Irek M Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Ale ten to już w 1/3, a nie bohater tematu? Jeśli potrzebujesz literaturę n/t to coś tam posiadam.
JacekK Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 Irek: - ja "kleiłem" zestaw 1/6 i to są jego fotki. Jeśli wygląda na 1/3 to tym bardziej mi miło - Pacek i Wdowiki kleją 1/3 i gdyby chcieli to ja też mam masę materiałów
JacekK Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Opublikowano 8 Lipca 2018 Airco pomimo początkowych problemów, dalej w linii Ostatnio latam nim więcej, traktując jak trenerka przed Camelem... http://youtu.be/kbs-esuncyE
wdowi Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Jacek lata super ,ja swojego jeszcze nie oblatałem , po próbie startu w Kąkolewie musiałem wszystkie snapy przerobić na śruby 2mm ,wyrwało szpindliki w paru snapach , no i jeszcze raz wyważałem go , teraz jest gotowy do oblotu
mirolek Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Brawo !!! Model pięknie się prezentuje i super lata Mam tylko pytanie czemu lata tak nienaturalnie szybko? ....to przecież nie jest model aircombat ms
JacekK Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 Mirek, on ma sporą nadwagę Ale pracuję nad tym żeby nieco zwolnił
wdowi Opublikowano 10 Lipca 2018 Opublikowano 10 Lipca 2018 oj z tą nadwagą będzie ciężko ,mój wozi z przodu prawie 3kg i nie chce być mniej
JacekK Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Opublikowano 10 Lipca 2018 Trochę się obawiam nim latać wolniej ze względu na kora. Chociaż poprzednio komisja ds badania wypadków lotniczych RAF, stwierdziła że przyczyną mógł być zablokowany w lewym wychyleniu ster kierunku. W obecnym stanie popychacze poprawiono i jest OK
Rekomendowane odpowiedzi