Nielot Opublikowano Czwartek o 12:48 Opublikowano Czwartek o 12:48 A mi się wydawało że moje kabiny jako tako się prezentują, ale tylko mi się wydawało Mistrz 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano Sobota o 10:01 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Sobota o 10:01 Artur, na zdjęciach wszystko ładnie wygląda.😉 Kolejny element - zagłówek pilota. 8
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano Sobota o 19:18 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Sobota o 19:18 11 1
jarek996 Opublikowano Niedziela o 06:36 Opublikowano Niedziela o 06:36 W dniu 24.08.2025 o 18:24, kesto napisał: Złożyłem na sucho obie połówki kadłuba, żeby zobaczyć, czy wszystko pasuje. NIE PASUJE! 😄 I co z tego, ze zrobil rozne buteleczki, drazeczki, kabelki i wezyki, jak kadlub nie pasuje A to tez NIE zrobione, tylko wyjal ze starego Komarka (albo Rometa) 2 1
pepcio Opublikowano Niedziela o 12:18 Opublikowano Niedziela o 12:18 Jarek! Ja tam nic nie widzę! Dla mnie wszystko pasuje. Oczywiście traktuję jako Twój kolejny żart😆. Może to zazdrości? Pochwal się lepiej jakie postępy poczyniłeś ze swoim IAR-em. Ja jestem fanem pracy Krzyśka i jego modeli. Mucha nie siada! 4
jarek996 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu U mnie modelarstwo poszlo na razie do kata. Za to w sierpniu walnalem 2500 km rowerem (w lipcu tez ponad 2000). Przyjdzie zima, to sie cos podlubie 😉 P.S. mialo byc okragle, a wyszlo lekko owalne (bo bylo krzywo i trzeba bylo "wyokraglic" po sklejeniu)🤣 Najwazniejsze, ze wyszedl z twarza z tej "kuchy". No i w sumie to masz masz racje, bo ogolnie, to mu to nawet jakos wychodzi 😉
Grzesiek Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, jarek996 napisał: U mnie modelarstwo poszlo na razie do kata. Za to w sierpniu walnalem 2500 km rowerem (w lipcu tez ponad 2000). Przyjdzie zima, to sie cos podlubie 😉 Chyba w nosie,troszke mineło tych zim a Ty nic nie ulotniłeś. OT będę taki trochę uszczypliwy na obronę Krzyśka.
Rekomendowane odpowiedzi