janegab Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Jesienne latanko..dopisała pogoda ... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 No wczoraj to był fajny dzionek. Latanie prawie od świtu do zmierzchu. Sporo kolegów było. Wiaterek był od 4 do 10m/s. Kamerki działały bardzo fajnie i stabilnie. Zresztą to były moje pierwsze normalne loty z bazami po zmianach modelowo-mentalnych Trzeba sie na nowo uczyć latać ? I jak zwykle pojawiła sie kolejna tradycyjnie dziwna rzecz - model który tu latał bardzo dobrze ostatnim czasem, lata teraz gorzej od modelu na który przeniosłem ustawienia Pora zrobić transfer odwrotny Różne filmki z latania są na fajsbuku u usera TiTim Jungle Wurst 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 5 godzin temu, cZyNo napisał: I jak zwykle pojawiła sie kolejna tradycyjnie dziwna rzecz - model który tu latał bardzo dobrze ostatnim czasem, lata teraz gorzej od modelu na który przeniosłem ustawienia Pora zrobić transfer odwrotny Bardzo często doświadczasz tego ustawienia modelu. Potem przychodzisz na zawody i zostajesz pokonany przez kogoś z modelem, który ustawił podczas pierwszego lotu. ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 ha, to nie jest tak że on słabo lata. Lata trochę wolniej od tego co lata lepiej. Ale wciąż konkurencyjnie. Ostatnio wpadłam na chwile na Rusko, i już w jednej fazie lotu model znów zaczął zapierdzielać. Fajnie że na nowych ustawieniach lata całkiem poprawnie i na tym zboczu, bo Rusko to kapryśna górka A na Rusku zawsze można spotkać jakiegoś samotnego wilka zboczowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 W dniu 30.10.2021 o 21:13, GWFC napisał: Zabawa się skończyła. Wiatr turbulentny 10-15m/s. Zapomniałem filmik od Roba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 oczywiście już widziałem Czapeczka oczywiście z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Wszystko jest z Polski lub Chiny. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 a Wassabi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 10 godzin temu, cZyNo napisał: a Wassabi? Wasabi jest produkowane prawie w Polsce. Tylko 65 km od granicy. ? Są rzeczy, których w Polsce nie warto produkować... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 65 km to dokładnie gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Slovakia. 013 13 Konská 158. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cZyNo Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Dziś było wolno ale tez miło na początku wiało mocniej, potem siadło do 2-3ms ale model sobie latał. Potem podwiewało do 4-5ms 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Wycyckałem dzień do końca bazowi w postaci kamerek, działały prawie do końca idealnie ?? Dopiero ćma je pokonała 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 1 minutę temu, janegab napisał: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Janku, bardzo często trenujesz. Czas pokonać Jureka. ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Pokona. Lata coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Macie sympatyczne poczucie humoru.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 No tośmy sobie wczoraj polatali. Cały dzien w trybie zawodów. Sędziami byli znów kamerki. Łączeni każdy wykonał po kilkadziesiąt lotów. Był oczywiście Janek, Rysiek, od dawna nie widziany WITEK!!!, Marek, Marcin i Paweł. Wiatr dośc lajtowy, i zmienny ale całkiem szybko sie latało. No i okazało sie że oba moje modele mogą uzyskać ten sam rozsądny czas. Pora zabrać sie za molestowanie kolejnych modeli A po lataniu jak zwykle...deser 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Przygody i łazenie po drzewach / Marcin wybawca/ tez muszą być...za duzo dałem balasu i za mała predkosc poczatkowa modelu...zadnych uszkodzen... wieczorem spełnialismy obywatelski obowiazek... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi