d9Jacek Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Teraz, Granacik napisał: Ja mierzę siły na zamiary.. a ja po pierwsze najpierw mam marzenia a pózniej staram się je realizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 1 godzinę temu, mr.jaro napisał: Kiedys samochody tez rdzewiały, i to jak. W PRL-u na pewno, ale... Cytat Onegdaj, za moich sztubackich czasów na jednej z zaniedbanych posesji w mojej miejscowości stała jak pamięcią sięgam wybebeszona karoseria od przedwojennego Fiata (bodaj 508) w zadziwiająco dobrym stanie. Pomalowana była chyba pędzlem na extraordynaryjny niebieski kolor. A, że obok stała takoż antyczna mocno pordzewiała lokomobila, to wybraliśmy się z przyjacielem z jednej ławy by owe cuda pooglądać, i przy okazji odkryć tajemnicę odmiennego stanu obydwu.. Kiedy Jurek z ciekawości zarysował farbę na owym Fiacie śrubokrętem, to pod spodem ukazała się błyszcząca warstwa ocynku! I wszystko jasne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 13 minut temu, mr.jaro napisał: ale obawiam sie..... i to jest klućzowe w Twojej wypowiedzi Jarku....nie jesteś pewien ale się obawiaśz taka sugestia wynikająca z doświadczenia...zdecydowanie łatwiej odbudowuje się auta mające ramę i druga bezcenna rada tworcy Geparda, inż Szwaji...na start...katalog częsci z dokładnymi rysunkami i instrukcja warsztatowa... pozwala zaoszczedzić multum pieniędzy bardzo trudno odbudowuje się auta włoskie, trudno francuskie ( Renault to istny koszmar ), względnie łatwo angielskie mające nadwozie samonośne, łatwo angliki na ramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Godzinę temu, mr.jaro napisał: nastepny zakup bedzie dla zony. http://wojsko.com.pl/brdm-2-samochod-opancerzony-p-7222.html Taniocha! W dodatku możesz się nie martwić, że niewiasta "pogniecie", albo że ruda zaraz zeżre. I z parkowaniem nie ma problemu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Godzinę temu, d9Jacek napisał: a ja po pierwsze najpierw mam marzenia a pózniej staram się je realizować ależ oczywiście, Marzyło by mi się mieć olejowego prosiaka ale to raczej już pozostanie w tej sferze. Na sklecenie takiego Cathermana jeszcze jestem w stanie się szarpnąć przy mojej najdroższej żonie. Uwierz, jeszcze będąc w UK rozglądałem się za takim gratem... Za około 2-2,5k gbp były do wyrwania podwozia z aktualnymi papierami. A, że jeszcze wtedy była to unia to z rejestracją u nas nie było by żadnych problemów. Zabrakło mi pół roku. Lotus 7 zawsze mi się podobał. Na pierwszym osiedlu na którym tam mieszkałem mój sąsiad, człowiek już słusznego wieku, miał oryginał. Przesiadywał dniami w garażu polerując, rozkręcając i skręcając. Co jakiś czas przyjeżdżała przed weekendem po niego laweta i pojawiał się po paru dniach. I znów rozkręcanie, skręcanie i polerowanie... Tak spędzać emeryturę to ja rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 14 minut temu, Granacik napisał: Uwierz, jeszcze będąc w UK rozglądałem się za takim gratem. wierzę tu masz? https://www.otomoto.pl/oferta/westfield-sport-replika-lotus-super-seven-rama-ID6Dfbvb.html? i tu masz https://www.olx.pl/d/oferta/rama-replika-caterham-lotus-seven-7-CID5-IDM50D6.html#3d192b4769 cos kiepsko szukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 6 minut temu, d9Jacek napisał: cos kiepsko szukasz pacz wyżej: szukam z papierami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 8 minut temu, Granacik napisał: pacz paczę, i widzę, że nie wiesz jak to się rejestruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 25 minut temu, d9Jacek napisał: paczę, i widzę, że nie wiesz jak to się rejestruje rejestrowałeś w ostatnich dziesięciu latach w naszym pięknym kraju pojazd typu SAM? Bo oba pod tę kategorię podchodzą. To jest teraz droga przez mękę tak, że czasami po prostu się nie opyla. W UK były z legitnym V5 i nawet nie SORN. SORN można było znaleźć poniżej 1k. Ale żeby to zarejestrować to najpierw w UK musiał by przejść MOT. aa... i to nie są Caterham'y tylko repliki. A ja mówiłem o właśnie Caterhamach które są produkowane z namaszczeniem Lotusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 to kup w Niemczech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Trudno powiedzieć czy to pasja, osobiście sprawiło na mnie duże wrażenie, szczególnie praca uroczych pań. Jest też motyw lotniczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qba Opublikowano 6 Listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Kolega ma mega potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Traktorzysta mistrz. Takie modele z niczego, z projektowaniem włącznie. Dawno nie widziałem czegoś tak pozytywnego. 17 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CodiJack Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Powiem szczerze robi na mnie wrażenie - szczególnie scala i DIY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi