Sage Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 Ostatnia niedziela września na polu. 4
Krzysiek67 Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 Dorzucam jeszcze parę fotek z niedzieli. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 28 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Września 2021 Jeszcze kilka fotek Darka "Zero" . Model jest tak piękny i tak świetnie pilotowany przez Darka, że nie mogłem sie powstrzymać zrobić jeszcze kilku fotek podczas dzisiejszego spotkania na polu. 4 1
darod07 Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 Mając tak świetnego fotografa pod ręką pilot mocno "spina poślady" żeby model wypadł dobrze na fotce co zresztą widać na paru ujęciach?. Chociaż muszę przyznać, że przy dzisiejszych podmuchach wiatru podczas lądowań poślady były tak spięte że mocniej się nie da... 1
dyra63 Opublikowano 29 Września 2021 Opublikowano 29 Września 2021 Widzę ,że przemalowałeś kołpak na aluminium ,wydaje się że teraz wygląda jeszcze lepiej. Fotki rzeczywiście rewelacyjne ,obecność takiego fotografa na swoim lotnisku to jak mieć prawdziwy prawdziwy skarb. 1
darod07 Opublikowano 29 Września 2021 Opublikowano 29 Września 2021 5 godzin temu, dyra63 napisał: Fotki rzeczywiście rewelacyjne ,obecność takiego fotografa na swoim lotnisku to jak mieć prawdziwy prawdziwy skarb. Masz całkowitą rację, to duży plus... Odnośnie kołpaka to większość rysunków pokazuje właśnie w kolorze aluminium i tak też zrobiłem. Niestety zniszczyłem sobie trochę powłokę lakieru na lewej burcie na wysokości kabiny - przejechalem szmatką nasączoną denaturatem a zewnętrzna warstwa to lakier akrylowy tylko. Na szczęście to w takim miejscu gdzie pilot gramolił się do kabiny więc dorobiłem trochę obdrapań i jakoś ujdzie. Chyba muszę polakierowac co najmniej spód lakierem dwuskładnikowym żeby podczas wycierania resztek oleju z wydechu nie wytrzeć farby.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darod07 Opublikowano 24 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Października 2021 Film z dzisiejszych lotów na Chwarznie z perspektywy pilota: 8 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 24 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Października 2021 Siedzę właśnie przy śniadaniu w Osace w hotelu i oglądam film . Pokazałem Japończykom ... nie mogą się nadziwić ... rozsyłają dalej . Darek, świetny film, super się ogląda. Tak trzymac . Pozdrawiam ze współczesnej, jakże już innej, ojczyzny "Zero" . i chwilę póżniej budzi się nowy dzień, w sumie to mógłbym Wam przepowiedzieć przyszłość . 4 1
Sage Opublikowano 26 Października 2021 Opublikowano 26 Października 2021 Post pod postem ale warto żeby sie wyróżniał . Mogąc już nieco odetchnąć od pracy, siedząc w hotelu na 23 pietrze, przeglądam sieć ... i natrafiam na taką niedawną perełkę. Start grawitacyjny, lot i lądowanie (a mało kto się chwali lądowaniem ) modelu Pirata w skali 1:2 kolegi Jurka. Z tego co pamiętam model waży jakieś 40 kg. Co tu dużo gadać ... szacun, czapki z głów. Mam nadzieję, że Paweł sie nie pogniewa za wystawienie na 'północy' jego filmu. Przy okazji zapytam, JS też poleciał ? bo, że GP to wiem . 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. silesia_system Opublikowano 26 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Października 2021 Ryśkowi też filmik zrobiłem ? 6
Sage Opublikowano 26 Października 2021 Opublikowano 26 Października 2021 Brawa dla Ryśka ! Przepiekne ujęcia i film. Dzięki. Aż mi nawet złość przeszła, że nie mogłem być
Sage Opublikowano 31 Października 2021 Opublikowano 31 Października 2021 Ostatnia niedziela pażdziernika. Złota niedziela. My z Tadzikiem polataliśmy. 2 Piotry wpadły na pogaduchy i dzięki temu mam kilka fotek mojego złotego Yaka . Dzięki Piter z fotki. PS U nas na północy dzisiaj flauta. Pozdrowienia z nad morza. 4
ahaweto Opublikowano 31 Października 2021 Opublikowano 31 Października 2021 Ostatnie zdjęcie, prawdziwie jesienne.
Sage Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 W dniu 31.10.2021 o 21:06, ahaweto napisał: Ostatnie zdjęcie, prawdziwie jesienne. Jak co roku nadchodzący Listopad mnie przeraża i próbuję podejść do sprawy optymistycznie ... Może nie będzie On aż taki ponury tym razem, może dopuści więcej słońca i pozwoli nam się bawić w weekendy . 1
Sage Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Dzisiejszy, mrożny poranek na naszej starej, leśnej miejscówce. Dzięki Krzysiu za zdjecia mojego Srimoka no i czekamy na fotki 'reinkarnacji' pacjenta . PS Godzina 0750 nad morzem w Sopocie. Tempratura powietrza już znacznie niższa niż wody. 3
Krzysiek67 Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Jeszcze parę fotek ode mnie. Jesienne słonko pięknie oświetlało kolorowy las. 3
modrzej Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Jak tak patrzę na ten zimowy anturage, to tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że tych dwóch serio zapadło już w sen zimowy Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Tommy 54 Opublikowano 10 Listopada 2021 Opublikowano 10 Listopada 2021 Może znacie kogoś, kto chce kupić średni laminat 300 cm z mocnym silnikiem ? Tu dałem ogłoszenie : https://m.olx.pl/d/oferta/szybowiec-rc-lumax-3000-CID767-IDMs8wn.html
Sage Opublikowano 12 Listopada 2021 Opublikowano 12 Listopada 2021 Piątek, 12 Listopada. Pogoda zmieniała się jak w kalejdoskopie. Było wszystko. Było pochmurno, słonecznie, wietrznie, bezwietrznie zimno i ciepło. 4
Rekomendowane odpowiedzi