cZyNo Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Zawsze można trochę zboczyć z trasy żeby cieszyć się nie tylko ładnymi widokami ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Dzień kolejny… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Ooooorany jakz pocztówki R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 To był bardzo udany przedłużony wietrzny weekend. I do tego spędzony w doborowym towarzystwie ?? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Jurek zabiera swoje modele na sentymentalne zachody słońca. No nie wiem, co z tego będzie... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 7 minut temu, samolocik napisał: Jurek zabiera swoje modele na sentymentalne zachody słońca. No nie wiem, co z tego będzie... ? ...Jesień sentymentalna ??? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Na wschody tez spędzamy razem urocze dnie na świeżym powietrzu. A w nocy spimy razem i staramy sie zmajstrować nowe modeliki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Było dobrze ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Ale ujęcie !!!!!!!!!! A gdzie kultowy miernik wiatru? Musiałem... poniżej... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. janegab Opublikowano 21 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 W dniu 18.09.2022 o 18:47, cZyNo napisał: To był bardzo udany przedłużony wietrzny weekend. I do tego spędzony w doborowym towarzystwie ?? A wieeczorem ognisko i góralske...tance...z ciupagami.. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 ciupagę gdzieś zgubiliśmy. Z tego co pamiętam to pojawił się wędkarz, który mówił że go plecy swędzą. I chyba mu je podrapaliśmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Pyk pyk no i pykło 10 lat od mojego pierwszego lotu na zboczu ever Jak to dobrze że wtedy zanabyłem Toxica a nie Jantara ? Ruch z łączkowego latania na mniejsze lub większe górki był strzałem w dziesiątkę W międzyczasie wylatanych nudnych tysięcy godzin ? trafiły się jakieś wygrane w zawodach o Puchar Świata, cztery wizyty na zboczonych Mistrzostwach Świata, co najmniej pięć zdobytych Pucharów Polski i ze trzy Mistrzostwa Polski. To był ciekawy i rozwojowy czas. A teraz...powoli ogarnia mnie lenistwo ? Bardzo polecam taką formę spędzania wieku średniego Oczywiście pierwsze loty odbyły się w jedynym słusznym miejscu (które akurat było po drodze) - czyli na Jeziorsku. A potem...już poszło z górki. I czasami pod górkę 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Czyli przez 10 lat byłeś zboczony zboczowo, a teraz lenistwo. Gratuluję sukcesów, to moze dla odmiany halówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Halówki we Wrocławiu? To już ćwiczyłem,ale u nas nie ma sensu. Ponieważ prawie całą zimę można latać na zewnątrz. Bo ciepło Sezon F3F 2022 właściwie sie już zakończył. No i sie okazało że to był całkiem udany sezon dla mnie. Drugi po 2018 w mojej króciutkiej karierze latacza zawodnika. Szkoda że wypadły dwa sezony 2020 i 2021 No ale takie czasy na nas nadleciały Po wynikach widać że mistrzem świata to już nie będę? bom za stary i za słabo latam, ale w pierwszej dziesiątce Pucharu Świata i Eurotouru to mogę jeszcze zamieszać No i co ciekawe, moje pomysły na treningi i przygotowanie do ważnych imprez się sprawdzają. I to już od 2016 roku. Bo w roku w którym są Mistrzostwa Świata, całkiem nieźle mi i moim modelom idzie. Ale wciąż nie wiem czemu i w jaki sposób. Pewnie mam jakiegoś farta ? Poza tym jestem bardzo zadowolony z moich tegorocznych lotów w zawodach F3B. Miejsca w zawodach były kiepskie, ale tak dobrze jeszcze mi sie nigdy nie latało. Czyli od 2015 roku Zresztą....kto potrafi tak pięknie sędziów wystraszyć jak ja - no nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Rachu ciachu i ostatnie zawody f3f w tym roku zostały odwołane bo wiatr wieje w tygodniu a nie w weekendy ? czyli oficjalnie sezon został zakończony. Zgodnie z tym co prognozowanej jeszcze w maju, puchar polski w tym roku wygrał Marcin!! Gratulacje! To jego pierwszy raz latał cały sezon najrówniej nieoficjalny ranking jest tu: https://f3xvault.com/?action=series&function=series_view&series_id=267 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Chyba się przelatałem i wyglada na to ze latanie mnie nudzi ? zwinąłem się ze zbocza znacznie wcześniej niż planowałem. Ale wcześniej… na szczęście trafiła się chwila kiedy pojawił się znudzony codziennym lataniem Szwendała, który tęskni za czym nowym. I to było dla nas bardzo miłe pół godziny wspólnego spaceru skrzydło w skrzydło. wczesniej Szwendała się szwendał i obserwował przez długi czas moje fikołki. IMG_6821.MOV IMG_6825.MOV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 A to była ona czy on ? Skoro się przypałętał to może na coś liczył:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 jajka nie spadały to jest duża szansa że to nie była ona Na pewno liczył na ciekawą przygodę W ostatni weekend za to polatałem z orzełami pirenejskimi ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Jurek...piatek...mintusy cmokają na Ciebie...zajedz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 w sobote były by smaczniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi