mac Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Tak to z grubsza wygląda. Nie miałem jeszcze okazji zobaczyć co tam w środku siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Jak to mówią, temat wielowątkowy. Serwo jak znalazł dla pierwszego modelu do nauki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ciekawe Żaden szanujący się zawodnik na takich nie lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Pewnie każdy takie ma w swojej pierwszej piance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 O! to już coś, od razu jestem spokojniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ostatnio jak patrzyłem na zawodach to spora część zwłaszcza Słowackich i Czeskich zawodników właśnie lata na nowych KST. Zresztą nasi najlepsi zawodnicy też właśnie te serwa mają w modelach do F5J a nie MKSy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Pewnie każdy takie ma w swojej pierwszej piance Znaczy bierzesz tego Pioneera II ? Super ! Bierz go, zakładaj KST a nie tam jakieś MKS-y, jedż na miszczostwa i wracaj jako miszcz !!! Bez miszczypliwości... @Sknero, bierzesz tego Poineero ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ja w piankach mam towerpro. Całkiem je lubie. Jeszcze żyją. Jedną mam do uzbrojenia. Ale tam będą BluBirdy chyba. Bo takie mi lezą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ale tam będą BluBirdy chyba. Bo takie mi lezą Cyfrowe ? Po stówce sztuka, czy takie po cztery stówki ? @sknera, to jest sposób doboru serw właśnie !!! Bierz te, co Ci leżą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 a wiesz że BB robi też serwa analogowe? Takie małe kilogramówki I takie właśnie mi lezą w pudełeczku. Jak znalazł do pianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 No to instaluj, lataj i zdawaj sprawozdanie co i jak z nimi. I gdzie kupić, za ile. Żebyśmy to wszyscy mieli takie magiczne pudełeczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Do pudełeczka wpadły jako prezencik. I leżą koło różnych innych serw. Tańszych i droższych. Warto latać to tu to tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 No to instaluj, lataj i zdawaj sprawozdanie co i jak z nimi. I gdzie kupić, za ile. Żebyśmy to wszyscy mieli takie magiczne pudełeczka... Andrzej, jaka chcesz wniknąć w takiego Blue Birda to mogę Ci podesłać. Kiedyś pojechałem na piknik w Radawcu i jak na złość w pierwszym locie w Virusie umarło to serwo, fakt trochę wylatało ale byłem zdziwiony bo miało być takie super .Było na motylku i niech szlag trafi ,400 km i model przeleżał w bagażniku Wtyczka ucięta bo tak znaczę uwalone serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dzięki, bardzo chętnie wniknę mu w trzewia . PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dzięki, bardzo chętnie wniknę mu w trzewia . PW. Jak już wnikniesz to podziel się swoją opinią. Jestem bardzo ciekaw Twojej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Wniknę i zdam sprawozdanie. Latał ktoś z Was tym Pioneerem II 1400mm ? To EPP czy EPO ? Warte jest to grzechu zakupu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sknera771 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Znaczy bierzesz tego Pioneera II ? Super ! Bierz go, zakładaj KST a nie tam jakieś MKS-y, jedż na miszczostwa i wracaj jako miszcz !!! Bez miszczypliwości... @Sknero, bierzesz tego Poineero ? Kurczę, mam jakąś taką wewnętrzną niechęć do samolotow ze smiglem pchajacym. A myślicie ze ten pioneer poradzilby sobie fajnie z kamerka taka ok 80-100g? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Wniknę i zdam sprawozdanie. Latał ktoś z Was tym Pioneerem II 1400mm ? To EPP czy EPO ? Warte jest to grzechu zakupu ? U nas na lotnisku kolega ma tego Pionierka ( EPP ) bardzo sympatyczny modelik. Dane mi było tym latać, w sumie to samo lata byle nie przeszkadzać. Dla początkujących jak najbardziej, dla rozluźnienia zwieraczy nawet stary wyjadacz też polata. Kurczę, mam jakąś taką wewnętrzną niechęć do samolotow ze smiglem pchajacym. A myślicie ze ten pioneer poradzilby sobie fajnie z kamerka taka ok 80-100g? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Pionier poradzi sobie, pytanie co będzie go napędzało. Na ten przykład Mobius waży 43gr. pod 100gr chyba coś z rodziny Go Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 mam jakąś taką wewnętrzną niechęć do samolotow ze smiglem pchajacym. A myślicie ze ten pioneer poradzilby sobie fajnie z kamerka taka ok 80-100g? Też miałem. Po trzech inauguracyjnych kretach Easy Starem niechęć zmieniła się w chęć. Sprzęt był bez żadnych uszkodzeń . ES ma też podaną masę RTF 650 gramów. Ponad kilo i jeszcze leci "z rąsi", ląduje tak samo. Godzina w powietrzu to normalka, na pakiecie 4S 3700. Więc co tu o jakiejś miciupciej kamerce mówić... Załóż trzy takie, to może poczujesz, że coś jest inaczej, znaczy szybciej lata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi