robas69 Opublikowano Piątek o 13:12 Opublikowano Piątek o 13:12 18 minut temu, witold_pi napisał: Jak byś chciał zrobić change na Ds16 w wersji dron (sam , jak znajdę zasilacz to dorzucę, nigdy go nie używałem - zapas odkupiony od modelarza) to się kopnę odrobinę dalej do Ciebie. W listopadzie z Kalisza przytargałem extrę Raczej w wersji boazeria nijak nie pasuje do oryginału fullaminatowego (nowosłowo) DC 24 full carbon w szufladzie:-)
samolocik Opublikowano Piątek o 16:19 Opublikowano Piątek o 16:19 Wypada mi podziękować producentowi, który zareagował na mój wpis i w efekcie dostałem maila o rozpoczęciu sprzedaży i promocjach "Black Week" oraz zamiarze poinformowania mnie, gdy model będzie dostępny "od ręki". Idzie ku lepszemu. Także szacunek z mojej strony.
samolocik Opublikowano Piątek o 19:04 Opublikowano Piątek o 19:04 2 godziny temu, robas69 napisał: Ale teraz jest "od ręki"? Otrzymałem informację, że czas realizacji zamówienia to około 10-14 dni, czyli przy zamówieniu w ten weekend teoretycznie powinien dotrzeć przed gwiazdką a to jest dobra informacja.
robas69 Opublikowano Piątek o 20:42 Opublikowano Piątek o 20:42 Dziękuję Piotr. Koszty wysyłki 80 zł więc znośnie dla takiej wielkości opakowania.
robas69 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Czy ktos kupil model w sprzedaży z rabatem? Moze jakaś relacja będzie?
dariuszj Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Godzinę temu, robas69 napisał: Czy ktos kupil model w sprzedaży z rabatem? To nie kupiłeś go? Myślałem, że będziesz pierwszą osobą która to zrobi. Z wątku wynikało, że nie możesz się go już doczekać.. 1
robas69 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Trochę wczoraj juz na poważnie sprawdzałem pojemnosc auta. Przy rozpiętosci 3,4 m czyli ca 1,7 m platy i do tego kadlub miedzy przednie siedzenia to juz robi sie problem. Tez nie chcialem pierwszy go testować, oprocz projektanta. Mial byc wątek o montażu Zefira w wykonaniu Patryka, tu tez pisał, ze juz nie moze się doczekać. I pewnie niczym się skończy.
Rekomendowane odpowiedzi