Gumisplsrem Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem początkującym adeptem lotnictwa, zbudowałem z depronu samolot treningowy 3-kanałowy. Problem jest taki, że nie potrafię nim latać. za każdym razem po krótkim locie model rozbija się. Chciałbym się z kimś spotkać, aby podpowiedział mi jak zacząć latanie. Od razu mówię, dostałem za darmo aparaturę, która nie ma możliwości podłączenia jej pod komputer. Także symulator odpada. a kilkunastosekundowe loty i długie naprawy naprawdę zniechęcają. Zbudowałem 3 samoloty, wszystkie rozbiłem ja, o dziwo konstrukcje były sprawne Najlepiej byłoby gdyby chętna osoba posiadała aparaturę z funkcją trenera oczywiście się odwdzięczę Z drugiej strony chciałbym zaprosić innych do kontaktu oraz wspólnego latania P.S. model który skonstruowałem to ft tiny trainer od Flite test w wersji 3 kanałowej- ster kierunku, ster wysokości oraz obroty. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Nie zniechęcaj się nie ma takiego co by modelu nie rozbił to jest cena nauki również nie latam za dobrze ale chętnie pomogę :-) pisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi