Market Opublikowano Sobota o 20:48 Opublikowano Sobota o 20:48 Można zbindować, ale bindowanie na jednym rozbindowuje na drugim. Więc faktycznie można mieć zapasowy nadajnik jako kopia, ale przed jego użyciem trzeba go zbindować z odbiornikiem. Ale faktycznie nie trzeba naciskać przycisku F/S bo bindowanie w ACCESS jest tylko z poziomu aparatury. Więc w razie konieczności przesiadki na drugi nadajnik trzeba tylko z menu drugiego nadajnika wywołać bindowanie i gotowe. W razie powrotu do pierwszego nadajnika trzeba w jego menu wywołać bindowanie i z powrotem mamy sterowanie z pierwszego nadajnika. Akcja przełączenia jest szybka, bez konieczności dłubania przy odbiorniku w modelu, tylko z poziomu nadajnika. Ale zawsze sterowanie ma tylko jeden nadajnik. 1
dariuszj Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Niestety teraz całkiem zgłupiałem i mam wątpliwości czy to tak zadziała skoro nie działa w przypadku, gdy chce przypisać jeden odbiornik do dwóch modeli. Dla jednego modelu odbiornik rejestruję, binduję i działa. To samo robię dla drugiego modelu i działa. Niestety wracam do pierwszego i nie działa. Daję bindowanie i nie chce się zbindować. Muszę dopiero usunąć odbiornik, ponownie zarejestrować i zbindować. Odbiornik to GR8 Access i najnowsze oprogramowanie zarówno odbiornika jak i nadajnika. Co mogę robić źle?
Market Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu W ramach jednej aparatury wystarczy zarejestrować i zbindować tylko jeden raz w pierwszym modelu. W drugim modelu wystarczy użyć tylko ten sam numer odbiornika, bez powtórnego rejestrowania i bindowania. 1
Rekomendowane odpowiedzi