cZyNo Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Dziś się dało ? choc rusko bylo kapryśnie. Jednak to wszystko rekompensowały te chwile w czasie których przed oczami była żółta rozmazana plama w miejscu gdzie przemieszczał się model ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Jurek, zmieniłbyś kolor anemometru bo pomyślę że ciągle to samo zdjęcie wstawiasz ? a tak to widać że jest fan i ćwiczysz nowe ustawienia radia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Wczoraj wiało jazzowo...widać jak pokłada sie trawsko ...a świerczki "okazyjnie " świątecznie... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 W dniu 3.12.2021 o 12:15, young napisał: Jurek, zmieniłbyś kolor anemometru bo pomyślę że ciągle to samo zdjęcie wstawiasz ? a tak to widać że jest fan i ćwiczysz nowe ustawienia radia ? hehe, niestety nie ma tylu kolorów Nawet dla Ciebie szukałem jakiegoś co wyświetla date ale...też nie ma W radiu już nic więcej nie jestem w wstanie zrewolucjonizować czy istotnie zmienić. Pozostają drobne korekty w ustawieniach modeli i duże w swojej głowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Challenge zaliczony i wygrany ? Sosik z Carolinką i Ghostem przetestowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Nudy…. Nikt nie lata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Jak nie? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihu Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Na północy też się lata. W Niestępowie zrobili na nasypie nawet tymczasowe lotnisko zamiast torów. Już sypią nową nawierzchnię - trzeba się spieszyć puki ciuchcie nie jeżdżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Kurcze, to jedno z miejsc gdzie jeszcze nie latałem. Trochę niepokojące jest że coś tam robią. Może sie okazać że nie zdążę sie tam pobawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 W dniu 17.12.2021 o 19:37, mihu napisał: Na północy też się lata. Jak widzę Herona to nie sposób się nieodezwać To idealny model ( mam na myśli pianki) do latania przy wietrze lub właśnie na zboczu. Piękne miejsce : "zazdroszczę" bo u mnie w okolicy brak górek .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 wind is coming... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Sezon 2022 pomyślnie otwarty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Śnieg Wam wywiało Ja nie dostałem pozwolenia żeby dziś z domu wyjść Ale dobrze zakończyłem poprzedni sezon Z orłami, kaczakami, żurawiami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 I rok rozpoczęty po bożemu. Wiaterek z zasady taki do 4ms ale spokojny i bez dzikich termik. To była miła pierwsza niedziela tego roku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Gratuluję szybkiego rozpoczęcia sezonu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Ba...powinienem zacząć w nowy rok - ale nie było pozwolenia z wieży startowej Za to dziś trochę odreagowałem wczorajsze snucie sie po zboczu. Z lenistwa nie chciało mi sie wkładać wolframu i latalem troche za lekko na mosiądzu Jedyne co na Rusku moge ustawić to trymowania (troche dziś mi nie szło bo przestrzeliłem i dopiero pod koniec udało mi sie je złapać) no i róznicowość Vki ( i tym dziś sie bawiłem). Przy okazji sprawdzałem wpływ różnych ustawień (oczywiscie wcześniej precyzyjne ustawionych na innym zboczu - bo mam kolejne wersje rozwojowe) snap-flapa na różny sposób pokonywania zakrętów, w różnym powietrzu i z różnymi prędkościami. Nowe ustawienia nawet sie sprawdziły na tym zboczu - do tego co zabawne zgodnie z przewidywaniami. Reszty ustawień wole nie ruszać na Rusku, bo mi sie model rozreguluje ? Rusko to kapryśna górka. Dziś raz mocno mnie zaskoczyła, a ze dwa razy tak standardowo. Latając daleko, przy wydawało sie w miare stałym i stabilnym wietrze, model zaczął "tonąć na pijaka", tak jakby zrobiła sie "dziura" w powietrzu, albo jakby w tamtym miejscu wiatr zaczął wiać wzdłuż zbocza. No ale skończyło sie tylko na strachu. Delikatne paluszki delikatnie wygrzebały przycieżkawy model. I dobrze, bo każde drobne przeciągnięcie skończyło by się pięknym korkiem nie do wybronienia. Polecam na pobudzenie o każdej porze dnia A z oddali Sauron sie przyglądał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Wczoraj warunki do treningów były dobre również na Słowacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Fajne macie to DSujące zbocze Szkoda że tak daleko No i ten szpanerski miernik wiatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 9 minut temu, cZyNo napisał: Fajne macie to DSujące zbocze Szkoda że tak daleko No i ten szpanerski miernik wiatru Wiatromierz nie jest mój. Należy do Ludka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 A teraz Luděk wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi