Daniel1978 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Oklejamy dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Oklejanie Wicherka dobiega końca zostały tylko lotki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 To nie Wicherek, tylko Pani Wicherkowa. Tylko paznokcie ...pst . lotki pomalować i można iść na ... pierwszy bal .. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Faktycznie kolory takie damskie?. Bal czyli lot pewnie po nowym roku. Jeszcze muszę nabyć śmigło mam same składane. Tylko jakie....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Pewnie .... nie spieszy się , może być w Nowy Rok .... czemu nie ? Jak się aura nie zmieni otoczenie będzie w sam raz - biały dywanik dla Damy ... Moje modele po sezonie są na OJOMIE , jak któryś reanimuję to polatam w Nowy Rok. Do lotniska 1 km. Chociaż prawdę mówić kopny śnieg to chyba nie najlepsze towarzystwo dla naszych silników.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 To nie Wicherek to trenerek.Kadłub nic nie ma wspólnego z Wicherkiem. Sorki ale mam W-15 który wyglada innaczej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Schier...: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Świat dookoła trzeba zmieniać wg swoich potrzeb, ale i nazywać go po nowemu. Tego Wicherka nazwałbym: Wicherek 15 D. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Wicherek 15D czemu nie ?. Ale ponawiając pytanie mam takie śmigła, czy któreś będzie pasować? Niestety nie mam danych silnika ale, latał w motoszybowcu 2m rozpiętości i masie 1.6kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Przy tym silniku i tych śmigłach to Wicherkowa skrzydła pogubi. Wydaje się że 11x4,7 da najsłabszy ciąg, chociaż to chyba jest do silników z małym kv. Sam jestem ciekaw innych opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Danielu - w ten sposób nikt Ci nie doradzi nic sensownego.... Z jakim śmigłem ten szybowiec latał i ile sobie życzył prądu na maksymalnych obrotach ? Spróbuj chociaż zmierzyć średnicę tego silnika i długość magnesów. - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Silnik jest taki, myślałem że nie ma oznaczeń. Latał na śmigle 12x7. Średnica 35mm długość 42mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Wygląda że to taki silnik tylko poprzednia wersja ale parametry elektryczne chyba ma takie same https://modelemax.pl/pl/silniki-dualsky/28908-dualsky-silnik-2820c-v2-940kv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 12 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Producent proponuję przy 3s 12x6. Niestety takiego nie mam. Spróbuję na "zielonym" 11x4.7. Do zrobienia jeszcze tylko podwozie. Zastanawiam się robić z drutu, czy płaskownika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Puk, puk ... co słychać u Wicherka ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREKSAJDAK Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Jeszcze ja zapytam,co tam u Wicherka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi