Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie w polskich sklepach praktycznie nic nie jest dostępne, może poza aparaturami. Ktoś podpowie gdzie można kupić np odbiorniki czy czujniki telemetrii poza ali?

Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
10 godzin temu, lukaszjb napisał:

No właśnie w polskich sklepach praktycznie nic nie jest dostępne, może poza aparaturami. Ktoś podpowie gdzie można kupić np odbiorniki czy czujniki telemetrii poza ali?

Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka

Priv...

Opublikowano

A po co Ci polski sklep? chociażby horusrc. Masz magazyn EU, płatności jak w polsce, paczka przychodzi do 5 dni? ja nie widzę problemu. Ceny nawet niższe jak były w 77h. Dużo promocji.

• Haha 1
  • 3 lata później...
Opublikowano

Działa już część Bazy Wiedzy 77Hobby. W szczególności dostępne są artykuły Warsztatu FrSky:

https://77hobby.pl/baza-wiedzy-pm-28.html

Stare linki do artykułów Warsztatu – np. linkowane kiedyś tutaj czy na innych forach – przekierowują na aktualne URL. Dzięki temu powinny automatycznie zacząć działać.

Teraz pracuję nad przywróceniem Forum 77Hobby i jednocześnie przygotowuję – pierwszy z nowego cyklu – artykuł Warsztatu FrSky.

Jeśli macie pomysły na tematy, które chcielibyście żebym opisał - jestem otwarty na propozycje :).

• Lubię to 1
Opublikowano

Noo i to jest good news😁 kupiłem u Was troche elektroniki i wszysyko super do dziś działa. A jak sie zamkneliście😡 kupiłem odbiornik u konkurencji no i sie zaczeły problemy. Dobrze Was znów widzieć 😁

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 23.06.2026 o 17:07, pjk11 napisał:

Najlepsza wiadomosc od 4 lat 🙂 Dzieki.

2 godziny temu, pyton napisał:

Noo i to jest good news😁 kupiłem u Was troche elektroniki i wszysyko super do dziś działa. A jak sie zamkneliście😡 kupiłem odbiornik u konkurencji no i sie zaczeły problemy. Dobrze Was znów widzieć 😁

Dzięki – fajnie być z powrotem :). Przerwa była wymuszona przez tzw. siłę wyższą (zdrowie), ale mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej :).

• Lubię to 1
Opublikowano

Super, że powracacie. Brakowało bazy wiedzy, oraz forum Frsky. Czy jest szansa na przywrócenie starych tematów z forum, czy już na dobre przepadły? Tam też było wiele cennych porad, choć w dobie nowych systemów  dla części użytkowników ta wiedza jest już nieaktualna. 

• Lubię to 1
Opublikowano
2 godziny temu, woj66 napisał:

Super, że powracacie. Brakowało bazy wiedzy, oraz forum Frsky. Czy jest szansa na przywrócenie starych tematów z forum, czy już na dobre przepadły? Tam też było wiele cennych porad, choć w dobie nowych systemów  dla części użytkowników ta wiedza jest już nieaktualna. 

Pracuję nad przywróceniem forum. Niestety IPS drastycznie zmieniło model licencjonowania i ceny - przy stosunkowo małym forum i podstawowym wymaganym zakresem funkcjonalności nie widzę sensu płacić za cały suite IPS. Migruję całość do innego softu. Jeśli już nic nieprzewidzianego się nie objawi, to jutro/pojutrze forum powinno być z powrotem on-line. Dam znać.

• Lubię to 1
Opublikowano

Bedziecie mieli jakies czesci tez? Zamowilem w HorusRC 3 miechy temu ekran LCD, upgrade do X18 i nic nie dotarło.

Opublikowano
2 minuty temu, Marcin napisał:

Bedziecie mieli jakies czesci tez? Zamowilem w HorusRC 3 miechy temu ekran LCD, upgrade do X18 i nic nie dotarło.

Napisz mi na priv albo mailem na 77Hobby co dokładnie potrzeba. W weekend wychodzi dosyć duże zamówienie do FrSky, także części zamienne, to bez problemu dołożę. W zamówieniu na re-otwarcie części nie zamawialiśmy, ale docelowo najważniejsze części będą na stanie, choćby dla Klientów naszego serwisu. 

Opublikowano

Forum 77Hobby jest z powrotem on-line. Zapraszam na https://forum.77hobby.pl

Zajęło mi to nieco dłużej niż zakładałem, ale okazało się, że migracja z Invison Power do myBB przy zachowaniu całej zawartości, przepisaniu linków, załączników i miliona innych pierdółek nie jest taka prosta. Po migracji wygląda jednak, że są wszystkie posty, wątki komentarzy i pytań do Warsztatu FrSky, FrSky FAQ i inne zasoby.

Gdyby coś nie działało to proszę o info w PM tutaj lub na naszym forum.

• Lubię to 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wznowiliśmy wysyłkę naszego Newslettera. Poniżej próbka, jak to wygląda. Nie wysyłamy zbyt często.

Jeśli się podoba, to zapraszam do subskrybcji – zapisy na naszej stronie głównej https://77hobby.pl 

Newsletter 77Hobby – sierpień 2026

Baza Wiedzy – nowy artykuł

W Bazie Wiedzy 77Hobby pojawiło się nowe, obszerne kompendium najnowszych serii odbiorników FrSky:

Kompendium_FrSky_Archer_Plus_TWIN_TANDEM

FrSky Archer Plus, TWIN i TANDEM – kompendium odbiorników

W jednym miejscu zebraliśmy najważniejsze informacje o aktualnych seriach odbiorników FrSky, ich możliwościach, różnicach oraz zastosowaniach. Jeżeli zastanawiasz się, który odbiornik wybrać do konkretnego modelu albo czym w praktyce różnią się Archer Plus, TWIN i TANDEM – ten artykuł jest dla Ciebie.

Nowości ze świata FrSky – nowy cykl

Uruchomiliśmy nowy cykl Nowości ze świata FrSky.

Będziemy w nim zbierać najważniejsze informacje dotyczące sprzętu i oprogramowania FrSky: nowe produkty, aktualizacje ETHOS i FrSky Suite, zmiany w firmware oraz inne rzeczy, które naszym zdaniem warto śledzić.

Pierwsze wydanie:

Nowości FrSky – lipiec / sierpień 2026

Pełna polonizacja ETHOS

Pracujemy bezpośrednio z FrSky nad pełną polonizacją środowiska ETHOS.

Aktualizujemy istniejące tłumaczenie ETHOS, przygotowujemy polską wersję FrSky Suite oraz kompletny zestaw polskich plików audio. Zależy nam przy tym nie tylko na samym tłumaczeniu komunikatów, ale również na poprawnym składaniu liczb, jednostek i komunikatów telemetrycznych.

Więcej o projekcie napisaliśmy w najnowszym wydaniu Nowości ze świata FrSky.

77Hobby is back!

77Hobby ponownie działa pełną parą.

Sklep funkcjonuje, rozwijamy Bazę Wiedzy, uruchomiliśmy ponownie Forum 77Hobby, wracają kolejne materiały techniczne, a następne projekty są już w przygotowaniu.

Jeżeli chcesz zobaczyć, jak działamy, co oznacza status FrSky Premier Dealer i dlaczego warto kupować właśnie u nas, zajrzyj na stronę Dlaczego 77Hobby?.

Składamy kolejne zamówienie do FrSky

Właśnie przygotowujemy kolejne zamówienie do FrSky. Jeżeli potrzebujesz produktu, wersji albo koloru, którego nie ma obecnie w sklepie – daj nam znać. Jest jeszcze szansa, żeby uwzględnić go w najbliższej dostawie.

Na koniec – 10% rabatu na odbiorniki TWIN i TANDEM

Na zakończenie wakacji przygotowaliśmy promocję na odbiorniki FrSky TWIN i TANDEM.

Rabat: 10%
Kod rabatowy: 77TWINTANDEM

Kod można aktywować podczas finalizacji zamówienia w koszyku.

Promocja obowiązuje do końca sierpnia 2026. Kuponów przygotowaliśmy – a jakże – siedem.

Kto pierwszy, ten lepszy. Warto być zapisanym do newslettera. :)

Odbiorniki FrSky TWIN
Odbiorniki FrSky TANDEM

Bądź z nami na bieżąco

Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony 77Hobby na Facebooku oraz grupy FrSky Polska.

Można już także zasubskrybować kanał 77Hobby na YouTube – wkrótce pojawią się tam pierwsze materiały wideo.

Kupując w 77Hobby wspierasz rozwój wiedzy, wsparcia technicznego i polskiego środowiska FrSky.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.