lukwisz.pl Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 A propos gumcam'ów ja dopiero teraz znalazłem chwilę aby przetestowac kamerkę w powietrzu. Owinąłem ja w gąbkę i przykleiłem taśmą klejąca do zastrzału przy skrzydle w moim piperku. Silnik 46LA nic nie trzęsło obraz super: jeszcze raz dzięki Air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam chyba stalem sie posiadzaczem gum cam i - czy ktos rozbierał cam zeby zobaczyc co jest w srodku ? bo zamierzam zrobic sterowanie z aparatury - czy ktos robil testy z pryzmatem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja, Ja...ja rozbierałem pse Pana :rotfl: Po wodowaniu w ramach 1szej pomocy musiałem ją rozebrać i suszyć. Oj trwało to i trwało ale uratowałem :idea: Na wszelki wypadek zrobiłem też skany obu stron płytki. Jesli interesuje, a widzę , że interesuje - to wkleje je gdy dobie przypomne gdzie są :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 OK poslij mi na emila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Super proszę poslij mi na emila . Meczy mnie następna mysl czy nie ma programu ktory przechwytywał by zapis do pamieci w locie czytajac pamieć ? mozna by ja uzyc jako kam internetowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Marek_Spy, a można by troche jaśniej... nie bardzo zrozumiałem: czy nie ma programu ktory przechwytywał by zapis do pamieci w locie czytajac pamieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Na przykładzie filmików z tych kamerek widać, że jednak, aby mieć jako taki obraz, kamera musi jednak posiadać kawałek matrycy i jako taki obiektyw-nie szkiełko. Dobry telefon robi to lepiej. To samo dotyczy małych aparacików, np. FCO2. Cudów nie ma. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Bubu ale czego tu wymagac? Kazdy kto kupuje ta kamerke ma frajde ze widzi widoki z nad lotniska. Jakosc to sprawa drugorzędna. Telefonu za 1000zl troche szkoda poslac w powietrze bo i jakosc nie wynagradza wartosci latajacego sprzetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Nie wiem czy temat ten był już poruszany ale za niewielkie pieniądze można mieć b.dobrą kamerę do modelu: http://hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10093&Product_Name=Turnigy_TRUE_30FPS_Ultra-small_Digital_Camera__ ET: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Marek_Spy, a można by troche jaśniej... nie bardzo zrozumiałem: czy nie ma programu ktory przechwytywał by zapis do pamieci w locie czytajac pamieć ?bardzo proste chce podlaczyc cam do usb i włączyć na nagrywanie i ogladac w trakcie nagrywania . Mysle jak to zrobić Nie ma taniej i dobrej Cam bo matryca , obiektyw , elektronika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Jak to jest z tymi gumcamami i gumcamami... Jedne niby 720x480 a drugie 640x480... Czy to prawda, że na rynku jest masa podróbek a te o rozdzielczości 720x480 mają po prostu rozciągnięty obraz? Niby 50 zł z wysyłką ale wolałbym przeznaczyć te pieniądze na coś innego jeżeli by kamerka okazała się zwykłym szmelcem ... tutaj przykładowy link http://cgi.ebay.com/Mini-Spy-Hidden-Camera-Gum-Web-Cam-AVR-Recorder-30fps_W0QQitemZ110447497408QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19b72f10c0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Tak, 720x gumkamy rozciagaja obraz, tak samo jak te kamerki 720x z hobbycity. Dzis mialem sie nawet okazje przekonac. Kupowac nalezy te od polecanych sprzedawcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Czyli :ass: z lepszą rozdzielczością A może ktoś podrzucić zaufanego sprzedawcę z tą o mniejszej rozdzielczości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Kupiłem na Ebay'u tę z szerokością 720 jako drugą i wg mnie jest lepsza jakość obrazu, wyraźniejszy od 640. Ma też bardziej odsłonięty obiektyw. Możliwe, że przypadkowo trafiłem na "te dobre" Już dwie następne lecą z Hong Kongu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Pojawiły się nowe „gumkamy”, już o większej rozdzielczości: http://www.aliexpress.com/product-gs/286829505-High-Definition-hidden-camera-mini-camera-video-1280-720-30fps-wholesalers.html . Kto teraz testuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Hd ready z gumcama Ciekaw jestem wynikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Pojawiły się nowe „gumkamy”, już o większej rozdzielczości: http://www.aliexpress.com/product-gs/286829505-High-Definition-hidden-camera-mini-camera-video-1280-720-30fps-wholesalers.html . Kto teraz testuje? Ciekawe jak upchnęli tam taką matrycę :?: Cena jest dużo wyższa niż zwykłych gumcamów. Za to można kupić 3 sztuki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Dzis mi przyszla kamerka . malenstwo takie ze az mnie zatkalo http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160413360915&ssPageName=STRK:MEWNX:IT http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=4420 pierwsze proby kamerki poczynione filmikow nie wstawiam bo waza 88mb za minute nagrania ale jestem nastawiony pozytywnie Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Janosik72, to jest zwykły gum cam czy ten HD :?: Jeśli HD to koniecznie wstaw choć 5sekund filmu :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 720x480 od Gum cam jest mniejsza i pewnie lzejsza nie zwaze bo wage zepsulem i dopiero idzie :-( zamontuje ja do natarcia tylko karte 8gb musze jeszcze dokupic bo na karte 1GB wchodzi ok.12 min czyli do szybowca kicha , no chyba ze kreciolki z funjeta nagrywac :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.