qba Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Widzę że masz całą szafę przebrań, broń czarno-prochowa wciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Wciąga i to jak - niestety. To samo z dodatkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Karnawału ciąg dalszy Bardzo fajne przebrania, moze mi pozyczysz taki plaszcz i kapelusz na czas zawodow ? Tym razem potrzebny tylko jeden rewolwer. Nastepne zawody Western Action Shooting WAS -6.02.2016 . Tutaj szczegoly http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?f=56&t=139507 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Bardzo fajne przebrania, moze mi pozyczysz taki plaszcz i kapelusz na czas zawodow ? Ta, a zaczęło się od damskiego płaszcza Nie ma problemu - a płaszcz(nazywają go olejak bo jest impregnowany) to jedyny w swoim rodzaju. Bardzo pasuje do stylu country jak i stylu XVIII wiecznego - zbiry, woźninicy( nie wiem czy dobra forma pisowni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 ....Nie ma problemu - a płaszcz(nazywają go olejak bo jest impregnowany) to jedyny w swoim rodzaju...... A ty nie chcesz aby sie przejechac na te zawody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Piękny płaszcz.Widziałem kiedyś takie płaszcze jako niby australijskie, świetne do konnej jazdy, ale cena mnie poraziła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Bo to jest australijski płaszcz - w końcu tam byli najlepsi [komboje] jak znany Quickly z antypodów . Jest sygnowany Thomas Cook Australia. A jaka to była przerażająca cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Panowie, wspomozcie swoim glosem, projekt nowej przelomowej ustawy o broni i amunicji na http://prawodobroni.org/ Wyjmie ona kwestie pozwolen od Policji do administaracji cywilnej(Urzad miasta/gminy), znacznie rozszerzy mozliwosci broni bezpozwoleniowej, stworzy OKB Obywatelska Karte Broni (22LR oraz strzelby) , jak tez Pozwolenie (kazda bron) i Pozwolenie rozszerzone(prawo noszenia). Projekt jest juz w sejmie i bedzie procedowany jako projekt obywatelski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Panowie, wspomozcie swoim glosem, projekt nowej przelomowej ustawy o broni i amunicji na http://prawodobroni.org/ Wyjmie ona kwestie pozwolen od Policji do administaracji cywilnej(Urzad miasta/gminy), znacznie rozszerzy mozliwosci broni bezpozwoleniowej, stworzy OKB Obywatelska Karte Broni (22LR oraz strzelby) , jak tez Pozwolenie (kazda bron) i Pozwolenie rozszerzone(prawo noszenia). Projekt jest juz w sejmie i bedzie procedowany jako projekt obywatelski. Warto by to wrzucić do Hyde Parku bo można by złapać więcej głosów, oprócz oczywiście dyskusji za i przeciw. Dwoma "rencami" się podpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Bo to jest australijski płaszcz - w końcu tam byli najlepsi [komboje] jak znany Quickly z antypodów . Jest sygnowany Thomas Cook Australia. A jaka to była przerażająca cena? Już nie pamiętam, czy widziałem go na Hubertus Expo czy na IWA, ale kosztował jakieś 2500 czy 2800 - jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 A tu strzał z mojego rewolweru Remington CP w slow motion: Wykonane telefonem Ifone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 U brata chciałem nagrać odpalenie tylko prochu na panewce w skałkowym ale za słabe oswietlenie już było. Wykonywane też telefonem tak jak u Ciebie. Z tego samego powodu nie wyszło z szybkością 240kl/sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Niestety kolekcja rozrasta się niestety... Jakiś czas temu przygarnąłem tę skałę kal....13,6mm gładko lufowa, a dzisiaj zapukała do mnie ta skrzyneczka z dwojaczkami . Nie mogę jak do tej pory namierzyć firmy( 2b) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Wyglądają jak krótkie kentucky pistol, zdejm lufę może pod spodem coś napisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ja już to zrobiłem na początku, niestety niczego nie ma. W necie jest tylko jedno zapytanie dotyczące tej firmy na przykładzie innych pistoletów. Dołączone są te same certyfikaty Banco de Pruebas de Armas de Fuego Eibar. W rubryce Marca de Fabrica wpisano 2B . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Marek - ja nie aspiruję do posiadania oryginałów. Takie również są w obrocie wtornym ale moje jak zauważyłeś są replikami. Za to wszystkie są strzelające bo tylko takie się do mnie pchają. Jednak jak już coś posiadasz to chciałbyś znać producenta broni. Z 16 jakie posiadam tylko ten komplet pojedynkowy jak na razie nie rozszyfrowany całkowicie. Piszę całkowicie bo kluczowe słowo Eibar bardzo dużo mówi. Ten skałkowy też ma pochodzenie rodem Eibar . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ja też coś nagrałem, nieodżałowanym Ex-F1 :/ I jeszcze inne ujęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 specjalnie kupuję kamerkę z 120fps i 240 by filmować takie i podobne scenki. Ale Twoich pistoletów jakoś nie mogę zidentyfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 A tutaj coś nowszego: Casio Ex-F1 miał 300, 600 i 120) klatek na sekundę. Niestety podjąłem kiedyś głupią decyzję o jego sprzedaniu :/ Ten czarnoprochowiec nie był mój, tylko kolegi. Mój jest na ostatnim filmiku, też zresztą już "były". Miałem zresztą dwa - w .22 i .32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witekC Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Irku, te 2B oznacza rok produkcji 1982. Ja mam też bliżej nie znany produkt hiszpański z oznaczeniem 2A (rok 1981). Poza hiszpańskim oznakowaniem ostrzału i numerem seryjnym jest znak podwójne W i literka F W oryginale pistolet ten kupiłem jako skałkowy, ale przełożyłem zamek do kentucky ardesy. W tym drugim miałem przerobioną lufę z gwintowanej na gładką (żeby strzelać na zawodach). Zamek posiada grawerunek podobny do Twojego. Może to ta sama firma? Witek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi