Konrad_P Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 No i pięknie. Dziś faktycznie pogoda pierwszy raz od dwóch miesięcy pozwalała polatać, przynajmniej u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cesarz150 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Latałem w sobotę - bajka. Słoneczko, o stopni, bez wiatru - a lądowanie na śniegu super. Ręce troszkę marzną ale jak się założy rękawiczki bez końcówek palców to jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Fajnie macie, ja jestem niestety uziemiony i pewnie jeszcze chwilę będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Sprzęt czy zdrowie Cię udzieliło? Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Sprzęt. Wymieniam pakiet w nadajniku a to nie takie hop siup. Tak wygląda mój pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jak się chce mieć własny bms to tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 18MZ... cóż... luksus kosztuje, czasem kase czasem czas, a czasem oba na raz i jeszcze emocje i stres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jak się chce mieć własny bms to tak.. Nic do gadania nie miałem. 18MZ... cóż... luksus kosztuje, czasem kase czasem czas, a czasem oba na raz i jeszcze emocje i stres Ty musisz mnie wkurzać. Gdybym wiedział wcześniej to bym tak i tak ją kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ty musisz mnie wkurzać. Tam zaraz wkurzać Podnoszę Ci tylko zdrową adrenalinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Wojtuś weź i mu dowal bo się chwali i chwali i powiedz mu aby za dużo tam nie mieszał. bo cuś popsuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Tak krótko. Od 1 lutego ruszają zapisy na World Cup & Eurotour w Szczecinie (7-8 września). Sądząc po ilości zapytań to... moze być różnie. To będą ostatnie zawody przed finałem w Niemczech. W Weilheim w zeszłym roku nie było miejsc po 30 minutach od otwarcia zapisów. Nie mogę trzymać miejsc „dla swoich”. Za kilka dni opublikuję biuletyn (również tutaj). Zapisy „dla wszystkich” będa od 1 lutego. Dla naszych uruchomie to 24 godziny wcześniej. Rejestrować sie proszę. Wpisowe będzie 50 Euro albo 215 PLN. Reszta standardowa. Max. 120 uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dwie sprawy. Jaka jest ilość miejsc przewidziana przez organizatora. Oraz w tym roku nie ma zawodów w Weilheim. Są niby w Achmer ale to drugi koniec Niemiec i pewnie nie będzie aż takiego zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dwie sprawy. Jaka jest ilość miejsc przewidziana przez organizatora... Hmmmmm.... ostatnie zdanie z postu max. 120 Achmer czy Weilheim to bez znaczenia. Tam bedzie 100%. W innych zawodach w Niemczech jest podobnie. W ubieglym roku nam sie nie udalo zapisać na Bruegen-Schwamtal. Szczecin to (prawie) w Niemczech -2 godz autem z Berlina. Mam kilka pre-zapisów z tych okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 O w du... tego no, pryszczaty jestem na oba oczy, sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Wiesław, a jak planujecie połączenie rozgrywki w ramach EUROTouru z Pucharem Polski F5J, w tym finansowo? Czy można wpaść do Szczecina tylko na PP czy jak już jest organizowany EUROTour to wpisowe 50E must be? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Wiesław, a jak planujecie połączenie rozgrywki w ramach EUROTouru z Pucharem Polski F5J, w tym finansowo? Czy można wpaść do Szczecina tylko na PP czy jak już jest organizowany EUROTour to wpisowe 50E must be? To są zawody World Cup & Eurotour ZALICZANE do Pucharu Polski. Tak jest zgłoszone do AP. Słowo klucz "ZALICZANE". Zawody, jako takie to WC i ET. 50 Euro jest na granicy opłacalności. Sam wiesz jakie nagrody były we wrześniu 2018 u nas. Nie ma obowiązku uczestnictwa. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Za wysokie progi jak na moje nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Za wysokie progi jak na moje nogi Wojtek! Bzdura. 2 stowki to i tak ułamek kosztów modelu, dojazdu, pobytu itp. Bedzie, mi osobiście, niezmiernie miło Cie gościć. Nawet nie myśl, że nie dasz rady. Masz przyjechać i kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Wiesław, dzięki za informację, wszystko jasne. Daj znać kiedy będzie można się zapisać i czy wystarczy zgłoszenie mailowe do Ciebie "dla swoich", czy uruchomisz platformę do logowania i zapisów. Chciałbym do Was przyjechać bo fajnie było i nagrody też bardzo lotnicze i nie tylko dla tych co na pudle Wojtek, tylko trochę wyrzeczeń i dasz radę przelicz na browarki i już będziesz wiedział ile razy się powstrzmać, żeby przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Wiesiek ale nie o kasę chodzi. Ja i Euro czy World Chłopie z czym do ludzi. Tomek z Konradem to trenują a ja... dupę grzeję w fotelu i tyle. Dobra niech będzie wesoło. Masz jak w banku, że przyjadę. Dajcie tylko znać kiedy i gdzie się zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi