dimmus Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Chwalcie się jak wygląda w Waszych modelach to, czego na zewnątrz nie widać. Mona będzie popatrzeć ciekawe rozwiązania, bo zapewne wnętrza naszych maszyn skrywają nie jeden ciekawy patent.Wnętrze mojego wyglada tak: Virus 360, 2,4m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 SLICK 540 GOLDWING 30cc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Fajny temat szkoda że tak mało chętnych do pokazania... Tu laser Tu extra 300ks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Mam nadzieję że będzie więcej chętnych do pochwalenia się. Trzymam kciuki żeby temat się "rozkrecił". Tak poza konkursem, zastanawiałem się czy zalaminowanie półek matą węglową nie spowoduje problemów z zasięgiem. Ale wiele modeli których zdjęcia oglądałem mają takie wykończenie wnętrza, więc chyba większych problemów z tym nie ma.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Sam sobie odpowiedziałeś. Niema żadnych problemów. To nie szybowce z pełno-węglowym kadłubem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 extra 91" extremeflight Velox 2,6m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Extra 300 v2 104" Extreme Flight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Su 29 2.2m Sebart ebart Su29 2.6 m Sebart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Brawo, piękne wnętrza pokazujecie, wiedziałem że wystarczy poczekać . Liczę na więcej.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Co prawda mój model Bravo (DLE 20 RA) to nie ten "kaliber" modeli które koledzy pokazali wyżej ale pokażę. W tym modelu tak rozmieściłem pakiety (dwa) że udało się wyważyć model bez dodatkowych ciężarków. Pakiet od zasilania serw jest umieszczony nad serwem steru kierunku. W tym modelu ŚC wyznaczony przez producenta modelu był prawidłowy. Po oblocie i następnych czterech lotach nie musiałem go korygować. Również poprzedni model Super Air (OS GGT 10) w ten sam sposób wyważyłem model. Jednak po zmianie silnika na NGH 9 Pro ze względu na układ zapłonowy konieczne było dodanie na "ogon" 10 g ołowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Extra 300 AeroWorks 55cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanislaw Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Extra 330 2,2 m silnik DL 50 cc Funtana 100 X 1,8 m DLE silnik 20 cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Slick Goldwing 30cc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Moim skromnym zdaniem to wszystkie wyglądają ładnie. Pytanie , które są mniej zawodne?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Wszyscy mają piękne modele i porządek we wnętrzu , to ja dla odmiany pokarzę brzydkie wnętrze . Nie mam logicznie poukładanej instalacji ot tak jak mi pasowało tak prowadziłem przewody więc tym sposobem powstała plątanina. Na koniec każde miejsce gdzie cokolwiek mogło gdzieś o coś ocierać zostało owinięte miękką pianką i przypięte do kadłuba. Więc mam brzydkie wnętrze ale od kilku lat działa niezawodnie , odkąd zbudowałem model nigdy nie dotykałem się nawet raz do żadnego przewodu tak elektrycznego jak paliwowego. Ale wizualnie to szału nie ma. MX-2 2,2m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Aż dziw że Ci to wszystko funkcjonuje jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Bardzo fajnie wyglądają linki SK. Co to? Moje to po prostu linki, twoje są w bowdenie, czy jeszcze jakis inny patent?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 W dniu 30.07.2020 o 22:43, dimmus napisał: twoje są w bowdenie, czy jeszcze jakis inny patent? Nie wiem czy to do mnie pytanie , ale też mam zwykłe linki , snap kulowy w snap wkręcona mosiężna śrubka z oczkiem na linkę , linka 0,5mm przepleciona przez śrubkę i zaciśnięta tulejką aluminiową wykonaną z cienkiego nita do nitownicy , i na to zakucie koszulka termokurczliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi