Patryk Sokol Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ok, ale najpierw głupie pytanie Kierunki wychyleń lotek i steru kierunku masz prawidłowe? Widziałem już BARDZO poważne modele rozbite przez rewers na lotkach(w tym jeden tak, że poobijał drzwi mojej kochanej Dacii Logan).
MikLuk Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Tak mam 😀 To sprawdzalem kilka razy
Patryk Sokol Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 9 minut temu, MikLuk napisał: Tak mam 😀 To sprawdzalem kilka razy Czyli drążek w prawo robi prawą lotkę do góry? Nie obraź się tylko proszę, serio lepiej się upewnić.
MikLuk Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Tak, a drążek wysokości do dołu to elewator do góry.
japim Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 7 minut temu, Patryk Sokol napisał: Czyli drążek w prawo robi prawą lotkę do góry? Nie obraź się tylko proszę, serio lepiej się upewnić. Prawa - patrzac na model od strony ogona.
pietrku Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 39 minut temu, MikLuk napisał: Tak, a drążek wysokości do dołu to elewator do góry. Najlepiej pisać - na siebie, wtedy jest bardziej zrozumiale 🙂. 1
MikLuk Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, japim napisał: Prawa - patrzac na model od strony ogona. Tak, od góry albo od ogona.
Rekomendowane odpowiedzi