Gumisplsrem Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem początkującym adeptem lotnictwa, zbudowałem z depronu samolot treningowy 3-kanałowy. Problem jest taki, że nie potrafię nim latać. za każdym razem po krótkim locie model rozbija się. Chciałbym się z kimś spotkać, aby podpowiedział mi jak zacząć latanie. Od razu mówię, dostałem za darmo aparaturę, która nie ma możliwości podłączenia jej pod komputer. Także symulator odpada. a kilkunastosekundowe loty i długie naprawy naprawdę zniechęcają. Zbudowałem 3 samoloty, wszystkie rozbiłem ja, o dziwo konstrukcje były sprawne Najlepiej byłoby gdyby chętna osoba posiadała aparaturę z funkcją trenera oczywiście się odwdzięczę Z drugiej strony chciałbym zaprosić innych do kontaktu oraz wspólnego latania P.S. model który skonstruowałem to ft tiny trainer od Flite test w wersji 3 kanałowej- ster kierunku, ster wysokości oraz obroty. Pozdrawiam Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr z W. Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Nie zniechęcaj się nie ma takiego co by modelu nie rozbił to jest cena nauki również nie latam za dobrze ale chętnie pomogę :-) pisz na priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts