dawid Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 no tak zostawmy interesy za rozporkiem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Co do innego hobby to motoryzacja. Mam motor JAWE 50 MUSTANG.. na niej wszytsko się zaczęło.. niedługo kupuje jakiś inny prawdopodobnie Yamahe DT 50. A samochody to tylko (lata 70) Cudo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja dodatkowo komputery, głównie overclocking i modding Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Poprawiłem :wink: Moja klawiaturka dobija do kresu żywota i zaczyna gubić literki. 2 lata to i tak nieźle za sprzęt za 15zł, pod ciągłym ostrzałem wszelkich możliwych resztek organicznych i amerykańskiego płynu do odrdzewiania śrub, zwanego popularnie "Kolą". :devil: A żeby nie było, to Pistolet też mam, a konkretnie dwa "gazowce", i tyleż sprzętu długiego. Z czego jeden, to tani model popularny z nad wybrzeża Morza Śródziemnego, raczej nie wart wzmianki, a drugi to prawie już 30-to letni IŻ-38 w wersji eksportowej z DDR, przemycony do nas z zachodu około Stanu Wojennego. :mrgreen: Fokker? Czemu psujesz sobie oczka tym "ołówkiem"? :wink: To profanacja Sławki... :devil: Nie mów, że masz zboczenie na kiepską optykę? :rotfl: Kup sobie przynajmniej 40-tkę. Za 200-300 zł dostaniesz coś przyzwoitego. PS - Jutro, może dam zdjęcia swoich figurek FT. Sam robiłem i są lekko "nietypowe". :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mustang jest przereklamowany, zreszta idea tego samochodu to samochód dla dzieci bogatych rodziców ... Do tego mały ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Tak czy tak.. uwielbiam go a czemu dla dzieci bogatych rodziców :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Wymagania rynku itd. taka historia tego auta i tyle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja lubię mechanikę, rozbierać i składać silniki, elementy nadwozia, podwozia A w wakacje wybieram się na kurs spawacza Co do golfa vr6 no pomysł jest niezły, ale można w czymś innym utopić kasę np: w jakimś klasyku ( wiesz rzecz gustu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Fokker? Czemu psujesz sobie oczka tym "ołówkiem"? To profanacja Sławki... Nie mów, że masz zboczenie na kiepską optykę? Kup sobie przynajmniej 40-tkę. Za 200-300 zł dostaniesz coś przyzwoitego. Nie narzekam :wink:. Co do taniego sprzętu - pan w profesjonalnym zakładzie rusznikarskim odmówił zainstalowania tej lunety twierdzac, że po kilku strzałach ona się rozpadnie bo to tani badziew. Od tego czasu minęło z kilkaset wystrzałów, a optyka jak nie szwankowała tak nie szwankuje... i dobrze nam ze sobą :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Interesuje się programowaniem. Zapraszam na moją stronę, mój pierwszy opublikowany program może okazać się przydatny;) Poza tym fotografia, rowerek i aikido. Tutaj widowiskowy i trochę "przyaktorzony" pokaz techniki iriminage: http://www.youtube.com/watch?v=F3NmaYu2Kvc&feature=fvst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja nie mam nic przeciwko sztukom walki ale to co obserwuje po Olsztynie czyli wysyp wszelkich zajęć z zakresu "sztuk walki", brak kontroli [nad uczestnikami i prowadzącymi] + rosnącą agresje wśród wszystkich wzbudza moje zaniepokojenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 posiadam vw golfa 3 vr6 :jupi: w remącie jak ten golf jest po takim tjuningu jak ten twój remąt :] to chyba 126p da mu radę :] Chociaż słyszałem twierdzenie tyczące się Golfów i Beemek że im większy tjuning tym mniejsza inteligencja, dlatego warto zwracać uwagę na pisownie języka polskiego. A teraz do sedna wracając, moje drugie hobby jest tu opisane na forum dokładniej ale głównie to moto-paragliding i spawanie wszelkiego rodzaju :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Fokker, Czy moje stare ślepia dobrze widzą, że masz naszywkę schwarz/rot/gEld? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Muzykaaa :mrgreen: (ale wyłącznie jej słuchanie, a nie jej tworzenie czy też granie na instrumentach) i jeżdżenie na koncerty - przede wszystkim U2 i w miarę możliwości innych "światowych" uznanych marek . Np. U2 ("tylko" 3 koncerty w ubiegłym roku + 1 zaplanowany w tym) + Alicia Keys + Coldplay + ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Rowerek , robotyka , swojskie wedliny (produkcja rzecz jasna ) oraz ogólnie gotowanie . :mrgreen: Kiedys auta mam mazde 929 sentia http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS/speedhunters.com/Images/Mike%20Garrett/1JanFeatures/MazdaPreview/sentia1.jpg A tak poza tym to jestem ponoc normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablolotnik Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Chemia ,pirotechnika :twisted: ,rakiety. Co do pirotechniki to nawet zrobiłem w sylwka mały pokaz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Fokker, Czy moje stare ślepia dobrze widzą, że masz naszywkę schwarz/rot/gEld? A coś nie tak z tą naszywką :?: :shock: Sprzedający twierdził, że nie mam praw autorskich by ją odpruć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ...nic, nic, tak tylko spytałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Beemek że pisownie rodzaju Przed że stawiamy przecinek, brak ogonka w literze i kropki na końcu zdania. Coś mi się kojarzy powiedzenie o belce i źdźble w oku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipek84 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Kiedyś trenowałem Parkour ale stawy nie pozwoliły na dalsze akrobacje więc został mi tylko rowerek do skoków BMXsik ,a jak niema pogody to pirotechnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.