kesto Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Umiejętnie pozyskałem jedną. Nie doliczy się.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 W dniu 22.11.2023 o 19:09, jarek996 napisał: np. ciorba de burta, ehhh....to chyba dawne zawołanie żeglarzy widzących "flaki" nb. nie mam nic przeciwko flakom, wręcz przeciwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Trochę uzbrojenia 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Ekstra! jak prawdziwe, malowane? czy oksydowane na czarno? Ja do malowania broni używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Nie kupowałem tak fachowych specyfików. Użyłem farby akrylowej, matowej w sprayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Krzysztof- ale pozwolenie na broń to ty masz, rozumiem. Oczywiste jest dla mnie, że to będzie strzelać, jakość wykonania na to jednoznacznie wskazuje. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 20 godzin temu, zbjanik napisał: Krzysztof- ale pozwolenie na broń to ty masz, rozumiem. ? Wariatom nie dają pozwolenia? 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Niewiele sie tutaj posunelo. Ja w tym czasie zjechalem pol Cypru rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Łatwiej jest pedałować niż robić modele. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Wstępne prace nad statecznikiem pionowym. Technologia znana. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 W dniu 4.12.2023 o 09:45, kesto napisał: Łatwiej jest pedałować niż robić modele. Chyba Cie musze w takim razie zabrac na przejazdzke. Wtedy SZYBKO wrocisz do modelarstwa i IARa skonczysz do nowego roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 19 Grudnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Ster kierunku. Wszystko rysowane i wycinane ręcznie, dlatego to tak długo trwa.? 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawkar Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 4 godziny temu, kesto napisał: Wszystko rysowane i wycinane ręcznie .? Bo o to w tym wszystkim tu chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 4 godziny temu, kesto napisał: Ster kierunku. Wszystko rysowane i wycinane ręcznie, dlatego to tak długo trwa.? CYPR - wszystko pedalowane wlasnonoznie. Dlatego to tak krotko trwalo ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Oklejanie steru kierunku. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 4 godziny temu, kesto napisał: Oklejanie steru kierunku. Tez Ci to zajelo 4 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 45 minut temu, jarek996 napisał: Tez Ci to zajelo 4 dni? No pewnie. Modelarstwo to poważna robota, a nie jakieś tam pedałowanie po Cyprze.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 30 minut temu, kesto napisał: a nie jakieś tam pedałowanie Bo modelarstwo jest dla modelarzy, a pedalowanie dla pedalow ? Cos dla Ciebie (no chyba, ze to Ty napisales pod swoim literackim pseudonimem) ? RC-Wasserflug,Graupner,Robbe,Multiplex,Simprop,Krick,Aeronaut in Rheinland-Pfalz - Koblenz | eBay Kleinanzeigen ist jetzt Kleinanzeigen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 To chyba jednak nie Ty, bo nie ma nic o ROZBIERANIU FOREMEK ? To ten Twoj ponizej??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Koń na pływakach? Nie, aż tak zboczony to ja nie jestem.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi