meteor Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 a ktoś się orientuje ile sie w mBanku płaci za mKarte? dla konta izzy najlepiej sory za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Roczna opłata za ekarte wynosi 25zl, z tym ze nie jestem pewien, czy do izzy można takowa wyrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 ale visa electron to chyba karta debetowa, tez mam takie i na nic potrzebna wypukla karta kredytowa, albo ekarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 dobra zadzwonię sobie jutro na mlinie i sie wszystkiego dowiem ;] nie będę tutaj wprowadzał off topiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 to chyba karta debetowa, tez mam takie i na nic @tikicaca ja mam wlasnie taka i spokojnie zakupki w united robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Sławek ale to chyba masz plaska karte kredytowa, ta z rybka, ale zeby ja dostac trzeba miec dochod min 500zl. Czy oplacalne jest rozliczanie transakcji w euro?? To juz chyba lepiej wzias ekarte, teraz jest nowa wydawana na 5 lat za 25zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 to chyba karta debetowa, tez mam takie i na nic @tikicaca ja mam wlasnie taka i spokojnie zakupki w united robie Jaką masz konkretnie kartę i jakiego banku? Jeżeli można płacić zwykłą debetową to byłoby super (ja płacę mbankową ekartą i podłączonym do niej paypalem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 visa elektron plaska z inteligo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Czy macie jakieś doświadczenia w płaceniu w tym sklepie bezpośrednio z karty kredytowej VISA (wypukłej) znajomy czeka już 8 dnia na autoryzację transakcji i wciąż w statusie jest "pending"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 visa elektron plaska z inteligo. Mam taką, ale nie przyszło mi do głowy, że można za jej pomocą kupować w UH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Wg mnie najlepiej założyć sobe darmowe e-konto w M-banku i do tego karte debetowa tez darmowa najwyzej opcjonalnie cos kolo 2 zl miesieczni za ubezpieczenie I do tego Pay pal Proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Miałem nieprzyjemość kupić uszkodzony silniczek wartości 20$ Zapytałem, czy jest możliwość otrzymaia nowego, lub zwrotu pieniędzy bez odsyłania uszkodzonego. Sporo u nich kupiłem i myślałem, że taka forma przejdzie bezproblemowo (tak było w HiModel - wystarczył opis i dostawałem nowe pakiety). Niestety chcą aby im odesłać, a za przesyłkę nie zwracają W sumie logiczne. Tylko, że koszt odesłania stanowi sporą część wartości silnika. Edit Chcą żeby wysłać przesyłką z "tracking number", to już przesądza sprawę - nawet nie wiem, czy Poczta coś takiego wogóle robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Rafał, ja płacę PayPal'em. Potwierdzenie transakcji mam po pięciu mitutach, a mimo to "pending" ostatnio trwało chyba z tydzień. Chyba mają jakieś "zatwardzenie" z wysyłkami. Ale paczka już wysłana dochodzi szybko. Na pięć moich przesyłek, pierwsze dwie były wysłane następnego dnia, kolejna chyba po dwóch dniach, a dwie ostatnie właśnie po chyba 6 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 W moim zamówieniu "pending" trwał 4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 A czy z posiadaniem konta PayPal wiążą sie jakieś np co miesieczne opłaty???? Bo przymierzam sie do zakupów w tym sklepie i nie wiem jaką opcje zapłaty wybrać... A że posiadam młodzieżowe konto w mBanku to chce iść w tą strone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 PayPal jest bezpłatny. Płaci się tylko i wyłącznie przy wypłacaniu pieniędzy z PayPal (jeżeli otrzymasz przez niego jakąś płatność) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ostatni zakup>zapłaciłem 10.10>listonosz z paczką 16.10 g.15. Mam pytanie czy ktoś testował z tego sklepu CA http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4305 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reptyl Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Kilka razy dociążałem paczkę ich CA, ale IMO nie warto. Pare razy było ok, ale kilka opakowań zawierało CA w stanie galarety lub nawet stałym - ad kosz. Pozdro. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jeżeli chodzi o dociążenie paczki to chętnie bym się dopisał do tych taśm klejących z ich strony. Obszedłem u siebie wszystkie sklepy i nic podobnego nie mogę dostać niestety. Oczywiście dokładam się też do przesyłki. http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=127 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Obszedłem u siebie wszystkie sklepy i nic podobnego nie mogę dostać niestety. Szukaj w sklepach budowlanych. Edit Hasło "taśma zbrojona" - np tu 25x50m 10zł : http://www.allegro.pl/item258445890_tasma_zbrojona_wloknem_szklanym_samop_25mm50.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.