kreis84 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Znając życie to zaginęła po przekroczeniu Polskiej granicy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Znając życie to zaginęła po przekroczeniu Polskiej granicy.... Niemożliwe z prostej przyczyny... szła do Niemiec. To niestety superowa i porządna DeutchePost coś sknociła A tak ładnie już szło... 10 przesyłek bezproblemowo... aż się boję o te następne 2 co maja iść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ooo, to widzę że nie tylko nasi sobie nie radzą z przesyłkami :rotfl: Ale jeśli przesyłka była śledzona, to da się określić gdzie zaginęła? W takim razie niemiecka poczta będzie musiała odpowiedzieć za jej zagubienie, finansowo się rozumie, mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam Czy mógłby ktoś mi zamówić albo czy mógłbym sie podłączyć pod zamówienie małej paczuszki ?(220g)Pieniążki wpłacam na konto zamawiającego od razu(mBank) Potrzebowałbym: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=2069 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6455 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=663 x3 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5473 Wyposażenie powędruje do modelu 3D Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (mBank) Skoro masz konto w mbanku to postaraj się samodzielnie zamówić, zawsze to łatwiej, przynajmniej na następny raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 I wykonałem pierwsze zamówieni w uh! powrót do modelowanie coraz bliższy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filonxxxl Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Czy ktoś otrzymał już paczkę wysłaną po pamiętnym dniu, w którym UH zlikwidowało możliwość deklaracji wartości przesyłki? Jaką wartość teraz podają? Rzeczywistą? Trochę się martwię, bo idzie dość spora paczka (kwotowo) i... nie wiem co będzie :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Darek - przeprowadź symulację zakupu to przekonasz sie od razu jaka jest sytuacja. A tak nawiasem mówiąc jeszcze do niedawna B-stok miał być moim nowym miastem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filonxxxl Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Fokker :arrow: Jaka jest sytuacja to ja wiem, tylko nie wiem jaką podadzą wartość przesyłki (kiedyś można było wybierać co niby w niej jest i za ile $ a teraz czort wie, mam nadzieję, że nie wpisują prawdziwej :twisted: Co do zmiany miejsca zamieszkania - a szkoda, fajne masz modele a my mamy fajne, kameralne lotnisko, ekipa też spoko :jupi: MacFlyer :arrow: No ja zamawiałem 29 czerwca, na razie jest "paid, processing", cokolwiek to znaczy... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No niestety - miej pretensje do tej jedynej ... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Zamówienie złożone 30 czerwca, dziś rano status "shipped". Tracking już jest, oczekiwanie na wysyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam Mam problem :/ Założyłem sobie konto na UH i nie mogę sie zalogować :/ wszystko wpisuje dobrze,ale nie da rady sie zalogować :/ Klikam żeby wysłali mi hasło na mejla i 4 razy przyszło to samo...Dałem dwóm kolegą dane do zalogowania sie i oni też nie mogli Czy ktoś wie co może być?Może ktoś miał to samo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Tzn. co się dokładnie dzieje? Hasło złe, czy w ogóle nie dostajesz mejla z aktywacją? Jeśli to drugie to sprawdź w spamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ooo, to widzę że nie tylko nasi sobie nie radzą z przesyłkami :rotfl: Ale jeśli przesyłka była śledzona, to da się określić gdzie zaginęła? W takim razie niemiecka poczta będzie musiała odpowiedzieć za jej zagubienie, finansowo się rozumie, mam rację? He he. Okazało się, że jednak nie chcą za nic odpowiadać i łatwiej będzie znaleźć paczkę - na szczęście miała tracking Dziś dostałem informację, że jak najbardziej... znaleźli. Ponoć celnik na lotnisku pieczątki nie przystawił to sobie leżała i czekała aż się któryś zmiłuje i po interwencji się zmiłował. Brak jego 2 sek pracy kosztował mnie 2 tyg oczekiwania dodatkowo... oczywiście nie przeprosili bo po co - no ale przynajmniej paczka nie była sponiewierana jak ostatnio (nie wiedziałem gdzie dól gdzie góra). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Tzn. co się dokładnie dzieje? Hasło złe, czy w ogóle nie dostajesz mejla z aktywacją? Jeśli to drugie to sprawdź w spamie. Jeśli dostaje sie mejla z aktywacją konta to to zamieszanie jest przez tego mejla.Spojrzałem w spam,mam tylko dwa mejle od frelotto,nic z UH.Po ilu godzinach dostaje się mejla z aktywacją konta ?Ja go nie dostałem do tej pory,a logowałem sie rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Brak jego 2 sek pracy kosztował mnie 2 tyg oczekiwania dodatkowo... Łączę się w bólu - moje ostatnie zamówienie od tygodnia jest "gdzieś w PL", tylko jeszcze nie wiadomo gdzie. Jak zawsze w takim przypadku, bardzo zależało mi na szybkiej dostawie, wrrrr.... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Widzę że opcja trackingu to nie pic na wodę, że się sprawdza, będę pamiętał by przy droższych zamówieniach z niej korzystać. Piotrek_f3j/m, z tymi mejlami jest różnie, ale nie panikuj, na Twoim miejscu zacząłbym się przejmować brakiem mejla dopiero, gdyby jutro po południu nie doszedł. Cyhba że zależy ci na czasie, w takim razie pisz na PW, może pomogę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Już założyłem sobie nowe konto,na inny mejl i zamówiłem,kolega @Andych pomoże dalej,za co bardzo mu dziękuje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Widzę że opcja trackingu to nie pic na wodę, że się sprawdza, będę pamiętał by przy droższych zamówieniach z niej korzystać. Z tym trackingiem to jest taki bajer, że OK jest ale po kodach z HK nie idzie w DE nic znaleźć bo niemcy dają swój kod. Dopiero jak się zacząć dopytywać, dochodzić no i support z Chin musi pomóc to się znajduje. Nie wiem jak to działa w PL ale jak podobnie to spoko - da się odszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Albo Forum ma moc sprawczą, albo pocztowcy z Poczty Polskie i Dojcze Post czytają nasze żale. n6210 napisał o zagubieniu przesyłki i ta odnalazła się. Ja ledwo napisałem, że paczki jeszcze nie ma, a chwilę później kurier mi ją dostarczył :jupi: . A może trzeba wysyłać tu takie posty tworząc "łańcuszek szczęścia"? Kto go przerwie, temu paczka zaginie na amen . Chyba przygotuję na ten temat ankietę ;-) :lol2: . Czy ktoś otrzymał już paczkę wysłaną po pamiętnym dniu, w którym UH zlikwidowało możliwość deklaracji wartości przesyłki? Ja składałem zamówienie 16.06. Nie pamiętam, czy możliwość wyboru jeszcze była - nigdy tam nie manipulowałem. Na deklaracji znalazłem tradycyjny napis "Toy Parts 30$" oraz stempelek "Objęto procedurą dopuszczenia do obrotu" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.