Grzesiek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Tu można mówić o dużym farcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 no mega fart :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Tu można mówić o dużym farcie. Tu można mówić o czymś zupełnie innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Grzesiu jest wodniakiem i lyka takie "fejki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 A to takie stare jak świat, ze tez ktoś się na to nabiera jeszcze, w dodatku jest również film jak to nakęcili. Ale....ten to nie fejk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 https://menway.interia.pl/historia/news-wyladowal-samolotem-bez-skrzydla-jak-to-mozliwe,nId,2521253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 A tak, zapomniałem o tym, ale z tego nie ma filmu, to co widać to fabularyzowany dokument. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Wyglada bardzo realistycznie.Przy dzisiejszych mocach silnikow wszystko jest mozliwe.Czy ktos w latach 70 a nawet 80 myslał o akrobacji 3D? A dzisiaj co sie wyprawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 To popatrz na cień po wylądowaniu i ci przejdzie to "realistycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Filmik wałkowany wiele razy... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Napisano wczoraj, 22:04 To popatrz na cień po wylądowaniu i ci przejdzie to "realistycznie" Popatrzyłem i cień też ma jedno skrzydło . Co dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ja też nie wiem o co chodzi z tym cieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Wyjaśniam. Cień jest nienaturalny, inny kolor i dopasowanie do tła. Taką charakterystykę efektów mają budżetowe filmy scifi najczęściej w wykonaniu niemieckim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Sam moment przyziemienia, przyspieszenia, nie lądowanie a walnięcie o ziemię bez najmniejszego szwanku, przynajmniej dla podwozia, zero bezwładności. No, naprawdę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Poważnie? Chcecie to analizować? Ja rozumiem zima, się nie lata i ogólnie zastój w biznesie, ale bez przesady proszszsz, behinde the scene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Jak sprytnie dorobili jedno osobową kabinę . Zlikwidowali część owiewki,krawędź owiewki.Wydłużyli górę kadłuba przed owiewką albo skrócili za owiewką . Spryciarze ! Kto by pomyślał ? ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi