Robert Tomzik Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Ja i trzy inne osoby w innym miejscu, ale widzimy się na lądowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Szybkie pytanie, malować tym ustrojstwem model przed oklejaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylkub Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Ja oklejam na czystą balsę .Oczywiście odkurzam przedd przyklejeniem folii. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys1 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Nie musisz tego stosować, folia ma wystarczająco kleju. Dobrze dopasować temperaturę i będzie dobrze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Tyle czasu dzis miałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylkub Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Małymi kroczkami do szczęśliwego końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Dbanie o estetykę idzie w tym modelu na bok, muszę go poprostu okleić, będzie odrażający, byleby poleciał, folia nie na moje nerwy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylkub Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Dobrze idzie. Nie martw się estetyką ,w locie i tak nie widać . Dobrze zabezpiecz miejsca gdzie będzie wylot z tłumika aby nie podciekało bo folia tego nie lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 2 godziny temu, sylkub napisał: Dobrze zabezpiecz miejsca gdzie będzie wylot z tłumika aby nie podciekało bo folia tego nie lubi. Dla tego ja nie lubie folii.Wole Celon,szyfon japonke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 37 minut temu, Grzesiek napisał: Dla tego ja nie lubie folii.Wole Celon,szyfon japonke. Teraz sam nauczony doświadczeniem, wiem że folia nie jest dla mnie, ale skończyć model muszę już w ten sposób. następny jeśli będzie, będzie kryty japonką i malowany Teraz sobie przypomniałem, że nawet nie miałem kiedy silnika pierwszy raz uruchomić. Wszystko na ostatnią chwilę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Za zimne żelazko. Trzeba też sporo więcej wykroić niż się chce przykleić i naciągać folię na element jednocześnie podgrzewając. Przy odrobinie wprawy można kulę okleić bez zmarszczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 18 minut temu, solainer napisał: Za zimne żelazko. Trzeba też sporo więcej wykroić niż się chce przykleić i naciągać folię na element jednocześnie podgrzewając. Przy odrobinie wprawy można kulę okleić bez zmarszczek. Zapewne jest tak jak mówisz, tylko ja to pierwszy raz robiłem i brak mi wprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Spokojnie, nie ma co się martwić, ma latać Następny zrobił większy, ładniejszy --> lepszy Po spotkaniu nabierzesz chęci na kolejny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Powód do śmiechu, na jutrzejszy dzień macie zapewniony ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylkub Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Pięknie , tu się nie ma z czego śmiać . Uśmiechać się będziesz po locie . Do zobaczenia jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Do jutra, oby nam pogoda dopisała.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Piotr piękny model.Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Jak to mówią Lux Torpeda elegancki samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSzmagier Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 20210508_144127.mp4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 W dniu 7.05.2021 o 14:02, PiotrSzmagier napisał: Powód do śmiechu, na jutrzejszy dzień macie zapewniony ? Daj spokój Piotr bardzo ładny model. Nie ma powodu do wstydu . Wiem jak to jest : też buduję modele (RC) i jak skończę model to zawsze szukam dziury w całym Tak to juz jest , u innych zawsze się bardziej podoba a na swoim modelu człowiek szuka niedoróbek i zawsze sądzi ,że można to było zrobić lepiej. Twój model jest bardzo ładny także ciesz się lataj ( tylko ostrożnie) i korzystaj z pogody.Powodzenia . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi