Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, witold_pi napisał:

Jak byś chciał zrobić change na Ds16 w wersji dron (sam , jak znajdę zasilacz to dorzucę, nigdy go nie używałem - zapas odkupiony od modelarza) to się kopnę odrobinę dalej do Ciebie. W listopadzie z Kalisza przytargałem extrę

Raczej w wersji boazeria nijak nie pasuje do oryginału fullaminatowego (nowosłowo)

DC 24 full carbon w szufladzie:-)

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wypada mi podziękować producentowi, który zareagował na mój wpis i w efekcie dostałem maila o rozpoczęciu sprzedaży i promocjach "Black Week" oraz zamiarze poinformowania mnie, gdy model będzie dostępny "od ręki". Idzie ku lepszemu. Także szacunek z mojej strony.

Opublikowano
2 godziny temu, robas69 napisał:

Ale teraz jest "od ręki"?

Otrzymałem informację, że czas realizacji zamówienia to około 10-14 dni, czyli przy zamówieniu w ten weekend teoretycznie powinien dotrzeć przed gwiazdką a to jest dobra informacja. 

Opublikowano
Godzinę temu, robas69 napisał:

Czy ktos kupil model w sprzedaży z rabatem?

To nie kupiłeś go? Myślałem, że będziesz pierwszą osobą która to zrobi. Z wątku wynikało, że nie możesz się go już doczekać..

• Haha 1
Opublikowano

Trochę wczoraj juz na poważnie sprawdzałem pojemnosc auta. Przy rozpiętosci 3,4 m czyli ca 1,7 m platy i do tego kadlub miedzy przednie siedzenia to juz robi sie problem. Tez nie chcialem pierwszy go testować, oprocz projektanta. Mial byc wątek o montażu Zefira w wykonaniu Patryka, tu tez pisał, ze juz nie moze się doczekać. I pewnie niczym się skończy.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.