meteor Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 a ktoś się orientuje ile sie w mBanku płaci za mKarte? dla konta izzy najlepiej sory za OT
fredzio Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Roczna opłata za ekarte wynosi 25zl, z tym ze nie jestem pewien, czy do izzy można takowa wyrobic.
tikicaca Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 ale visa electron to chyba karta debetowa, tez mam takie i na nic potrzebna wypukla karta kredytowa, albo ekarta
meteor Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 dobra zadzwonię sobie jutro na mlinie i sie wszystkiego dowiem ;] nie będę tutaj wprowadzał off topiku
slawko_k Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 to chyba karta debetowa, tez mam takie i na nic @tikicaca ja mam wlasnie taka i spokojnie zakupki w united robie
tikicaca Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Sławek ale to chyba masz plaska karte kredytowa, ta z rybka, ale zeby ja dostac trzeba miec dochod min 500zl. Czy oplacalne jest rozliczanie transakcji w euro?? To juz chyba lepiej wzias ekarte, teraz jest nowa wydawana na 5 lat za 25zl
hubert_tata Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 to chyba karta debetowa, tez mam takie i na nic @tikicaca ja mam wlasnie taka i spokojnie zakupki w united robie Jaką masz konkretnie kartę i jakiego banku? Jeżeli można płacić zwykłą debetową to byłoby super (ja płacę mbankową ekartą i podłączonym do niej paypalem).
slawko_k Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 visa elektron plaska z inteligo.
Rafal B. Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Czy macie jakieś doświadczenia w płaceniu w tym sklepie bezpośrednio z karty kredytowej VISA (wypukłej) znajomy czeka już 8 dnia na autoryzację transakcji i wciąż w statusie jest "pending"?
hubert_tata Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 visa elektron plaska z inteligo. Mam taką, ale nie przyszło mi do głowy, że można za jej pomocą kupować w UH
mati1988k Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Wg mnie najlepiej założyć sobe darmowe e-konto w M-banku i do tego karte debetowa tez darmowa najwyzej opcjonalnie cos kolo 2 zl miesieczni za ubezpieczenie I do tego Pay pal Proste
hubert_tata Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Miałem nieprzyjemość kupić uszkodzony silniczek wartości 20$ Zapytałem, czy jest możliwość otrzymaia nowego, lub zwrotu pieniędzy bez odsyłania uszkodzonego. Sporo u nich kupiłem i myślałem, że taka forma przejdzie bezproblemowo (tak było w HiModel - wystarczył opis i dostawałem nowe pakiety). Niestety chcą aby im odesłać, a za przesyłkę nie zwracają W sumie logiczne. Tylko, że koszt odesłania stanowi sporą część wartości silnika. Edit Chcą żeby wysłać przesyłką z "tracking number", to już przesądza sprawę - nawet nie wiem, czy Poczta coś takiego wogóle robi
cobra Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Rafał, ja płacę PayPal'em. Potwierdzenie transakcji mam po pięciu mitutach, a mimo to "pending" ostatnio trwało chyba z tydzień. Chyba mają jakieś "zatwardzenie" z wysyłkami. Ale paczka już wysłana dochodzi szybko. Na pięć moich przesyłek, pierwsze dwie były wysłane następnego dnia, kolejna chyba po dwóch dniach, a dwie ostatnie właśnie po chyba 6 dniach.
olo Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 W moim zamówieniu "pending" trwał 4 dni.
Stefanek0910 Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 A czy z posiadaniem konta PayPal wiążą sie jakieś np co miesieczne opłaty???? Bo przymierzam sie do zakupów w tym sklepie i nie wiem jaką opcje zapłaty wybrać... A że posiadam młodzieżowe konto w mBanku to chce iść w tą strone...
TomekW Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 PayPal jest bezpłatny. Płaci się tylko i wyłącznie przy wypłacaniu pieniędzy z PayPal (jeżeli otrzymasz przez niego jakąś płatność)
olo Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 Ostatni zakup>zapłaciłem 10.10>listonosz z paczką 16.10 g.15. Mam pytanie czy ktoś testował z tego sklepu CA http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4305
Reptyl Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Kilka razy dociążałem paczkę ich CA, ale IMO nie warto. Pare razy było ok, ale kilka opakowań zawierało CA w stanie galarety lub nawet stałym - ad kosz. Pozdro. Michał
Andych Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Jeżeli chodzi o dociążenie paczki to chętnie bym się dopisał do tych taśm klejących z ich strony. Obszedłem u siebie wszystkie sklepy i nic podobnego nie mogę dostać niestety. Oczywiście dokładam się też do przesyłki. http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=127
hubert_tata Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Obszedłem u siebie wszystkie sklepy i nic podobnego nie mogę dostać niestety. Szukaj w sklepach budowlanych. Edit Hasło "taśma zbrojona" - np tu 25x50m 10zł : http://www.allegro.pl/item258445890_tasma_zbrojona_wloknem_szklanym_samop_25mm50.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.