TommyTom Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Czy ktoś z Was jest w stanie podpowiedzieć jak ustalić podmiot doręczający w Polsce paczki z firmy Lindinger (Austria) Lokalny urząd Poczty Polskiej potwierdził mi, że nie ma takiej przesyłki. Paczka nie widoczna w trackingu Poczty Polskiej. NIe mam wiedzy, żeby jakiś operator DHL, DPD, itp. przejął tę paczkę w Polsce. NIe istnieje też Urząd pocztowy nr 51 we Wrocławiu (wskazany w trackingu). Załączam tracking Austria Post. Może ktoś z Was już miał taki przypadek? https://www.post.at/sendungsverfolgung.php/details?pnum1=1014246502658960806160#tnt-loginbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 tu masz może lepiej widoczne https://t.17track.net/pl#nums=1014246502658960806160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 https://m.17track.net/pl/track#nums=1014246502658960806160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Nazwa firmy: Urząd Pocztowy Wrocław 51 Branża: Urzędy i Instytucje Profil działalności: Urzędy pocztowe Opis: czynne: poniedziałek - piątek: 08:30-15:00 Lokalizacja: ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27, 50-386 Wrocław Dane kontaktowe: tel. (071) 32 66 452 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 W zeszłym tygodniu miałem podobną sytuację. Przesyłka została wysłana z Węgier i w Polsce zniknęła. Numer przesyłki nigdzie się nie wyświetlał. telefonicznie tez nie dało się nic załatwić, bo nikt nic nie wiedział. Kol. Tomku ja osobiście udałem się do DHL Wrocław na Bierutowską 75 z numerem przesyłki. I dziwnym trafem przesyłka się odnalazła. Choć w naszych "internetach " śladu o niej nie było... Podobno kurier dwa razy u mnie był, ale jakimś cudem nie odnalazł adresu. Radzę zrobić tak jak ja. Bo DHL najczęściej obsługuje u nas przesyłki zagraniczne. A jak tam nie będzie to te panie co tam obsługują przynajmniej nakierują gdzie szukać. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Godzinę temu, robertus napisał: Nazwa firmy: Urząd Pocztowy Wrocław 51 Branża: Urzędy i Instytucje Profil działalności: Urzędy pocztowe Opis: czynne: poniedziałek - piątek: 08:30-15:00 Lokalizacja: ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27, 50-386 Wrocław Dane kontaktowe: tel. (071) 32 66 452 ze strony Poczty Polskiej : FUP Wrocław 48Wybrzeże Stanisława Wyspiańskiego 27 50-386 WrocławWojewództwo DOLNOŚLĄSKIEPowiat WrocławGmina Wrocław tel.: 71 326 64 51 jedn. nadrzędna: UP Wrocław 48 tel.: 71 326 64 80, 71 322 11 79 ??????? Adres się zgadza. Nr jednostki PP już nie Andrzej, dzięki za podpowiedź z DHL, zobaczę co u nich w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Zadzwoń, nic nie tracisz. Jednostka nadrzędna 48 to poczta na Sienkiewicza. Na Wyspianskiego to jest chyba filia tamtej poczty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 A wam sie udało kiedyś dodzwonić na pocztę? W Katowicach to niemożliwe, tez czekam na przesyłkę i na razie leci samolotem. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Z kontaktem telefonicznym z urzędami pocztowymi we Wrocławiu nie ma problemu. Odbierają. Są pomocni. Paczki jednak brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 A ja widzę ze paczka jest w przepakowaniu Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tak, w drodze powrotnej do Austrii, najprawdopodobniej. A konkretnie gdzie jest? Kto ją wiezie, wiesz? A w Poznaniu to konkretnie? W tym cały ambaras. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 37 minut temu, Grzesiek napisał: A ja widzę ze paczka jest w przepakowaniu Poznań Grzegorz od tygodnia tam jest. Tyle że nikt nie wie gdzie to jest i jak tam dotrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Może na cle trzymają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Kończę ten wątek. Paczka wróciła do Lindingera do Austrii, sobie tylko znanym sposobem i drogą. Trochę to trwało. Lindinger w uzgodnieniu ze mnią wysłał ponownie paczkę w tej samej cenie, czyli zero EUR, kurierem GLS. Dzisiaj paczkę odebrałem. BRAWO LINDINGER ! mogę śmiało polecić ich 'customer service' i 'customer expierience' The End Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 46 minut temu, TommyTom napisał: The End Ja bym poszedł ciut dalej. Happy end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Kiedyś Lindinger wysyłał kurierem i wtedy było pewne i bardzo szybko. Ale od paru lat do nas już tylko pocztą i czeka się długo. Na szczęście tak jak pisałeś obsługa klienta jest bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi