Wiesiek1952 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 16 seniorów i 14 juniorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 O to coś mi się popitoliło. Ale to i tak sporo. EDIT 1 O kurde Adaś 5 w generalce REWELACJA. No niesamowite, ale się ciesze!!!!. Oby wytrzymał to nerwowo do końca. EDIT 2 Tomek też powoli idzie do przodu. Po 6 rundzie 5. Kurde ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 A Adaś to ile ma lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Szesnaście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Po 7 rundzie, ałć .... Ale będzie jeszcze sporo rund więc spokojnie czekamy. Obecnie najlepszy z naszych to Adaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Dla ciekawskich już po 7 rundzie: http://mcttrnava.sk/cms/news.php?extend.113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ahhh... pech jak nic :/ trudno, następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 1/3 MS za nami. Adam zszokował chyba wszystkich. Samego siebie chyba też Do końca jeszcze długa droga i wszystko może się zdarzyć. Pozdrawiam i cały czas trzymam kciuki. Edit: Wojtek jeszcze duuuzo mistrzostw przed Tobą. Nie teraz to na następnych mistrzostwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ahhh... pech jak nic :/ trudno, następnym razem Wojtek nie przejmuj się. Wszyscy wiemy, że jesteś świetny i potrafisz. Przecież byłeś w-c MŚ. Jak nie teraz to za 4 lata. Co się odwlecze to nie uciecze. Jestem tego więcej niż pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 MS są co 2 lata Szesnaście I wy do niego per Adaś? Trochę siara traktować tak prawie dorosłego faceta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Jurek toż to smarkacz pierwszej wody. A tak na poważnie wszyscy bez wyjątku mówimy sobie na Ty. Adaś to świetny facet, rzadko się w tym wieku tacy zdarzają. Ma naprawdę poukładane w głowie, podziwiam go za to. PS Nawet Krzysztof do naszego zwierzchnika mówi na Ty PS.2 A widzisz moja i Wojtka niewiedza wyszła na jaw. Ale małe usprawiedliwienie to to że u nas to pierwsze MŚ i nie mamy doświadczenia jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Chyba mogę być na Ty z kim chcę. Do mnie Adaś też mówi po imieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 To póki co to jedyne zdjęcie naszej ekipy Mam nadzieje na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 PS.2 A widzisz moja i Wojtka niewiedza wyszła na jaw. Ale małe usprawiedliwienie to to że u nas to pierwsze MŚ i nie mamy doświadczenia jeszcze. A byłem przekonany, że co roku. No i człek się uczy do grobowej dechy, ehh... Co do fotki, Adam z flagą, za nim Wiesiu, dalej Tomek i p.Czesław, a ten na końcu, taki wyczesany jakby prosto z salonu fryzjerskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Chyba mogę być na Ty z kim chcę. Do mnie Adaś też mówi po imieniu. No właśnie. On do was po ludzku. A wy do niego jak do przedszkolaka per Adaś. A To szesnastoletni Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Do mnie też mówią jak do przedszkolaka - Wiesiu. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Jurek daj spokój to jest Adaś i już. Jestem święcie przekonany, że gdybym do niego zawołał Adam, Adamie to by nawet nie zareagował. Tak jest naprawdę dobrze, poza tym mi się bardzo podoba imię Adaś i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Nie ma to jak zadowolony Junior z Magic’em Go! Adaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 I to w dodatku z Wojtkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Konrad, Wojtek ma swojego kolory ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi