robas69 Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada 18 minut temu, witold_pi napisał: Jak byś chciał zrobić change na Ds16 w wersji dron (sam , jak znajdę zasilacz to dorzucę, nigdy go nie używałem - zapas odkupiony od modelarza) to się kopnę odrobinę dalej do Ciebie. W listopadzie z Kalisza przytargałem extrę Raczej w wersji boazeria nijak nie pasuje do oryginału fullaminatowego (nowosłowo) DC 24 full carbon w szufladzie:-)
samolocik Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada Wypada mi podziękować producentowi, który zareagował na mój wpis i w efekcie dostałem maila o rozpoczęciu sprzedaży i promocjach "Black Week" oraz zamiarze poinformowania mnie, gdy model będzie dostępny "od ręki". Idzie ku lepszemu. Także szacunek z mojej strony.
samolocik Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada 2 godziny temu, robas69 napisał: Ale teraz jest "od ręki"? Otrzymałem informację, że czas realizacji zamówienia to około 10-14 dni, czyli przy zamówieniu w ten weekend teoretycznie powinien dotrzeć przed gwiazdką a to jest dobra informacja.
robas69 Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada Dziękuję Piotr. Koszty wysyłki 80 zł więc znośnie dla takiej wielkości opakowania.
robas69 Opublikowano 1 Grudnia Opublikowano 1 Grudnia Czy ktos kupil model w sprzedaży z rabatem? Moze jakaś relacja będzie?
dariuszj Opublikowano 1 Grudnia Opublikowano 1 Grudnia Godzinę temu, robas69 napisał: Czy ktos kupil model w sprzedaży z rabatem? To nie kupiłeś go? Myślałem, że będziesz pierwszą osobą która to zrobi. Z wątku wynikało, że nie możesz się go już doczekać.. 1 2
robas69 Opublikowano 1 Grudnia Opublikowano 1 Grudnia Trochę wczoraj juz na poważnie sprawdzałem pojemnosc auta. Przy rozpiętosci 3,4 m czyli ca 1,7 m platy i do tego kadlub miedzy przednie siedzenia to juz robi sie problem. Tez nie chcialem pierwszy go testować, oprocz projektanta. Mial byc wątek o montażu Zefira w wykonaniu Patryka, tu tez pisał, ze juz nie moze się doczekać. I pewnie niczym się skończy.
samolocik Opublikowano Niedziela o 18:07 Opublikowano Niedziela o 18:07 Gdyby ktoś był na kupnie, niekoniecznie Smyka to jest promocja Świąteczna 10% w Arthobby.
robas69 Opublikowano Niedziela o 18:26 Opublikowano Niedziela o 18:26 Kupiłeś Smyka? Nikt się nie odzywa.
samolocik Opublikowano Niedziela o 18:47 Opublikowano Niedziela o 18:47 Nie, nie zakupiłem. Pisałem wcześniej że rozważę zakup jak będą dostępne od ręki i zostanę o tym poinformowany, co z resztą mi producent obiecał. 1
zbjanik Opublikowano Niedziela o 19:29 Opublikowano Niedziela o 19:29 Troszkę mi się przypominają stare czasy, jak były Polonezy, Maluchy i 125P- też były takie dyskusje: będą, nie już były, znowu mają być i tak to się toczyło...☺️ 4
robas69 Opublikowano Niedziela o 22:27 Opublikowano Niedziela o 22:27 Piotr, rozumiem, ze juz go nie kupisz bo nie masz warunkow do latania /ogłoszenie w Giełdzie/? To moze choc Patryk dostanie swoj egzemplarz i prześledzimy montaż?
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patryk Sokol Opublikowano Niedziela o 22:39 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 22:39 14 minut temu, robas69 napisał: Piotr, rozumiem, ze juz go nie kupisz bo nie masz warunkow do latania /ogłoszenie w Giełdzie/? To moze choc Patryk dostanie swoj egzemplarz i prześledzimy montaż? Z łaski swojej - przestań ode mnie czegokolwiek chciec, bo nie jesteś na jakiejkolwiek pozycji do tego. Generalnie cała dyskusja jest durna. 95% producentów modeli nie ma stocku większych modeli i ma czas oczekiwania. Sklepy miewają własne stany magazynowe, ale producenci nie (bo i po co? Duże pudła zajmują dużo miejsca, a nigdy nie wiadomo co zejdzie, więc robi się na zlecenie) Arthobby ma jasno napisane, od zawsze, że większe modele mają 3-8 dni czas oczekiwania. Zasadniczo spróbujcie od ręki kupić u dowolnego producenta, to W 95% przypadku będziecie czekać, chyba że akurat na półce leży coś nieodebranego. A powiem więcej - warunki się nie podobają ,to nie kupujcie. Zamiast tego przeżywacie jak Lenin rewolucję. A sam swój egzemplarz może pokaże, może nie. Zależy czy będę miał wenę do robienia relacji. Ale zasada jest taka - im więcej widzę narzekania na takie bzdury tym bardziej mi się nie chce. 9
young Opublikowano Poniedziałek o 06:46 Opublikowano Poniedziałek o 06:46 🙃 Sedno sprawy ...... Za duży - nie kupujcie Za drogi - nie kupicie Ale po co narzekać i coś wymagać od kolegi - nonsens.
Artur Lis Opublikowano Poniedziałek o 07:09 Opublikowano Poniedziałek o 07:09 Jak to bywa w naszym narodzie 😉 liczyły na cene, 2-ójkę na przodzie a się okazała 3 -jką . Powoli wygaszają swoje emocje .
samolocik Opublikowano Poniedziałek o 08:46 Opublikowano Poniedziałek o 08:46 Poproszę moderatora o posprzątanie moich postów z tematu opisującego model jako taki bo rzeczywiście robi się powoli gadanie o niczym. Z osobistymi pytaniami zapraszam na prywatną skrzynkę pocztową 🙂 Artur, z tą 3-ką z przodu ceny to nie do końca jest tak. Jak patrzę na zawartość zestawu i wysiłek włożony w jego zaistnienie to na prawdę ta cena jest w porządku. Do tego dochodzi fakt, że to model naszego szybowca, zaprojektowany i wyprodukowany w kraju. Mnie pasuje.
Artur Lis Opublikowano Poniedziałek o 09:02 Opublikowano Poniedziałek o 09:02 Piotrze, ja tego do Ciebie nie piłem . Bardzo Cię szanuje i każdego z tego forum Pozdrawiam . Ogónie napisałem , co myślę o naszej narodowośći .
samolocik Opublikowano Poniedziałek o 09:14 Opublikowano Poniedziałek o 09:14 6 minut temu, Artur Lis napisał: Piotrze, ja tego do Ciebie nie piłem Wiem Artur i również Cię szanuję. Z moich obserwacji jak najbardziej Masz rację, co do większości mieszkańców naszego kraju. Nic na to nie zrobimy, że nauczono nas przez reklamy i inne działania, że liczy się aby mieć jak najwięcej i jak najtaniej. Tutaj potrzebna jest osobista refleksja i samodzielne dojście do wniosku że to droga donikąd, a liczy się mniej ale lepszej jakości. I to w każdym obszarze życia.
pietrku Opublikowano Poniedziałek o 10:02 Opublikowano Poniedziałek o 10:02 2 godziny temu, Artur Lis napisał: .. 2-ójkę na przodzie .. 2-ójka z przodu. Jakaś anomalia, nietypowe zjawisko 😀
Rekomendowane odpowiedzi