qba Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Widzę że masz całą szafę przebrań, broń czarno-prochowa wciąga
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Wciąga i to jak - niestety. To samo z dodatkami
remzibi Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Karnawału ciąg dalszy Bardzo fajne przebrania, moze mi pozyczysz taki plaszcz i kapelusz na czas zawodow ? Tym razem potrzebny tylko jeden rewolwer. Nastepne zawody Western Action Shooting WAS -6.02.2016 . Tutaj szczegoly http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?f=56&t=139507
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Bardzo fajne przebrania, moze mi pozyczysz taki plaszcz i kapelusz na czas zawodow ? Ta, a zaczęło się od damskiego płaszcza Nie ma problemu - a płaszcz(nazywają go olejak bo jest impregnowany) to jedyny w swoim rodzaju. Bardzo pasuje do stylu country jak i stylu XVIII wiecznego - zbiry, woźninicy( nie wiem czy dobra forma pisowni)
remzibi Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 ....Nie ma problemu - a płaszcz(nazywają go olejak bo jest impregnowany) to jedyny w swoim rodzaju...... A ty nie chcesz aby sie przejechac na te zawody ?
Emhyrion Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Piękny płaszcz.Widziałem kiedyś takie płaszcze jako niby australijskie, świetne do konnej jazdy, ale cena mnie poraziła...
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Bo to jest australijski płaszcz - w końcu tam byli najlepsi [komboje] jak znany Quickly z antypodów . Jest sygnowany Thomas Cook Australia. A jaka to była przerażająca cena?
remzibi Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Panowie, wspomozcie swoim glosem, projekt nowej przelomowej ustawy o broni i amunicji na http://prawodobroni.org/ Wyjmie ona kwestie pozwolen od Policji do administaracji cywilnej(Urzad miasta/gminy), znacznie rozszerzy mozliwosci broni bezpozwoleniowej, stworzy OKB Obywatelska Karte Broni (22LR oraz strzelby) , jak tez Pozwolenie (kazda bron) i Pozwolenie rozszerzone(prawo noszenia). Projekt jest juz w sejmie i bedzie procedowany jako projekt obywatelski.
Pietuh Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Panowie, wspomozcie swoim glosem, projekt nowej przelomowej ustawy o broni i amunicji na http://prawodobroni.org/ Wyjmie ona kwestie pozwolen od Policji do administaracji cywilnej(Urzad miasta/gminy), znacznie rozszerzy mozliwosci broni bezpozwoleniowej, stworzy OKB Obywatelska Karte Broni (22LR oraz strzelby) , jak tez Pozwolenie (kazda bron) i Pozwolenie rozszerzone(prawo noszenia). Projekt jest juz w sejmie i bedzie procedowany jako projekt obywatelski. Warto by to wrzucić do Hyde Parku bo można by złapać więcej głosów, oprócz oczywiście dyskusji za i przeciw. Dwoma "rencami" się podpisałem
Emhyrion Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Bo to jest australijski płaszcz - w końcu tam byli najlepsi [komboje] jak znany Quickly z antypodów . Jest sygnowany Thomas Cook Australia. A jaka to była przerażająca cena? Już nie pamiętam, czy widziałem go na Hubertus Expo czy na IWA, ale kosztował jakieś 2500 czy 2800 - jakoś tak
Pioterek Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 A tu strzał z mojego rewolweru Remington CP w slow motion: Wykonane telefonem Ifone
Irek M Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 U brata chciałem nagrać odpalenie tylko prochu na panewce w skałkowym ale za słabe oswietlenie już było. Wykonywane też telefonem tak jak u Ciebie. Z tego samego powodu nie wyszło z szybkością 240kl/sek.
Irek M Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Niestety kolekcja rozrasta się niestety... Jakiś czas temu przygarnąłem tę skałę kal....13,6mm gładko lufowa, a dzisiaj zapukała do mnie ta skrzyneczka z dwojaczkami . Nie mogę jak do tej pory namierzyć firmy( 2b)
Pietuh Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Wyglądają jak krótkie kentucky pistol, zdejm lufę może pod spodem coś napisali.
Irek M Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Ja już to zrobiłem na początku, niestety niczego nie ma. W necie jest tylko jedno zapytanie dotyczące tej firmy na przykładzie innych pistoletów. Dołączone są te same certyfikaty Banco de Pruebas de Armas de Fuego Eibar. W rubryce Marca de Fabrica wpisano 2B .
Irek M Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Marek - ja nie aspiruję do posiadania oryginałów. Takie również są w obrocie wtornym ale moje jak zauważyłeś są replikami. Za to wszystkie są strzelające bo tylko takie się do mnie pchają. Jednak jak już coś posiadasz to chciałbyś znać producenta broni. Z 16 jakie posiadam tylko ten komplet pojedynkowy jak na razie nie rozszyfrowany całkowicie. Piszę całkowicie bo kluczowe słowo Eibar bardzo dużo mówi. Ten skałkowy też ma pochodzenie rodem Eibar .
Wojtan Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Ja też coś nagrałem, nieodżałowanym Ex-F1 :/ I jeszcze inne ujęcie...
Irek M Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 specjalnie kupuję kamerkę z 120fps i 240 by filmować takie i podobne scenki. Ale Twoich pistoletów jakoś nie mogę zidentyfikować.
Wojtan Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 A tutaj coś nowszego: Casio Ex-F1 miał 300, 600 i 120) klatek na sekundę. Niestety podjąłem kiedyś głupią decyzję o jego sprzedaniu :/ Ten czarnoprochowiec nie był mój, tylko kolegi. Mój jest na ostatnim filmiku, też zresztą już "były". Miałem zresztą dwa - w .22 i .32
witekC Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Irku, te 2B oznacza rok produkcji 1982. Ja mam też bliżej nie znany produkt hiszpański z oznaczeniem 2A (rok 1981). Poza hiszpańskim oznakowaniem ostrzału i numerem seryjnym jest znak podwójne W i literka F W oryginale pistolet ten kupiłem jako skałkowy, ale przełożyłem zamek do kentucky ardesy. W tym drugim miałem przerobioną lufę z gwintowanej na gładką (żeby strzelać na zawodach). Zamek posiada grawerunek podobny do Twojego. Może to ta sama firma? Witek. 1
Rekomendowane odpowiedzi