wojcio69 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Wiesz... Nieraz człowiek musi się zniżyć i utaplać w błocie, by na nowo cieszyło go piciem szampana z kryształowego kielicha. Taki bon ton constans źle wpływa na psychiję. Mam jeszcze opowiastkę o kotku, ale pewnie też zbyt prymitywna. EDIT: Podobnie jak opowiastak o żelkach, tak opowiastka o kotku też nie znalazła aprobaty i została przeze mnie usunięta by nie gorszyć czytających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 17 minut temu, wojcio69 napisał: Mam jeszcze opowiastkę o kotku co by nie mówic ma facet fantazję i talent do konfabulacji? edit to może być prawda jeżeli gośc kupił "żelki lakritz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Marek_Spy napisał: Nie, co w tym zabawnego ? raczej prymitywne i .... ale niektórzy tak mają A już myślałem, że tylko ja jestem dziwny i mnie takie coś zupełnie nie bawi. Dla mnie jest to tylko żenujące i ani trochę zabawne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 19 minut temu, dariuszj napisał: A już myślałem, że tylko ja jestem dziwny i mnie takie coś zupełnie nie bawi. Dla mnie jest to tylko żenujące i ani trochę zabawne. No cóż.... witaj w klubie a stendupy ? ktoś tam rzuca mięsem a gawiedź się śmieje to takie modne hamerykanskie tam tez tylko fake leci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Window Ahead - pull up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Gołąb? Znaczy się obsraniec ? W przekaz podprogowy nie będę wjeżdżał bo nie ma sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 40 minut temu, grzegor napisał: Gołąb? Znaczy się obsraniec ? W przekaz podprogowy nie będę wjeżdżał bo nie ma sensu... tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 edit: Leciał zafajdać śmigło od 1:58: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 i koledzy wokół gówna a nikt nie chce mi pomoc naprawić głowicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 A co jej jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Co by i nie było, to my dziedziczymy dwadzieścia procent, tylko Lutmann musi mieć pewność, że Honigmann go wypuści, oczywiście, jeżeli Rozencwajgowa jeszcze dziś się przeniesie na łono Abrahama, to Malwina Fajnsztajn nie ma nic przeciwko, tylko Lipszyc musi mieć pięćset dolary... Tak mi się skojarzyło z pytaniem: A co jej jest? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, RomanJ4 napisał: A co jej jest? Puszcza zaworowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Godzinę temu, wojcio69 napisał: A co jej jest a sęk ? 16 minut temu, Marek_Spy napisał: Puszcza zaworowo za 46 funtów to będzie nowa wraz z cała klawiaturą...funkiel nówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 I będzie wytrzymywała całe 1180 mm Hg przez całe ponad 10 minut jak w porządnym La Piać Forsierownyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, d9Jacek napisał: a sęk ? za 46 funtów to będzie nowa wraz z cała klawiaturą...funkiel nówka co nowa ? i na złotówki to ile loco Katowice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, d9Jacek napisał: a sęk ? pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 7 minut temu, Marek_Spy napisał: to ile loco ile loco to nie wiem 4 minuty temu, robertus napisał: pies no pies to był pogrzebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 No a auto odpalone ?Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi