Konrad_P Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 To,będzie wesele,przy ''itali disco'' . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 uniwersalność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Niebo jest pełne niespodzianek... https://www.youtube.com/watch?v=y_6U8wsVIIs&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=-O_a5VlOwDg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Niebo jest pełne niespodzianek... https://www.youtube.com/watch?v=y_6U8wsVIIs&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=-O_a5VlOwDg hmmmm......................ten pierwszy to chyba dedykacja dla pewnego Prezydenta........jego tez g.....a zalały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Nic tak nie wpływa na dobry nastrój jak poranna prasówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Jak upodobnić model do "dzieła" artysty...(żeby można było poznać kogo chciał przedstawić ) .............................................................. Poznalibyście kto to? ..ja też prędzej powiedziałbym ,że to o tego chodzi... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 J Poznalibyście kto to? hmm, ja bym stawił na Kim Ir Sen'a, a kto to w rzeczywistości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Po pryszczu go rozpoznasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 hmm, ja bym stawił na Kim Ir Sen'a, a kto to w rzeczywistości? A teraz... ? ................................................ Panowie, zima idzie, i pchają się do ciepłego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 "мастЄр на всі руки" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Jeśli było to wybaczcie. Koniec roku szkolnego. Pod wieczór matka zagląda do pokoju córki iznajduje na lóżku następujący liścik:Droga Mamo!Nareszcie koniec szkoły. Dla mnie już na zawsze. Jestem od dawna zakochanai postanowiliśmy z moim chłopakiem wreszcie "się urwać". Wiem, że Tobiesię to nie spodoba, ale on jest taki słodki! Te jego tatuaże i piercing nakażdym kawałku ciała... A ten jego motocykl! Ali (tak nazywa się mój miły)twierdzi, że jazda na nim w kasku to grzech. Ali jest kompletnie na moimpunkcie zwariowany. Mówi, że go uratowałam, bo ten alkohol by go w końcuzabił... Aha, i najważniejsze. Będziesz miała wnuka! Tak się cieszę!Kolega Alego ma gdzieś w lesie drewnianą chatkę. Trzeba ją wyremontować inie ma w niej światła ani wody, ale to będzie nasz nowy dom. Nie martwsię! Będziemy mieli, z czego żyć. Ali ma kapitalny pomysł. Będziemyuprawiać marihuanę i sprzedawać ją w mieście. Ma być z tego kupa forsy.Tak się cieszę! I nie martw się proszę. Wkrótce będę miała 14 lat inaprawdę mogę na siebie sama uważać. Mam tylko nadzieję, że szybko pojawisię ta szczepionka przeciwko AIDS. Alemu bardzo by to pomogło...Twoja ukochana córeczka.P.S. Wszystko bzdura!!! Jestem u Krychy i oglądamy telewizję. Chciałam Citylko uświadomić, że są na świecie gorsze rzeczy niż to świadectwo, któreznajdziesz na nocnym stoliku.Buziaczki!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 A teraz... ? ................................................ Trzeba mieć dużo dobrej woli by rozpoznać te maszkarony. Rozumiem, że to dowód uwielbienia. Czy jednak fundatorzy tego typu potworków nie widzą tego, że ośmieszają w ten sposób osoby przedstawiane? Ten Kim Ir Sen z biało-czerwoną szarfą jest jest na prawdę czadowy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Magicy... https://www.youtube.com/watch?v=TX1lV5_KUDo&feature=youtu.be 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Swiąteczne menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Trzeba mieć dużo dobrej woli by rozpoznać te maszkarony. Rozumiem, że to dowód uwielbienia. Czy jednak fundatorzy tego typu potworków nie widzą tego, że ośmieszają w ten sposób osoby przedstawiane? Ten Kim Ir Sen z biało-czerwoną szarfą jest jest na prawdę czadowy.. Dla mnie najlepszy jest UWIEZIONY W BRZOZIE adc.jpgSwiąteczne menu. Bralbym dokladnie tego samego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Z albumu przyszłości. Rok 2030. Okładka nowego albumu zespołu.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi