mac Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Tak to z grubsza wygląda. Nie miałem jeszcze okazji zobaczyć co tam w środku siedzi.
cZyNo Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Jak to mówią, temat wielowątkowy. Serwo jak znalazł dla pierwszego modelu do nauki ;)
mac Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ciekawe Żaden szanujący się zawodnik na takich nie lata?
cZyNo Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Pewnie każdy takie ma w swojej pierwszej piance
mac Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 O! to już coś, od razu jestem spokojniejszy
Konrad_P Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ostatnio jak patrzyłem na zawodach to spora część zwłaszcza Słowackich i Czeskich zawodników właśnie lata na nowych KST. Zresztą nasi najlepsi zawodnicy też właśnie te serwa mają w modelach do F5J a nie MKSy.
AMC Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Pewnie każdy takie ma w swojej pierwszej piance Znaczy bierzesz tego Pioneera II ? Super ! Bierz go, zakładaj KST a nie tam jakieś MKS-y, jedż na miszczostwa i wracaj jako miszcz !!! Bez miszczypliwości... @Sknero, bierzesz tego Poineero ?
cZyNo Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ja w piankach mam towerpro. Całkiem je lubie. Jeszcze żyją. Jedną mam do uzbrojenia. Ale tam będą BluBirdy chyba. Bo takie mi lezą
AMC Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ale tam będą BluBirdy chyba. Bo takie mi lezą Cyfrowe ? Po stówce sztuka, czy takie po cztery stówki ? @sknera, to jest sposób doboru serw właśnie !!! Bierz te, co Ci leżą !
cZyNo Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 a wiesz że BB robi też serwa analogowe? Takie małe kilogramówki I takie właśnie mi lezą w pudełeczku. Jak znalazł do pianki
AMC Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 No to instaluj, lataj i zdawaj sprawozdanie co i jak z nimi. I gdzie kupić, za ile. Żebyśmy to wszyscy mieli takie magiczne pudełeczka...
cZyNo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Do pudełeczka wpadły jako prezencik. I leżą koło różnych innych serw. Tańszych i droższych. Warto latać to tu to tam
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 No to instaluj, lataj i zdawaj sprawozdanie co i jak z nimi. I gdzie kupić, za ile. Żebyśmy to wszyscy mieli takie magiczne pudełeczka... Andrzej, jaka chcesz wniknąć w takiego Blue Birda to mogę Ci podesłać. Kiedyś pojechałem na piknik w Radawcu i jak na złość w pierwszym locie w Virusie umarło to serwo, fakt trochę wylatało ale byłem zdziwiony bo miało być takie super .Było na motylku i niech szlag trafi ,400 km i model przeleżał w bagażniku Wtyczka ucięta bo tak znaczę uwalone serwa.
AMC Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dzięki, bardzo chętnie wniknę mu w trzewia . PW.
Konrad_P Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dzięki, bardzo chętnie wniknę mu w trzewia . PW. Jak już wnikniesz to podziel się swoją opinią. Jestem bardzo ciekaw Twojej opinii.
AMC Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Wniknę i zdam sprawozdanie. Latał ktoś z Was tym Pioneerem II 1400mm ? To EPP czy EPO ? Warte jest to grzechu zakupu ?
Sknera771 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2019 Znaczy bierzesz tego Pioneera II ? Super ! Bierz go, zakładaj KST a nie tam jakieś MKS-y, jedż na miszczostwa i wracaj jako miszcz !!! Bez miszczypliwości... @Sknero, bierzesz tego Poineero ? Kurczę, mam jakąś taką wewnętrzną niechęć do samolotow ze smiglem pchajacym. A myślicie ze ten pioneer poradzilby sobie fajnie z kamerka taka ok 80-100g? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
sbogdan1 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Wniknę i zdam sprawozdanie. Latał ktoś z Was tym Pioneerem II 1400mm ? To EPP czy EPO ? Warte jest to grzechu zakupu ? U nas na lotnisku kolega ma tego Pionierka ( EPP ) bardzo sympatyczny modelik. Dane mi było tym latać, w sumie to samo lata byle nie przeszkadzać. Dla początkujących jak najbardziej, dla rozluźnienia zwieraczy nawet stary wyjadacz też polata. Kurczę, mam jakąś taką wewnętrzną niechęć do samolotow ze smiglem pchajacym. A myślicie ze ten pioneer poradzilby sobie fajnie z kamerka taka ok 80-100g? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Pionier poradzi sobie, pytanie co będzie go napędzało. Na ten przykład Mobius waży 43gr. pod 100gr chyba coś z rodziny Go Pro
AMC Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 mam jakąś taką wewnętrzną niechęć do samolotow ze smiglem pchajacym. A myślicie ze ten pioneer poradzilby sobie fajnie z kamerka taka ok 80-100g? Też miałem. Po trzech inauguracyjnych kretach Easy Starem niechęć zmieniła się w chęć. Sprzęt był bez żadnych uszkodzeń . ES ma też podaną masę RTF 650 gramów. Ponad kilo i jeszcze leci "z rąsi", ląduje tak samo. Godzina w powietrzu to normalka, na pakiecie 4S 3700. Więc co tu o jakiejś miciupciej kamerce mówić... Załóż trzy takie, to może poczujesz, że coś jest inaczej, znaczy szybciej lata .
Rekomendowane odpowiedzi