Irek M Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Ale ten to już w 1/3, a nie bohater tematu? Jeśli potrzebujesz literaturę n/t to coś tam posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 23 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Irek: - ja "kleiłem" zestaw 1/6 i to są jego fotki. Jeśli wygląda na 1/3 to tym bardziej mi miło - Pacek i Wdowiki kleją 1/3 i gdyby chcieli to ja też mam masę materiałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Airco pomimo początkowych problemów, dalej w linii Ostatnio latam nim więcej, traktując jak trenerka przed Camelem... http://youtu.be/kbs-esuncyE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdowi Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Jacek lata super ,ja swojego jeszcze nie oblatałem , po próbie startu w Kąkolewie musiałem wszystkie snapy przerobić na śruby 2mm ,wyrwało szpindliki w paru snapach , no i jeszcze raz wyważałem go , teraz jest gotowy do oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Brawo !!! Model pięknie się prezentuje i super lata Mam tylko pytanie czemu lata tak nienaturalnie szybko? ....to przecież nie jest model aircombat ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Mirek, on ma sporą nadwagę Ale pracuję nad tym żeby nieco zwolnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdowi Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 oj z tą nadwagą będzie ciężko ,mój wozi z przodu prawie 3kg i nie chce być mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Trochę się obawiam nim latać wolniej ze względu na kora. Chociaż poprzednio komisja ds badania wypadków lotniczych RAF, stwierdziła że przyczyną mógł być zablokowany w lewym wychyleniu ster kierunku. W obecnym stanie popychacze poprawiono i jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi