robertus Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Drodzy koledzy, patrzę a tu taka "zadyma". Patrzę na wyniki i jest mi bardzo miło, że moje udzielanie się na forum jest odbierane pozytywnie przez kolegów. Jest jedno ale żaden ze mnie wędzarz, nawet grilla nie specjalnie lubię, więc nie potrzebuję wędzarni. Nie miałbym co z nią zrobić. Nie używałbym jej po prostu, a sprzedać nie sprzedałbym, bo prezentów się nie sprzedaje. Więc gdybym jakimś cudem wygrał to oficjalnie zrzekam się nagrody, niech ktoś kto lubi wędzić jej używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Lub przemiennie. U jednego świniobicie ,u drugiego wędzenie. u trzeciego biesiada ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ostatni dzień, zapraszam do głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Podbijam, głosowanie na Pomocnego kończymy o północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jeszcze 3,5h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 A dodam od siebie że mam taką wędzarnie i spisuje się rewelacyjnie! Naprawdę wartościowa nagroda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jeszcze 40 minut :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jeszcze 40 minut :-) Jeszcze 24 godziny. ........................ Konkurs trwa do 22-go stycznia 2017 do północy, do 18-go marca 2017 do 16 kwietnia do północy. ............................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Masz rację :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 ostatnie 6,5 h :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 I jak ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Wędzarnia powędruje do kolegi AMC :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Strasznie skromne i marne podsumowanie konkursu . Gratulacje dla zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Podsumuję jutro :-) Dziś jestem z doskoku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 A to zwracam honor . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Drodzy, W głosowaniu na Najbardziej Pomocnego Forumowicza mamy dwóch zwycięzców. Koledzy AMC i Robertus. Obydwaj dostali po 26 głosów. Ale ponieważ kolega Robertus okazał się być ukrytym veganinem i odmówił ewentualnego przyjęcia nagrody, to wędzarnia elektryczna powędruje do kol. AMC. Którego proszę o przesłanie mi na PW adresu mailowego dla kuriera. Kolega Robertus dostanie nagrodę pocieszenia - książkę mojego kolegi Roberta Winckiewicza "Wędliny Domowe". Może się nawróci ;-) Gratuluję zwycięzcom, dziękuję za głosowanie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Gratulacje dla zwycięscy i podziękowania dla organizatora i fundatora konkursu . A jeszcze wyrazy uznania za decyzję dla kolegi Robertusa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Smacznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Andrzej i Robert - gratulacje dla Was! I podziękowania z Waszą pracę na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Gratulacje dla zwycięzców! No i wielkie podziękowania dla fundatora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi