Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_Matejko Opublikowano 3 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Cześć Wszystkim, Latających nie lepię bo mam złe wspomnienia i się boje ? Lepie redukcyjne więc chciałem wam zaprezentować mojego ostatniego ulepa PZL P6. National Air Racers 1931 Cleveland, pilot kpt. Bolesław Orliński. Model wykonany całkowicie od podstaw w skali 1/32. Oryginał i model: A tak wygląda w kolorze i detalach: Warsztat tutaj: https://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=89130 I wspólnie ze "starszym bratem" PZL P11. III z wyścigów w Cleveland 1932, model również wykonany od podstaw: Pozdrawiam Marcin? 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Widziałem już wcześniej na FB. Przepiękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Ło matko i córko! jest piękny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fordson Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Kłaniam się w pas, piękna robota,piękny samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art_c Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Piszesz o nim "ulep" a mnie, gdy widzę Twoje dzieło przychodzi do głowy tylko jedno słowo: fenomenalny, a Twoja relacja historyczno - modelarska na pwm.org.pl jest niesamowita. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 O Panie, dopiero teraz kliknąłem w linka pwm... Nie dość, że rezultat poraża, to jeszcze robiłeś od podstaw nie bazując na niczym! Szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Rewelacyjny !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Matejko Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Bardzo Wam dziękuję za słowa uznania? Następny w kolejce będzie P11 prototyp IV i prawdopodobnie P8 prototyp I, ale na razie dla relaksu lepię model Wedell Williams 45. Jednak teraz ważniejszy jest remont modelarni dla dzieci . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Prośba abyś też go na forum zaprezentował. Burzliwa historia: https://www.crt.state.la.us/louisiana-state-museum/online-exhibits/louisiana-aviation-since-1910/jimmie-and-walter-wedell/index Wspaniały model 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Jest tak realistyczny, że na pewno będzie latał pomimo braku wyposażenia rc. Rewelacja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Marcin dziękuje że to umieściłeś na naszym forum i mogłem zobaczyć ogrom prac które wykonałeś oraz efekt końcowy. Właściwie to nie wiem jak to nazwać , jesteś zawodowcem, specem a przede wszystkim szacun za kultywacje naszej skromnej historii lotnictwa. Ostatnio dużo czytam o lotnictwie okresu międzywojennego i twój model ładnie obrazuje kształty (możliwości) samolotu podobnie jak animacja 3d Łosia koleżanki Agnieszki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi