Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek 10-ty na WC F5J Gratulacje !!!!

Cały team Tomek, Wojtek i Wiesław też 10-ty na świecie!!!

Chłopaki to super wynik :)

I najlepsi juniorzy na świecie

post-9515-0-89843300-1565971812_thumb.jpeg

Opublikowano

Chłopaki gratulacje wyniki indywidualne Adama i Tomka   klasa sama w sobie  .

Zespołowo też dobrze zabrakło farta Wojtkowi i Wieśkowi ale oni również maja swój udział w sukcesie kolegów , żal tylko że nie mieliśmy 3 juniorów  bo mogło być jeszcze pudło drużynowo w Juniorach ..

Dla mnie wszyscy jesteście na medal od najmłodszego do najstarszego .  

Za to wynik to świetny prognostyk dla rozwoju F5J w Polsce oby tak dalej !

Jak nigdy muszę się w 100% zgodzić z Kamilem. :)

Moim zdaniem ujął to tak, że lepiej napisać się tego nie dałoby.

Wielka sprawa dla modelarstwa Polskiego.

Opublikowano

Barierą dla juniora (i nie tylko) są finanse. Model kosztuje majątek a na zawodach klasy MŚ/ME trzeba mieć ich min trzy. Sprzedaż nerki może nie wystarczyć. Tak naprawdę to więcej trzeba mieć modeli bo nawet Joe Wurts w pre-contest nie latał tymi modelami co w MŚ. To nie są rakietki z silnikami za 5 zł.

Ten plecami to ja ????????????

post-8240-0-48370800-1565979603_thumb.jpeg

Opublikowano

Bardzo fajny wynik chłopaków. Gratulacje!!!

Zapewne znając ich zacięcie to każdy ma wylatane po kilkaset godzin w tym roku. Ciężka praca przynosi efekty ;)

Opublikowano

Bardzo fajny wynik chłopaków. Gratulacje!!!

Zapewne znając ich zacięcie to każdy ma wylatane po kilkaset godzin w tym roku. Ciężka praca przynosi efekty ;)

No może seniorzy, ale junior to jak polatał z kilka godzin to maks. :)

Opublikowano

Arijian to samo lata. A nawet więcej. Nie dodawaj magii czemuś gdzie jej nie ma ;) jak czujesz to reszta jest tylko narzędziem. Młotek jeden większy drugi mniejszy. Działa z grubsza tak samo. Jak i modele.

Obserwowałem wielu juniorów i młodych pilotów w wielu klasach. Oni są niesamowici.

Opublikowano

Zapomnieliście Panowie o dwóch ważnych zespołach, które przyczyniły się do tego wspaniałego wyniku:

Zespołu Wojtka Byrskiego twórcy i wykonawcy Magika

Zespołu Jarka Grzesicy twórcy i wykonawcy Vertigo

Gratulacje dla nich bo ich praca okazała się wspaniała.

Roman

Opublikowano

I Wojtek i Jarek, ale też Tomek z Wiesławem, którzy byli na mistrzostwach, a i rodzice Adama, że o sponsorach nie wspomnę, dołożyli swoją cegiełkę do sukcesu Adama. Tak samo jak Ci wszyscy, którzy na co dzień wspierają Adama w tym hobby.

Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No to już wszyscy się wypowiedzieli. A mnie zastanawia tylko jak Tomek i Wojtek oceniają wyniki tych mistrzostw (seniorów). Pewnie w czasie wspólnych spotkań się dowiecie.

Opublikowano

Pokazałem zdjęcie tandemu wnuczkom i stwierdziły że Adaś zdecydowanie wygrywa tą prezentację  :wub:  nic nie ujmując Magikowi :P  :P  :P  :P

Wiesław zaczynam Ciebie podejrzewać o niecne marzenia 1500 000 zdjęć jednemu zawodnikowi???????????  :D  :D  :D  :P Ale fajne.

Opublikowano

Pokazałem zdjęcie tandemu wnuczkom i stwierdziły że Adaś zdecydowanie wygrywa tą prezentację  :wub:  nic nie ujmując Magikowi :P  :P  :P  :P

Wiesław zaczynam Ciebie podejrzewać o niecne marzenia 1500 000 zdjęć jednemu zawodnikowi???????????  :D  :D  :D  :P Ale fajne.

E,no, tam super :P ,mi też zdarza się włączyć aparat na zdjęcia seryjne :( ,ale puściłem pokaz slajdów i spoko,od dechy do dechy.Dzięki za zdjęcia.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.