monio71321 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Witam. Mam pytanie dotyczące silnika do mojego truggy Himoto Eamba Xr1. Mam silnik szczotkowy i dzięki niemu model osiąga około 40 km/h. Czy mógłby ktoś napisać mi jaki silnik mam kupić by osiągał większą prędkość (około 60)? I czy ośki i podwozie wytrzymają moc tego nowego silnika? Myślałem nad nosram cobra bezszczotkowy 10.5t Cytuj
Shock Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Witam. Mam pytanie dotyczące silnika do mojego truggy Himoto Eamba Xr1. Mam silnik szczotkowy i dzięki niemu model osiąga około 40 km/h. Czy mógłby ktoś napisać mi jaki silnik mam kupić by osiągał większą prędkość (około 60)? I czy ośki i podwozie wytrzymają moc tego nowego silnika? Myślałem nad nosram cobra bezszczotkowy 10.5t Bez urazy ale ślepy jesteś w jakim dziale umieściłeś pytanie ? pomijając fakt iż powinieneś najpierw się przedstawić/przywitać ? Cytuj
bart07 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Proszę najpierw zapoznać się z regulaminem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi