Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. solainer Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Wygląda na to że dociagnę projekt do mety. Po chwilowym zastoju i zrobieniu kilku nieistotnych drobiazgów udało mi się wreszcie zmobilizować do skończenia skrzydeł. W tym tygodniu mam je zamiar pomalować i płatowiec będzie gotowy. Do pełni szczęścia brakuje tylko zbiorników, baterii i silnika. Może uda się ulotnić go w to lato. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Skrzydła się malują. W zasadzie to już maziam powoli. Jeszcze parę dni i będę mógł pokazać model w całości. Sam nie mogę się doczekać. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Przyznam się ja tez bo taki malusi i daj znać kiedy lot bo to chciałbym zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. solainer Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Prawa strona gotowa. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. solainer Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Powoli będę kończył relacje ponieważ model jest praktycznie gotowy. Coś tam jeszcze zostało do zrobienia ale to już zabardzo efektu końcowego nie zmieni choć mam w planie jeszcze zbiorniki podskrzydłowe. Na chwilę obecną kilka zdjęć skończonego płatowca. Jestem zadowolony z końcowego efektu. Nawet jeśli nie zdążę go ogarnąć do końca to napewno będzie go można zobaczyć na Warbirds w Bobrownikach. 19 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Potęga modelu i schowany spracowany wykonawca:-). Kawał pięknego modelu i jeszcze większy wysiłek włożony w jego wykonanie. Na pewno będzie tak dobrze latał jak pięknie wygląda. Powodzenia w oblocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Wykonanie to najwyższa półka. Gratuluję i podziwiam bo zbudowanie Jeta to coś więcej niż "zwykłe " modele. Będę trzymał kciuki za pomyślny oblot , choć o to jestem spokojny bo z pewnością będzie latał tak jak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Wyglada swietnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojan Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Rzeczywiście wspaniale wygląda ale najważniejsze że Autor, zrealizował swoje marzenie. Bez tego marzenia, nie byłoby tej relacji a bez włożonego wysiłku i wiedzy również tego modelu. Mam nadzieję, że będzie równie wspaniale latał jak wygląda Wielkie podziękowania należą się również za relację z budowy, dzięki której nie tylko mogliśmy oglądać postępy w budowie ale również, co cenie sobie najbardziej, podglądać warsztat modelarza, który Piotrek opanował perfekcyjnie a nam go udostępnił abyśmy mogli nabytą wiedzę wykorzystać przy realizacji naszych, przeważnie dużo skromniejszych marzeń. chapeaux bas jak mówią francuzi... PS. Mam tylko jedne drobne pytanie...czy wlot powietrza w oryginale jest również taki biały, bo na początku relacji jest zdjęcie modelu z wlotem w ciemnym kolorze, troche ten biały nie bardzo pasuje do całości a może go tylko trochę "pobrudzić" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Fajne maleństwo chyba masz do niego przyczepę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepcio Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Piękny i ogromny. Trochę drażni brak czarnego , matowego wlotu powietrza . Chyba pomalujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motfil Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Wlot nie był czarny raczej naturalny kolor aluminium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Tak wlot w żadnej wersji nie był czarny. W malowaniu z Wietnamu był w takim kolorze jak spód samolotu. W takich jak mój był w kolorze aluminium lub w kolorze tak jak np thunderbirds mieli czerwony wolt. W moim prawdopodobnie był biały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Super model brawo Piotrze. Na zdjęciu z takiego małego muzeum w Stanach ten wlot trochę czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 To raczej cień jest a nie kolor czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepcio Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Gratuluję dociekliwości. Przekonaliście mnie. Jednak Piotrek, gdybyś zrobił go w kolorze naturalnego aluminium to byłoby to bardziej naturalnie. Tak dla mnie to trochę wygląda ten wlot laminatowo. Mimo wszystko model jest cudny. Oby cudnie latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Mógłbym przemalować ale bardzo mi się ten biały wlot podoba. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Piękny i efektowny model, gratuluję projektu! Natomiast czy można coś więcej na temat pilota i kombinezonu, jest to samoróbka czy gotowiec? Może foto samego pilota. PozdrawiamWysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Pilot jest pożyczony i nie w tej skali co trzeba. Kupiłem materiał na uniform i mam zamiar zrobić własnego pilota we właściwych dla skali proporcjach i tamtego zaprezentuję gdy ruszę z produkcją ale to pewnie nie wcześniej niż jesienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Ok czekam na efekty prac:)Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi