jarek_aviatik Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 3 godziny temu, model napisał: Jak najbardziej rozumiem tylko widzisz, Szybciej i prościej będzie jeśli zastosuje gotowe serwo podwozia , co do goleni to można przecież trochę oszukać i zrobić ala makietowo goleń, Twoja propozycja wykonania będzie bardziej pracochłonna, ale spokojnie przecież to prototyp przy większym wilku będzie można zbudować bardziej realistyczne podwozie. Jak prace nad Twoim wilkiem ??? Dawid, sprawdź sobie te serwa podwoziowe, lubią się składać niespodzianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Pewnie że pójdą do testów i sprawdzenia, nie powiem ale Irek trochę mnie zachęcił do zrobienia prawilnego mechanizmu podwozia ? zobaczymy. Jarku miej mnie na oku od czasu do czasu co bym głupot przy klejeniu nie narobił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Piękna współpraca. Można by rzec ....modelarz modelarzowi wilkiem ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 O tak 1 godzinę temu, RobRoy napisał: Piękna współpraca. Można by rzec ....modelarz modelarzowi wilkiem ... ? O tak właśnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Dwa wilki! to już watacha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. model Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Stan na dziś, poszycie położone, druga połowa skrzydła sklejona ? 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Świetnie to wygląda. Jedziesz z robotą ostro. Błyskawica. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Dzięki 2 godziny temu, merlin71 napisał: Świetnie to wygląda. Jedziesz z robotą ostro. Błyskawica. ? Dziękuję Irku ? Mam nadzieję że u Ciebie równie prężnie ?. Może nie ma się czym podniecać ale dziś zaczęliśmy z ekipą remontować stare mieszkanie w kamienicy i tam w korytarzu nad drzwiami wiadomo pawlacz, oczywiście do rozbiórki, w środku na samym końcu znalazłem sklejkę ? dwie ,,kształtki" jak pisze na stemplach o grubości 0,8 i 1mm z 1971roku ? Może na żeberka do wicherka 5 wystarczy epokowy samolot na epokowym materiale?? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Znalezisko fajne. :). Ciekawe... Ktoś tam pewnie kiedyś sobie żył i budował modele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grifon Opublikowano 1 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Kolejna wizyta w ML w Krakowie, myślałem, że ten wilk jest większy, ale wyglada super. Mam nadzieję, że was zmotywuje. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Przypadkiem natknołem się na te plany wilka i … http://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=14939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 3 Października Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października Zdecydowanie wilk z Krakowa lepiej się prezentuje 👍 jestem w trakcie małych zakupów serwa odbiornik itp. Także zaraz zaczynam coś tam dłubać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Wilk z Krakowa .... ten z gablotki w ML jest w skali 1;72 albo 1:48 czyli bardzo ładnie zrobiony model stacjonarny ... natomiast Wilk z Krakowa budowany przez Wojtka .... to jest prawdziwy rarytas ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 4 Października Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października Ps. świetnie zdaje sobie z tego sprawę że to model stacjonarny😜, a co do Wilka Wojtka to wiadomo czapki z głów, nie ma podjazdu. 👍👍👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Ale zaraz ten model to stacjonarny nie latający? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 4 Października Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października Panowie rozchodziło mi się o sylwetke i proporcje, tyle w temacie ( walory wizualne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października Nie mam możliwości być w Muzeum Lotnictwa ale ten model to chyba był latający. Było o nim dawno temu na forum: Piękny model. Jak dla mnie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października Raczej na pewno latający. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października na tym filmie, czas 5.33 jest pokazana na zdjęciu gablotka z tym modelem Wilka.... w skali 1:7 to jest chyba ten Karaś , tego większego Wilka w skali 1:7 w ML nie widziałem. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi