TommyTom Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Tomek 10-ty na WC F5J Gratulacje !!!! Cały team Tomek, Wojtek i Wiesław też 10-ty na świecie!!! Chłopaki to super wynik I najlepsi juniorzy na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 TOMEK GRATULACJE GRATULACJE DLA CAŁEGO TEAM'u Super wyniki i to srebro JUNIORA... BRAWO ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Gratulacje, super wynik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Chłopaki gratulacje wyniki indywidualne Adama i Tomka klasa sama w sobie . Zespołowo też dobrze zabrakło farta Wojtkowi i Wieśkowi ale oni również maja swój udział w sukcesie kolegów , żal tylko że nie mieliśmy 3 juniorów bo mogło być jeszcze pudło drużynowo w Juniorach .. Dla mnie wszyscy jesteście na medal od najmłodszego do najstarszego . Za to wynik to świetny prognostyk dla rozwoju F5J w Polsce oby tak dalej ! Jak nigdy muszę się w 100% zgodzić z Kamilem. Moim zdaniem ujął to tak, że lepiej napisać się tego nie dałoby. Wielka sprawa dla modelarstwa Polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Barierą dla juniora (i nie tylko) są finanse. Model kosztuje majątek a na zawodach klasy MŚ/ME trzeba mieć ich min trzy. Sprzedaż nerki może nie wystarczyć. Tak naprawdę to więcej trzeba mieć modeli bo nawet Joe Wurts w pre-contest nie latał tymi modelami co w MŚ. To nie są rakietki z silnikami za 5 zł. Ten plecami to ja ???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 I jeszcze cie ręka nie boli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Bardzo fajny wynik chłopaków. Gratulacje!!! Zapewne znając ich zacięcie to każdy ma wylatane po kilkaset godzin w tym roku. Ciężka praca przynosi efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Bardzo fajny wynik chłopaków. Gratulacje!!! Zapewne znając ich zacięcie to każdy ma wylatane po kilkaset godzin w tym roku. Ciężka praca przynosi efekty No może seniorzy, ale junior to jak polatał z kilka godzin to maks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Ob dużo lata poza F5J 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 No niby to samo ale jednak to coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Arijian to samo lata. A nawet więcej. Nie dodawaj magii czemuś gdzie jej nie ma jak czujesz to reszta jest tylko narzędziem. Młotek jeden większy drugi mniejszy. Działa z grubsza tak samo. Jak i modele. Obserwowałem wielu juniorów i młodych pilotów w wielu klasach. Oni są niesamowici. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senior XXL Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zapomnieliście Panowie o dwóch ważnych zespołach, które przyczyniły się do tego wspaniałego wyniku: Zespołu Wojtka Byrskiego twórcy i wykonawcy Magika Zespołu Jarka Grzesicy twórcy i wykonawcy Vertigo Gratulacje dla nich bo ich praca okazała się wspaniała. Roman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 I Wojtek i Jarek, ale też Tomek z Wiesławem, którzy byli na mistrzostwach, a i rodzice Adama, że o sponsorach nie wspomnę, dołożyli swoją cegiełkę do sukcesu Adama. Tak samo jak Ci wszyscy, którzy na co dzień wspierają Adama w tym hobby. Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 No to już wszyscy się wypowiedzieli. A mnie zastanawia tylko jak Tomek i Wojtek oceniają wyniki tych mistrzostw (seniorów). Pewnie w czasie wspólnych spotkań się dowiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Ten środkowy to dla Adasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Medale rozdane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Brawa dla zwycięzców i pozostałych zawodników !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zdjęcia z zakończenia do ściągnięcia tu: https://we.tl/t-uhLqLNQdzy EDIT: Link działa tylko przez tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Pokazałem zdjęcie tandemu wnuczkom i stwierdziły że Adaś zdecydowanie wygrywa tą prezentację nic nie ujmując Magikowi Wiesław zaczynam Ciebie podejrzewać o niecne marzenia 1500 000 zdjęć jednemu zawodnikowi??????????? Ale fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Pokazałem zdjęcie tandemu wnuczkom i stwierdziły że Adaś zdecydowanie wygrywa tą prezentację nic nie ujmując Magikowi Wiesław zaczynam Ciebie podejrzewać o niecne marzenia 1500 000 zdjęć jednemu zawodnikowi??????????? Ale fajne. E,no, tam super ,mi też zdarza się włączyć aparat na zdjęcia seryjne ,ale puściłem pokaz slajdów i spoko,od dechy do dechy.Dzięki za zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi