machnie i jak powinien to zrobić. Ja byłem za tym, żeby poziomo a nawet lekko w dół, ale mnie dobrotliwie ofuknięto Po wyrzucie Piotrek świetnie się wybronił. . A tzw. zakończenie sezonu... To tylko przykrywka - jeden z pretekstów w ciągu roku, żeby się spotkać w większym gronie ("uroczysta" okazja zobowiązuje;)) i oficjalnie wpuścić "gości", czyli niezrzeszonych. Na tygodniu, a nawet w weekendy nie jest to takie łatwe, żeby spotkać się większą grupą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 U nas to tylko pogoda czasem psuje plany chociaż jak nie leje i gó..em nie rzuca to zawsze ktoś lata ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A to i u nas pojedyncze osoby jak najbardziej, latają często, również na tygodniu. Mało to razy latałem sam, czasem dołączył kolega:) A propos pogody. U nas większość posiada raczej lekkie modele. Ci co mają Cięższe (droższe) na tygodniu muszą na nie zarabiać Oni na płycie pojawiają się rzadziej. Ot, ironia losu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jak długo możesz latać na tym pakiecie? Mierzyłeś może pobór prądu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Myśle ze ok 3 min latajac na 1/2 i 3/4 gazu. Nie mierzylem poboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ja na zippy compact 4s 2700 35c ze średnią prędkością około 170 km/h mierzone logerem około 4 minuty modelem twister mpx dokładnie na takim zestawie 850 wat 54 A waga do lotu 1120g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Oszałamiające dane. Zwłaszcza ta średnia prędkość 170... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi