Grzesiek Opublikowano Poniedziałek o 07:30 Opublikowano Poniedziałek o 07:30 I co udało sie z tą ENYA dojść do ładu?
dawid.1234 Opublikowano Poniedziałek o 17:16 Opublikowano Poniedziałek o 17:16 Ostatnie 10 dni byłem na wakacjach i nic nie ruszyłem, dopiero wczoraj wróciłem. Generalnie chciałbym coś ruszyć ale zastanawiam sie co go moze boleć. Silnikowi brakuje okolo 2500 obrotow wiec coś jest grubo nie tak ale co ? Rozrzad ustawiłem wiec raczej odpada. Co innego oprócz gaznika moze powodować przelanie ? Chyba nic więcej. Czy jest w ogóle mozliwosc żeby gaznik sie uszkodzil i podawał za dużo paliwa ? Na eBayu widziałem gaznik do kupienia ale nie wiem czy dobrze kombinuje czy gaznik z w ogóle moze byc problemem. Ale co innego mkze powodować tak słabe wyniki. Wierzę ze naciecia na walkach rozrządu sa wporzadku wiec raczej nie podejmę sje próby ustawiania na "czuja" inaczej niż wskazują naciecia bo zabierze mi to sporo czasu a sukcesu sobie nie wróżę.
jarek996 Opublikowano Poniedziałek o 18:09 Opublikowano Poniedziałek o 18:09 52 minuty temu, dawid.1234 napisał: inaczej niż wskazują naciecia Nie ma takiej mozliwosci!
japim Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Ostatnia opcja ze ustawiałeś rozrząd z cylindrem nie w górnym położeniu tylko ciut przed lub po. A jakie wlasciwie paliwo mu lejesz?
Rekomendowane odpowiedzi