cZyNo Opublikowano 15 Września 2022 Autor Opublikowano 15 Września 2022 Zawsze można trochę zboczyć z trasy żeby cieszyć się nie tylko ładnymi widokami ? 3
cZyNo Opublikowano 18 Września 2022 Autor Opublikowano 18 Września 2022 To był bardzo udany przedłużony wietrzny weekend. I do tego spędzony w doborowym towarzystwie ?? 1 1
samolocik Opublikowano 18 Września 2022 Opublikowano 18 Września 2022 Jurek zabiera swoje modele na sentymentalne zachody słońca. No nie wiem, co z tego będzie... ?
young Opublikowano 18 Września 2022 Opublikowano 18 Września 2022 7 minut temu, samolocik napisał: Jurek zabiera swoje modele na sentymentalne zachody słońca. No nie wiem, co z tego będzie... ? ...Jesień sentymentalna ??? ...
cZyNo Opublikowano 18 Września 2022 Autor Opublikowano 18 Września 2022 Na wschody tez spędzamy razem urocze dnie na świeżym powietrzu. A w nocy spimy razem i staramy sie zmajstrować nowe modeliki ?
young Opublikowano 18 Września 2022 Opublikowano 18 Września 2022 Ale ujęcie !!!!!!!!!! A gdzie kultowy miernik wiatru? Musiałem... poniżej... 1 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. janegab Opublikowano 21 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Września 2022 W dniu 18.09.2022 o 18:47, cZyNo napisał: To był bardzo udany przedłużony wietrzny weekend. I do tego spędzony w doborowym towarzystwie ?? A wieeczorem ognisko i góralske...tance...z ciupagami.. 5
cZyNo Opublikowano 22 Września 2022 Autor Opublikowano 22 Września 2022 ciupagę gdzieś zgubiliśmy. Z tego co pamiętam to pojawił się wędkarz, który mówił że go plecy swędzą. I chyba mu je podrapaliśmy ?
cZyNo Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Opublikowano 8 Listopada 2022 Pyk pyk no i pykło 10 lat od mojego pierwszego lotu na zboczu ever Jak to dobrze że wtedy zanabyłem Toxica a nie Jantara ? Ruch z łączkowego latania na mniejsze lub większe górki był strzałem w dziesiątkę W międzyczasie wylatanych nudnych tysięcy godzin ? trafiły się jakieś wygrane w zawodach o Puchar Świata, cztery wizyty na zboczonych Mistrzostwach Świata, co najmniej pięć zdobytych Pucharów Polski i ze trzy Mistrzostwa Polski. To był ciekawy i rozwojowy czas. A teraz...powoli ogarnia mnie lenistwo ? Bardzo polecam taką formę spędzania wieku średniego Oczywiście pierwsze loty odbyły się w jedynym słusznym miejscu (które akurat było po drodze) - czyli na Jeziorsku. A potem...już poszło z górki. I czasami pod górkę 4
young Opublikowano 8 Listopada 2022 Opublikowano 8 Listopada 2022 Czyli przez 10 lat byłeś zboczony zboczowo, a teraz lenistwo. Gratuluję sukcesów, to moze dla odmiany halówki
cZyNo Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Opublikowano 9 Listopada 2022 Halówki we Wrocławiu? To już ćwiczyłem,ale u nas nie ma sensu. Ponieważ prawie całą zimę można latać na zewnątrz. Bo ciepło Sezon F3F 2022 właściwie sie już zakończył. No i sie okazało że to był całkiem udany sezon dla mnie. Drugi po 2018 w mojej króciutkiej karierze latacza zawodnika. Szkoda że wypadły dwa sezony 2020 i 2021 No ale takie czasy na nas nadleciały Po wynikach widać że mistrzem świata to już nie będę? bom za stary i za słabo latam, ale w pierwszej dziesiątce Pucharu Świata i Eurotouru to mogę jeszcze zamieszać No i co ciekawe, moje pomysły na treningi i przygotowanie do ważnych imprez się sprawdzają. I to już od 2016 roku. Bo w roku w którym są Mistrzostwa Świata, całkiem nieźle mi i moim modelom idzie. Ale wciąż nie wiem czemu i w jaki sposób. Pewnie mam jakiegoś farta ? Poza tym jestem bardzo zadowolony z moich tegorocznych lotów w zawodach F3B. Miejsca w zawodach były kiepskie, ale tak dobrze jeszcze mi sie nigdy nie latało. Czyli od 2015 roku Zresztą....kto potrafi tak pięknie sędziów wystraszyć jak ja - no nikt
cZyNo Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Opublikowano 10 Listopada 2022 Rachu ciachu i ostatnie zawody f3f w tym roku zostały odwołane bo wiatr wieje w tygodniu a nie w weekendy ? czyli oficjalnie sezon został zakończony. Zgodnie z tym co prognozowanej jeszcze w maju, puchar polski w tym roku wygrał Marcin!! Gratulacje! To jego pierwszy raz latał cały sezon najrówniej nieoficjalny ranking jest tu: https://f3xvault.com/?action=series&function=series_view&series_id=267 1 1
cZyNo Opublikowano 3 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2023 Chyba się przelatałem i wyglada na to ze latanie mnie nudzi ? zwinąłem się ze zbocza znacznie wcześniej niż planowałem. Ale wcześniej… na szczęście trafiła się chwila kiedy pojawił się znudzony codziennym lataniem Szwendała, który tęskni za czym nowym. I to było dla nas bardzo miłe pół godziny wspólnego spaceru skrzydło w skrzydło. wczesniej Szwendała się szwendał i obserwował przez długi czas moje fikołki. IMG_6821.MOV IMG_6825.MOV 1
young Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 A to była ona czy on ? Skoro się przypałętał to może na coś liczył:)
cZyNo Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Opublikowano 7 Lutego 2023 jajka nie spadały to jest duża szansa że to nie była ona Na pewno liczył na ciekawą przygodę W ostatni weekend za to polatałem z orzełami pirenejskimi ? 1
janegab Opublikowano 7 Lutego 2023 Opublikowano 7 Lutego 2023 Jurek...piatek...mintusy cmokają na Ciebie...zajedz..
Rekomendowane odpowiedzi