cZyNo Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2021 Dziś się dało ? choc rusko bylo kapryśnie. Jednak to wszystko rekompensowały te chwile w czasie których przed oczami była żółta rozmazana plama w miejscu gdzie przemieszczał się model ? 3
young Opublikowano 3 Grudnia 2021 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Jurek, zmieniłbyś kolor anemometru bo pomyślę że ciągle to samo zdjęcie wstawiasz ? a tak to widać że jest fan i ćwiczysz nowe ustawienia radia ?
janegab Opublikowano 3 Grudnia 2021 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Wczoraj wiało jazzowo...widać jak pokłada sie trawsko ...a świerczki "okazyjnie " świątecznie... 4
cZyNo Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2021 W dniu 3.12.2021 o 12:15, young napisał: Jurek, zmieniłbyś kolor anemometru bo pomyślę że ciągle to samo zdjęcie wstawiasz ? a tak to widać że jest fan i ćwiczysz nowe ustawienia radia ? hehe, niestety nie ma tylu kolorów Nawet dla Ciebie szukałem jakiegoś co wyświetla date ale...też nie ma W radiu już nic więcej nie jestem w wstanie zrewolucjonizować czy istotnie zmienić. Pozostają drobne korekty w ustawieniach modeli i duże w swojej głowie?
cZyNo Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2021 Challenge zaliczony i wygrany ? Sosik z Carolinką i Ghostem przetestowany
mihu Opublikowano 17 Grudnia 2021 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Na północy też się lata. W Niestępowie zrobili na nasypie nawet tymczasowe lotnisko zamiast torów. Już sypią nową nawierzchnię - trzeba się spieszyć puki ciuchcie nie jeżdżą.
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2021 Kurcze, to jedno z miejsc gdzie jeszcze nie latałem. Trochę niepokojące jest że coś tam robią. Może sie okazać że nie zdążę sie tam pobawić
Ares Opublikowano 20 Grudnia 2021 Opublikowano 20 Grudnia 2021 W dniu 17.12.2021 o 19:37, mihu napisał: Na północy też się lata. Jak widzę Herona to nie sposób się nieodezwać To idealny model ( mam na myśli pianki) do latania przy wietrze lub właśnie na zboczu. Piękne miejsce : "zazdroszczę" bo u mnie w okolicy brak górek .Pozdrawiam
cZyNo Opublikowano 1 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2022 Śnieg Wam wywiało Ja nie dostałem pozwolenia żeby dziś z domu wyjść Ale dobrze zakończyłem poprzedni sezon Z orłami, kaczakami, żurawiami 1
cZyNo Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2022 I rok rozpoczęty po bożemu. Wiaterek z zasady taki do 4ms ale spokojny i bez dzikich termik. To była miła pierwsza niedziela tego roku 3
young Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Gratuluję szybkiego rozpoczęcia sezonu !!!
cZyNo Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2022 Ba...powinienem zacząć w nowy rok - ale nie było pozwolenia z wieży startowej Za to dziś trochę odreagowałem wczorajsze snucie sie po zboczu. Z lenistwa nie chciało mi sie wkładać wolframu i latalem troche za lekko na mosiądzu Jedyne co na Rusku moge ustawić to trymowania (troche dziś mi nie szło bo przestrzeliłem i dopiero pod koniec udało mi sie je złapać) no i róznicowość Vki ( i tym dziś sie bawiłem). Przy okazji sprawdzałem wpływ różnych ustawień (oczywiscie wcześniej precyzyjne ustawionych na innym zboczu - bo mam kolejne wersje rozwojowe) snap-flapa na różny sposób pokonywania zakrętów, w różnym powietrzu i z różnymi prędkościami. Nowe ustawienia nawet sie sprawdziły na tym zboczu - do tego co zabawne zgodnie z przewidywaniami. Reszty ustawień wole nie ruszać na Rusku, bo mi sie model rozreguluje ? Rusko to kapryśna górka. Dziś raz mocno mnie zaskoczyła, a ze dwa razy tak standardowo. Latając daleko, przy wydawało sie w miare stałym i stabilnym wietrze, model zaczął "tonąć na pijaka", tak jakby zrobiła sie "dziura" w powietrzu, albo jakby w tamtym miejscu wiatr zaczął wiać wzdłuż zbocza. No ale skończyło sie tylko na strachu. Delikatne paluszki delikatnie wygrzebały przycieżkawy model. I dobrze, bo każde drobne przeciągnięcie skończyło by się pięknym korkiem nie do wybronienia. Polecam na pobudzenie o każdej porze dnia A z oddali Sauron sie przyglądał 1
GWFC Opublikowano 4 Stycznia 2022 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Wczoraj warunki do treningów były dobre również na Słowacji.
cZyNo Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2022 Fajne macie to DSujące zbocze Szkoda że tak daleko No i ten szpanerski miernik wiatru
GWFC Opublikowano 4 Stycznia 2022 Opublikowano 4 Stycznia 2022 9 minut temu, cZyNo napisał: Fajne macie to DSujące zbocze Szkoda że tak daleko No i ten szpanerski miernik wiatru Wiatromierz nie jest mój. Należy do Ludka.
Rekomendowane odpowiedzi