Ares Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 7 godzin temu, janegab napisał: Spokojnych ...zdrowych Swiąt... Dziękuję w imnieniu swoim i zapewne innych forumowiczów . Zdrowych , spokojnych Świąt . A te szybowce są piękne: do klapy garnituru idealne! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 WESOŁYCH ŚWIĄT!! I SPOKOJNYCH 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GWFC Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Święto świętowaliśmy konkursem. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Fajnie sobie latacie. Tylko czemu zawsze Fin? ? Słowacy jadą na Mistrzostwa Świata? Bo na razie chyba się nie zgłosiliście się jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Fin ma magnes na termiki. Nie jestem reprezentantem i nie wiem dlaczego trener nie uiścił jeszcze wpisowego. Jeśli ja pojedzie na MS, ja prawdopodobnie pójdę jako asystent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 a kto tam u Was jest? Robert, Ferko i Vlado? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 5 godzin temu, cZyNo napisał: a kto tam u Was jest? Robert, Ferko i Vlado? Robert, Vlado a Zdeno, ten na zdjęciu z PB3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 A to zaskoczenie ciakawe jak krótkonose będą soebie radziły w danii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Godzinę temu, cZyNo napisał: A to zaskoczenie ciakawe jak krótkonose będą soebie radziły w danii Masz na myśli nos „placebo”? Fero przetestował również krótki nos. W rezultacie lata z długim nosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Część kolegów już sie spakowała i jedzie nad morze na pierwsze w tym roku zboczone zawody. Na razie prognozy pokazują że będziemy latać nad morzem, a nie gdzieś tam indziej. Chociaż loty będą bardziej wolne niż szybkie - takie staropolskie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Slovenia cup 2022. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Tak dziś mieliście mieć a chłopaki… latają w słoneczku na klifie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Po minach widzę, że zdjęcie przed obaleniem napoju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Było szybko. Znów się bałem modelu. I wylatałem dzień do końca. A dziś… będzie wolno ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Puchar Bałtyku jak nazwa wskazuje odbędzie się nad Bałtykiem ?? W końcu dwa dni z widokiem na morze! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihu Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Gdzie dziś latacie? Chętnie bym podjechał pokibicować.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Przyjechaliśmy, zabalowalismy, wygraliśmy ? Jurki są najlepsze ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Dobrze Jurek, że Cię zły nastrój opuścił. Jak latasz znaczy że zdrowy jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Złe wciąż siedzi z tyłu głowy bo wciąż nie wiadomo jak wpłynie na nasze latanie i wyjazdy np. na zawody:( Kto udaje że tego nie ma, to kiep albo jakiś głupol. I jakby na złość ta na tą imprezę trzeba było jechać, bo były przewidziane konsultacje kadry. Po zawodach została oficjalnie ogłoszona reprezentacja oraz kolejność zawodników rezerwowych. Fajnie było spotkać kolegów, pobujać sie z nimi po staropolsku na niebie i do tego z fajnymi widokami i przy słonecznej pogodzie Jodu się nawdychałem że hoho! Mi w niedziele latało się masakrycznie. PESEL i zmęczenie się odezwało Po powrocie do hotelu padłem na miejscu i spałem 12 godzin! Już nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz coś takiego miałem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihu Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 W sobotę jak wiało to z plaży wyglądało to tak. W niedzielę widzę po wynikach, że pogoda dopisała lepiej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi