AKocjan Opublikowano 25 Września 2022 Autor Opublikowano 25 Września 2022 Na długim pasie startowym 1
adam.trzaskowski Opublikowano 13 Października 2022 Opublikowano 13 Października 2022 Jak go transportujesz? Rozkladasz go na czesci? Zastanawiam sie czy go wziac tego MIGa jako moj nastepny projekt, ale na lotnisko jezdze Suzuki Splashem (ale bez tylnich siedzen) i nie wiem czy on sie w ogole tam zmiesci
AKocjan Opublikowano 16 Października 2022 Autor Opublikowano 16 Października 2022 W dniu 13.10.2022 o 21:48, adam.trzaskowski napisał: Jak go transportujesz? Rozkladasz go na czesci? Zastanawiam sie czy go wziac tego MIGa jako moj nastepny projekt, ale na lotnisko jezdze Suzuki Splashem (ale bez tylnich siedzen) i nie wiem czy on sie w ogole tam zmiesci @adam.trzaskowski Cześć, do transportu demontuję skrzydła. Sam kadłub leży na łożu zrobionym z opakowania (styropianowej podłogi - nie wiem jak to nazwać) Samolot w takiej konfiguracji bez problemu wchodził do Forda Focusa MK1 czy Mazdy 6 w Sedanie (2014) 1
AKocjan Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Opublikowano 6 Listopada 2022 Przelot modelem z perspektywy trzech kamer (pokładowa + dwie naziemne)
AKocjan Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2022 Kolejny przelot Migiem z materiałów archiwalnych :
Rekomendowane odpowiedzi