CichyBart Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Szkoda, że tych rzutek już nie ma u nas (bynajmniej w moim mieście nie można ich nigdzie dostać). Pamiętam je, gdy wchodziłem na stojąca pod meble... Dawid: gratulacje! Mając modelarza wśród skoczków, zacząłem bardziej interesować się tym sportem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Pojeździjcie w lecie po pokazach i festynach lotniczych. Tam na straganach czasem widuję te maleństwa ( też kiedyś kilka miałem ). Gdzieś to widziałem na straganiku w Radomiu, Krośnie albo w Łososinie. Gratulacje wielkiego sukcesu!!! Ja bym jednak uważał z tymi dalekimi lotami ponad 200 m żeby się ULC nie przyczepił . Szczerze podziwiam Waszą odwagę! No pułap już ograniczyli do 100 nad terenem to i może za Wasze Dawid odległości się wezmą bo uznają że przesadzacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Brawo CHOPAKI dominacja i tyle najlepsza polska drużyna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 GRATULACJE DLA CAŁEJ esKADRY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dawid nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawę ale chłopie piszesz HISTORIĘ w tym sezonie. Nigdy przed Wami czegoś takiego nie było. Ogromne gratulacje dla Ciebie i reszty chłopaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 BRAWO PANOWIE! To jak MAGIA, ale to się tylko fajnie pisze, bo jak patrzę na wasze wychudzone twarze, to dopiero rozumiem, jaki wysiłek trzeba włożyć w przygotowania i treningi, żeby uzyskać TAKIE rezultaty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Gratulacje:)Jutro wszyscy ba podium:)Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dziękuje bardzo w imieniu całej drużyny;) Dziękuje bardzo w imieniu całej drużyny;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dawid, Bardzo dobrze odpowiedziałeś na felieton W. Kuczoka, "skoro on jest ateistą to jakie może mieć uczucia religijne" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dawid, Bardzo dobrze odpowiedziałeś na felieton W. Kuczoka, "skoro on jest ateistą to jakie może mieć uczucia" Dawid powiedział to co czuje ale powiedzenie że ateiści nic nie czują jest nadużyciem. Zapewniam Cię że czują a co, to już ich sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Dawid, Bardzo dobrze odpowiedziałeś na felieton W. Kuczoka, "skoro on jest ateistą to jakie może mieć uczucia" Hmm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Dawid powiedział to co czuje ale powiedzenie że ateiści nic nie czują jest nadużyciem. Zapewniam Cię że czują a co, to już ich sprawa. Jeżeli dobrze pamiętam to wypowiadałem się że "skoro jest ateistą to jakie może mieć uczucia religijne" , Bo tam on mnie atakował że ja obrażam jego uczucia religijne. Uczucia normalne, takie ludzkie ma na pewno i tego nie kwestionuje:) Możliwe że dziennikarz coś przekręcił jeśli tak jest napisane. To że przekręcają nasze wypowiedzi to już jest całkiem inny temat:P Moim zdaniem gość nie miał o czym pisać, więc napisał o czymkolwiek. Ja nie chciałem tego komentować, bo uważam że nie ma co reagować na głupie zaczepki. Ale dopadł mnie dziennikarz w zakopcu na zawodach z takim pytaniem i przyznaje że niepotrzebnie w ogóle mu coś mówiłem. EDIT: Rzeczywiście było napisane tak że można wywnioskować że uważam że nie ma uczuć. Ale już zareagowałem i w tej chwili jest już tak jak powiedziałem, czyli wróciło słowo "religijne" które gdzieś wcześniej zaginęło. Dziękuję za czujność, bo rzeczywiście mogła by się z tego wywiązać gównoburza a to nikomu nie jest potrzebne. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Pisząc taki felieton chciał chyba, żeby o nim znowu było głośno. Tematy związane z polityką i religią zawsze będą wzbudzać uczucia. Jakoś wiele osób publicznych wykonuje znak krzyża i nikt się nie czepia. Trochę temat zjechał. Przede wszystkim G R A T U L A C J E !! !! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Dawid żeby była jasność. Broń cie panie żebyś pomyślał, że to co powyżej napisałem to jest do Ciebie. Tu bardziej chodziło mi o wypowiedź Marka z Żywca, który uważa chyba podobnie do dziennikarza, że ateiści nie mają uczuć. Nie mniej Dawid teraz ostatni sprawdzian formy i chyba wylot do Korei. Jak zwykle trzymamy wszyscy kciuki za Ciebie i za całą drużynę. Skaczcie tak jak najlepiej potraficie a będzie co będzie. Oczywiście życzę Wam trzech medali indywidualnych i jednego żółtego w drużynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Jest podium BRAWO Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Gratulacje Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Idziesz w tym sezonie jak przecinak. Gratulacje pudła, świetne skoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Gratulacje! Choruję sobie zamknięty w pokoju a tu z dołu krzyczą: "modelarz leci!!!" Gratulacje od całej rodziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi