Skocz do zawartości

Konkurs Noworoczny - Obecnie Wielkanocny - nagrodą jest wędzarnia elektryczna :-)

Głosowanie na najbardziej pomocnego forumowicza...  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto pomógł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy koledzy,

patrzę a tu taka "zadyma".

Patrzę na wyniki i jest mi bardzo miło, że moje  udzielanie się na forum jest odbierane pozytywnie przez kolegów.

Jest jedno ale ;) żaden ze mnie wędzarz, nawet grilla nie specjalnie lubię, więc nie potrzebuję wędzarni. Nie miałbym co z nią zrobić.

Nie używałbym jej po prostu, a sprzedać nie sprzedałbym, bo prezentów się nie sprzedaje.

Więc gdybym jakimś cudem wygrał to oficjalnie zrzekam się nagrody, niech ktoś kto lubi wędzić jej używa.

Opublikowano

Jeszcze 40 minut :-)

Jeszcze 24 godziny.

........................

Konkurs trwa do 22-go stycznia 2017 do północydo 18-go marca 2017  do 16 kwietnia do północy.

...............................

Opublikowano

Drodzy,

W głosowaniu na Najbardziej Pomocnego Forumowicza mamy dwóch zwycięzców. Koledzy AMC i Robertus. Obydwaj dostali po 26 głosów.

Ale ponieważ kolega Robertus okazał się być ukrytym veganinem i odmówił ewentualnego przyjęcia nagrody, to wędzarnia elektryczna powędruje do kol. AMC. Którego proszę o przesłanie mi na PW adresu mailowego dla kuriera.

Kolega Robertus dostanie nagrodę pocieszenia - książkę mojego kolegi Roberta Winckiewicza "Wędliny Domowe". Może się nawróci ;-)

Gratuluję zwycięzcom, dziękuję za głosowanie.

• Lubię to 3
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.