Marek_Spy Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Kobieta i olej czy serwis ? No co ty a buty czy torebka ? Jeszcze pojeździ s ja i tak mało jeżdżę.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Pracuję w sklepie motoryzacyjnym i powiem, że niektóre kobiety dbają o swoje samochody lepiej od facetów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 słowo klucz "niektóre" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 7 minut temu, a74BACK napisał: słowo klucz "niektóre" ? a ja zapytam przewrotnie "które " ?? zona jezdzi duzym samochodem ,ale na ile znam ją i życie to nawet cięzarówkę by zagospodarowała samymi bardzo potrzebnymi ale wielce nieprzydatnymi rzeczami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Teraz, d9Jacek napisał: a ja zapytam przewrotnie "które " ?? No wlasnie: https://www.inspiringwomen.co.za/5-reasons-why-you-shouldnt-treat-your-car-like-a-handbag/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Z życia wzięte: Przychodzi facet do sklepu motoryzacyjnego po części. Na pytanie, czy ma pan wspomaganie, klimatyzację? Klient odpowiada: Hmm nie wiem dopiero co kupiłem samochód... Można by książkę napisać.... i to grubą... 8 minut temu, Andrzej Klos napisał: No wlasnie: https://www.inspiringwomen.co.za/5-reasons-why-you-shouldnt-treat-your-car-like-a-handbag/ Andrzeju... postaram się zrobić fotkę wnętrza samochodu mechanika... coś podobnego... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 dawno temu , kiedy wszyscy jeżdzili Fiatami 126p, ja w swoim Fiacie zdemontowałem prawe siedzenie by wygodniej mi było wozić modele na lotnisko... ale po pewnym czasie okazało się ,że to rozwiązanie sprawdza się też w innej sytuacji.... a mianowicie kiedy trzeba przewiezć tesciową z manelami......."Mamusia usiądzie z tyłu"......jak to...Jaaaaaaaaaaaa ?...No tak, bo ja prowadzę...mina "Mamusi" bezcenna? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Naprawdę powiem Wam, że po ponad dwudziestu latach pracy w sklepie motoryzacyjnym, pomysły klientów nadal są niewyczerpalne, czasami ręce i szczena opada... gdyby ktoś mi zaoferował pracę na produkcji, lub przy jakiejś maszynie za takie same pieniądze... w moment zmieniam pracę...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Naprawdę powiem Wam, że po ponad dwudziestu latach pracy w sklepie motoryzacyjnym, pomysły klientów nadal są niewyczerpalne, czasami ręce i szczena opada... gdyby ktoś mi zaoferował pracę na produkcji, lub przy jakiejś maszynie za takie same pieniądze... w moment zmieniam pracę...I byś się zanudził,jakiś czas pracowałem w usługach motoryzacyjnych to dopiero cyrk. Zresztą ubaw nieraz po pachy.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 50 minut temu, Marek_Spy napisał: I byś się zanudził,jakiś czas pracowałem w usługach motoryzacyjnych to dopiero cyrk. Zresztą ubaw nieraz po pachy. Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Pewnie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 edit: o ?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Bardzo ładny ten "wyjątek" ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 taaa...same "wy.......jątki "? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 No własnie co on robił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 2 minuty temu, Marek_Spy napisał: No własnie co on robił ? hmmm...pewnie chciał koło zmienić ??? albo cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 5 godzin temu, robert.pilot napisał: Z życia wzięte: Przychodzi facet do sklepu Jak ja przychodzę, to mówię "do błękitnego sedana" i sprzedawca pyta mnie, czy męskich aut nie było ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Najbardziej lubiłem motyw "ja muszę jechać " a tu padnięty sterownik silnika i to jeszcze EDC17 którego w okolicy nie ma auto zwiedziło parę warsztatów zanim do nas trafilo. Ja na to proszę jechać a odpowiedź ale auto zepsute i tak w kółko i jeszcze kobita ale ja mam dzieci .... Nie ma autobusów, taxi itp ? Temat na książkę a zlotówy .... Panie a nie da się taniej ? Robię mu regenerację sterownika za x zł nowy w serwisie xxx że zł a jemu za dużo.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu TapatalkaDoktorze, mój mąż przestał zadowalać mnie jako kobietę!- To znaczy?- Absolutnie olewa wszystkie moje próby wywołania awantury! Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 55 minut temu, a74BACK napisał: Jak ja przychodzę, to mówię "do błękitnego sedana" i sprzedawca pyta mnie, czy męskich aut nie było ? Oj taaak Wiem czym jeździsz i tego nie da się ODWIDZIEĆ ? ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 3 godziny temu, piotr28 napisał: Bardzo ładny ten "wyjątek" ? Ten nieskazitelny akcent Imperium ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Godzinę temu, ArabaT napisał: Oj taaak Wiem czym jeździsz i tego nie da się ODWIDZIEĆ ? ?? Spadaj leszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi